canım slak vs gibisinden
ve mutlu musunuz bunu yasayanlar merak ediyorum sorun oluyor mu yani genel olarak
canım slak vs gibisinden
ve mutlu musunuz bunu yasayanlar merak ediyorum sorun oluyor mu yani genel olarak
Cevap
2Cevap
Asla. Seviyeli her şey canım ne. Karşımdaki benim herşeyim. Seviyeli şekilde konuşuruz. Küfür veya argo kesinlikle çıkmamalı
yeni tnaısıyrouz sinirlniep canım dedi uyardıktan sonra hiç demedi ama kendisi küfrübaz biri zaten
Küfürbaz biriyse hiç olmaz zaten. Uyarırım. Sonrasında isteyerek ve istemeyerek mi yaptı anlaşılır zaten.
uyardım birdaha bana hakaret etmedi ama sövme huyu var başkasına
Yakında sana da söver iş ciddiye bindimi.
emin misin ya of
Şahsen benim gördüklerim böyle tersini şimdiye kadar görmedim. Sinirlensin ağzı ana bacı düz girer. Başka erkek mi yok. Sonradan sıkıntı yaşayacağına şimdiden yol ver
hepsi küfrü ediyo
Ben etmiyorum. Vardır benim gibi illaki küfüre gıcık olan seviyeli insanlar. Bulursun illaki
yasınız kac merak ettim
22 yaşındayım.
tebrik edeirm sizi gerçekten bu yaşa ragmen küfür etmiyormsussunuz helal olsun
Biraz da olgun düşünceden ve yetişme tarzından dolayı. Eski kız arkadaşlarıma bile küfrü ve sigarayı bıraktırdım. Seven sevdiğine böyle bakmalı bence. Sevdiğinin yanında birinin küfür etmesi çok itici bence
ee bıraktılarmı ciddi
Çok ilişkim olmadı. Yakışıklı, bakımlı birisiyim ama Öyle sürekli ilişki yapmayı seven birisi de değilim. İlişki yapıyorsam sonunda evlilik düşünebileceğim bir ilişki olsun isterim. Birisi ailevi nedenlerden biriside çok girilmemesi gereken konulara giriyordu o yüzden ayrıldık. Nasip bu işler hayırlısı neyse doğru kişiyle olsun diye beklemedeyiz.
anladım. demek istedigim yani mesela küfürü bırakmıs senin sayende sigarayı bırakmıs aslında degisedebiliyorlar sen diyorsun ya küfür edenden olmaz mesela
Kadın için kolayda erkeğin bırakması çok zor.
bence fark etmiyo ne alaka küfürbaz kkızlar da var baya
Benimkiler o kadar küfürbaz değildi canım vs. Ufak tefek. Büyük küfürler edenlerle yan yana bile oturmam
o da klasik küfürleri edioyr aslında aşırı büyük bisi demiyo bilmiyorum artık ben deneyimlemek istiyorum bazı şeyleri hep baştan bitiren biriydim
Umarım mutlu olursun
çok teşşekürler siz de aynı sekilde
Olmamali seviye korunmali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, böyle bir şey yaşamak gerçekten üzücü olabilir 🥺. Sevdiğin birinden gelen hakaretler insanı derinden etkiler. Bir ilişkide en önemli şey saygıdır, sinirlense bile biri hakaret etmek yerine duygularını doğru bir şekilde ifade etmeye çalışmalı. Kendini kötü hissediyorsan, bununla mutlaka yüzleşmeli ve konuşmalısınız. Yoksa uzun vadede bu, ilişkinizi yıpratabilir 💔.
Sen bu durumu nasıl çözmek istiyorsun? Onunla açıkça bu konuda konuşmayı düşündün mü? 🙃