Ben takıntılımıyım?

Eşimle uzun bir sevgililik dönemimiz oldu uzak mesafe ilişkimiz vardı sürekli buluşurduk her zorluğa sabırla katlandım ve evlendik yurtdışına taşindik ama sorun şu ki telefonunu baştan sona kurcaladım sevgililik dönemimizde bir sürü kişi ile konuşmuş sadece mesajlardan ibaret ona o kadar çok güveniyordum ki asla aklıma gelmemişti böyle bir şey gördüğümde tamamen yıkıldım zaten ama onu affettim çünkü aptallıktan dolayı yaptim gibi saçma bi açıklama yapti heveslerime yenildim falan dedi içime atıp affettim ama artık kurtulamıyorum konusunu tekrar tekrar açmak istemiyorum ama olmuyo geceleri bu yüzden uyku tutmuyo aradan aylar geçti bazen durduk yere konuşmuyorum onunla aklıma geliyo yediremiyorum kendime çünkü ona olan inancım büyüktü hiç aklıma gelmezdi amaa hiç unutmam lazım bilmiyorum kadınlar kötü bişi yaptiğinda or.. damgası yiyor ama erkekler yaptiğinda kadınların unutması gerekiyor bu haksızlığa tahammül edemiyorum aynisini ben yapsam eşim beni kesin boşardı sanırım ona olan sadakatimi seviyor onu çok seviyorum sadece bunu atlatamiyorum yurtdişinda olduğumuz içinde hiç arkadaşim yok yalniz kaliyorum o işteyken düşünmemek için başka işlerle uğraşiyorum uyuyabilmek için ilaç içmeye başladim😞😞😞😞😞

Ben takıntılımıyım?