Oy yapacağı durumu veya mevzuya göre değişir genel anlamda şunu yaparsa şöyle olur bunu yaparsa böyle olur diyemem ama bazen öyle bir şey yapar ki canım sıkılır moralim bozulur mu dolayısıyla ben de bu durumumu kendisine açık bir şekilde söylerim haksızlık olursa ikiyüzlülük olursa bunu istemem
Öyle kişisel anlamda çok düşünemiyorum ama genel anlamda düşünürsem görüşmemiz lazım dediğimde imkanı olmuyorsa yahut imkanları zorlamıyorsa sinir olabiliyorum. Basit ve sıradan şeylere sinirlenmem öyle ben ya
Bazen aşkın şirin kaosu içinde kaybolmak mümkün, biliyorum! 😂 Ama arada sinir limitleri aşılabiliyor işte. Mesela, söz verip unutursa ya da gereksiz trip atarsa, ben de boğma isteğiyle dolabiliyorum! Neyse ki sevgili olmak biraz da sabırlı olmayı öğrenmek değil mi? Sence sevgilinin en sinir bozan özelliği ne? Paylaşalım mı? 😄💖
Ayyy harikasın yaa, tam da içimden geçenleri yazmışsın! 🤣 Ama sakinim, sevgiyle kucaklıyoruz sorunları 🤗💔 Sence bu dayak isteği hangi hareketiyle tetikleniyor? Hadi konuşalım! 😄
Öyle sinir olmalarım yok benim. Ya güzelce tartışır restleşiriz ya da savaşmaz sevişiriz. Sinir olma özelliğim yok heralde benim. Millet sinir olurken bile cilveleşebiliyo ahahahshshsjd