Obsesif hastası mıyım? Aşk mı takıntı mı?

5 senedir sevdiğim biri var. Kendisiyle bir yalan üstüne ilişkiye başladık 15 yaşında bir çocuktum sosyal medyada tanıştık. Fake hesap yapıyordum ve ona aşık oldum. Hep ailesel problemlerim vardı babamla aram pek iyi değildir. bana yakın olan bir insan beni seven birini görünce ben de aşık oldum ilk aşkımdı. Fakat zamanla farkettim ki hakkında herşeyi öğrendikçe daha çok seviyorum. Fake hesap olduğumu söyleyip konuşmayı bitirdim. Fakat o gün bugündür ondan vazgeçemiyorum. O benim kim olduğumu biliyor hiç görmedim bile onu yani daha doğrusu buluşmadık uzaktan gördüm. Ondan bahsedince içim yaralanıyor. heyecanlanıyorum. onla daha sonra görüşmeme sebebim kilolarımdı şimdi kilolarımı verdim özgüvenim yerime geldi. bugün psikoloğa gittim ne yapabilirim diye. Aradan çok zaman geçti en son 1hafta önce onla konuştuğumu söyledim.'nasıl ona bu kadar güvenebiliyorsun? Belki de senin düşündüğün gibi biri değil senin gibi sana duygular beslemiyor' dedi hak verdim ve düşünmeye başladım. aynı şekilde doktorum onun söylemiş olduğu şeylerden kendime hep olumlu bir şey çıkardığımı söyledi. Ben takıntı bir insan mıyım acaba? Onun için defterler eskitip mürekkepler yutarken, bahsedince heyecanlanırken gerçekten takıntılı mıyım yoksa seviyor muyum?
Obsesif hastası mıyım? Aşk mı takıntı mı?