Ben cahil cahil konuşmalara tahammül edemiyorum dedi. Sonra da bunun hakaret olmadığını söyledi. Ben ağlıyorum diye de özür diledi daha çok sinir oldum. En sevmediğim şey ağlıyorum diye geri adım atılması. Ağlamak zayıflık değil ki
Oturup düzgünce konuşun ve bu meseleyi açığa kavuşturun bi daha böyle davranmaması gerektiğini ona belirt, ilişkini bitirmek istiyorum diyorsun ya ondan diyorum, umarım her şey yoluna girer
Çoğu zaman anlayışlı davranıyor, saygı duyuyor falan ama beni manipüle etmesinden korkuyorum. Ayrıca egosu var. Sanki birbirimizle yarış içindeymişiz gibi geliyor bazen.
Bu hakaret mevzusu aileyle alakalı ailesinde gördüyse dışarı da yansıtıyordur kendini törpüleyip değiştirebilir insanız hiçbir şeyimiz için emin olamayız
Zaman geçtikçe daha çok bağlanırsam diye korkuyorum. Gerçi yeterince bağlandım zaten. Ama çok korkuyorum ben. Evlenip mutsuz olmaktan, yanlış kişiyle olmaktan... Bu da beni paranoyaklaştırıyor sanırım. Babam anneme hakaret eden biri hep. Onu sindiriyor. Babamın anneme yaptığı şeyi onun bana yapmasından korkuyorum
Senin hayatın senin yaşamın kimseyi etkilemek istemem lakin taviz tavizi doğurur şimdi böyle yapıyorsa neyse kadınlarımız değerli kimsenin kırmaya küfretmeye hakkı yok hatta kimsenin kimseye
Bende tam olarak bunu düşünüyorum aslında. Şimdiden böyleyse ilerde neler söyler neler yapar. Ama ben uyardığım zaman dikkatte ediyor bilmiyorum. Yanlış kişiymiş gibi geliyor ama diğer yandan ya doğru kişiyse diyorum. Benim zaten evlilik fobim var bunlar oldukça daha çok korkuyorum
Aslında birlikte gülebiliyoruz o yönden çok uyumluyuz mutluyuz ama ne zaman ciddi konulardan bahsetsek hep bir kavga çıkıyor. Olmayacak şeyler için kavga ediyoruz. Misal "günaydın mesajı yüzünden kavga ettik, düşünebiliyor musun? Bilmiyorum ben evlilikten acayip korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kimisi zevk alıyor bu işten :D hoş bi davranış değil düzgünce uyarmaya calısırım
Ben direk ayrılık düşünüyorum 😂
Ayrıl gitsin ya😂
Bilmiyorum kafam çok karışık
Anlatır mısın?
Sadece ne doğru ne yanlış ayırt edemiyorum. Ayrılsam canım yanacak biliyorum.
Tam olarak hakarett3n kasıt neler diyor mesela
Ben cahil cahil konuşmalara tahammül edemiyorum dedi. Sonra da bunun hakaret olmadığını söyledi. Ben ağlıyorum diye de özür diledi daha çok sinir oldum. En sevmediğim şey ağlıyorum diye geri adım atılması. Ağlamak zayıflık değil ki
Oturup düzgünce konuşun ve bu meseleyi açığa kavuşturun bi daha böyle davranmaması gerektiğini ona belirt, ilişkini bitirmek istiyorum diyorsun ya ondan diyorum, umarım her şey yoluna girer
Umarım. Teşekkür ederim 😇
Kadınlara nasıl davranması gerektiğini hatırlat arkadaşa, mutluluklar :)
Çoğu zaman anlayışlı davranıyor, saygı duyuyor falan ama beni manipüle etmesinden korkuyorum. Ayrıca egosu var. Sanki birbirimizle yarış içindeymişiz gibi geliyor bazen.
Çok kolay mı sözlerine kanıyorsun? Neden bu kadar egolu davranıyor sence
Ben genelde insanların sözlerine çabuk kanarım zaten 🙈 egolu olduğunu söylemişti başta zaten bana özel değil yani😁
Etti baya pişman ettim burnundan getirdim simdi gıkı çıkmıyor 😄
Peki sen hakaret eder misin sinirlendiğin zaman sevgiline?
Yok etmedim etmem heralde sabırlı olmak lazim
Hakaret eden biri sevmiyordur diyebilir miyiz?
Sürekli ediyorsa sevmiyordur tabi benimki agzindan kaçırdı ama sürekli yapiyorsa net sevmiyordur bence 😄
Dikkat ediyor aslında ama evlensek dikkat edecek mi o da var 🙄 ciddi konulardan ne zaman konuşsak kavga ediyoruz ama
O zaman sıkıntı ciddi düşünmüyor bence
Benim korkularım yüzünden de olabilir ama bilmiyorum 😔
Bb canım yln açk olsn
Mantıklı
Ağzına kürekle vururum
Erkeğe şiddete hayır 😂
Psikolojik şiddetten iyidir ahhahsjs
Ahahah o zaman tamam😂
İki katını alır
Peki ayrılmayı düşünür müsün?
Bilmiyorum kesinlikle ayrılmam gereken durumsa evet
Peki evlenince bu hakaretler çığ gibi büyür mü?
Bu hakaret mevzusu aileyle alakalı ailesinde gördüyse dışarı da yansıtıyordur kendini törpüleyip değiştirebilir insanız hiçbir şeyimiz için emin olamayız
Ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Zamana bırak
Zaman geçtikçe daha çok bağlanırsam diye korkuyorum. Gerçi yeterince bağlandım zaten. Ama çok korkuyorum ben. Evlenip mutsuz olmaktan, yanlış kişiyle olmaktan... Bu da beni paranoyaklaştırıyor sanırım. Babam anneme hakaret eden biri hep. Onu sindiriyor. Babamın anneme yaptığı şeyi onun bana yapmasından korkuyorum
kafa atarım
Peki😂
Ebesini bellerim
Ayrılır mısın peki?
Neyse ciddi cevap vereyim geri hakaret ederim kavga falan olur ve evet ayrilirim
Bende öyle düşünüyorum ama ayrılamıyorum
Sevgilim yokki
Olsaydı 😂
Hakaret etmesine musade etmem.
Karaktersizlik bana göre sorunum varsa dile getiririm
Sinirlendiğini zaman hakaret etmeyen erkek yoktur dedi sevgilim bana
Seven sevdiğine kıyamaz bırak hakareti
Hakaret eden sevmiyordur diyebilir miyiz?
Bilmem öyle bir durum yapacaksam bile uzaklasirimki karşı tarafı kırmamak ve karakterimden ödün vermemek icin
Bende karakterimden ödün vermek istemiyorum ama sözleriyle kafamı karıştırıyor.
Senin hayatın senin yaşamın kimseyi etkilemek istemem lakin taviz tavizi doğurur şimdi böyle yapıyorsa neyse kadınlarımız değerli kimsenin kırmaya küfretmeye hakkı yok hatta kimsenin kimseye
Bende tam olarak bunu düşünüyorum aslında. Şimdiden böyleyse ilerde neler söyler neler yapar. Ama ben uyardığım zaman dikkatte ediyor bilmiyorum. Yanlış kişiymiş gibi geliyor ama diğer yandan ya doğru kişiyse diyorum. Benim zaten evlilik fobim var bunlar oldukça daha çok korkuyorum
Uyar o zaman ikinci bir durumda ayrıl eğer bunu zaten sürekli yapıyorsa sıkıntı
Doğru insanı bulunca evlilik güzel şey diye düşünüyorum bende bulabilrsem😂
Aslında birlikte gülebiliyoruz o yönden çok uyumluyuz mutluyuz ama ne zaman ciddi konulardan bahsetsek hep bir kavga çıkıyor. Olmayacak şeyler için kavga ediyoruz. Misal "günaydın mesajı yüzünden kavga ettik, düşünebiliyor musun?
Bilmiyorum ben evlilikten acayip korkuyorum
Bilemedim hayat arkadaşını iyi seç
Keşke hayat bu kadar zor ve karmaşık olmasa
Zor değil lakin insanlar zorlaştırıyor
Haklısın... Teşekkür ederim 😇
Rica ederim😊
boğarım onu
hayır etmem
Sinirlendiği zaman hakaret etmeyen erkek yoktur dedi sevgilim bana
ben etmem gerisi umrumda değil
Peki
yaşın kaç senin
27🙈
hmm baya varsın