Obsesif kompulsif takıntı hastalığı olan var mı sevgili dostlar aşk ilişkileri tayfası?

10 yılı fazlasıyla aşkın süredir takıntı hastalığım var zaman zaman takıntı tarzlarında değişkenlik hafiflik ağırlık gösteren... Artık vücudumda herşeye yan etki yapmaya başladı, mesela bu aralar takıntılarımda en çok; saya saya yürüme, misal arkamdaki araba geçene kadar beni geçene kadar 3 adım atacam 3 adım atamazsam veya 3 adımdan fazlasını atarsam başıma çok kötü şeyler gelecek sevdiğim şeyleri kaybedeceğim korkusu vs, birkeresinde ayağım sırf havada kaldı bu yüzden, artık bacaklarımı kollarımı zor hissediyorum kumanda yönetiyor sanki beni, konuşurken hece hece konuşuyorum takıntı yüzünden, mesela nefes almalarıma kadar sayılı her şey, bi mesaj atıyorum örnek; karşı taraf bana cevabı yazana kadar nefesimi tutuyorum, uzun yazdığında en son ciğerlerim patlayacak gibi oluyor ve telefonun ekranını kapatıp telefonu sessize alıyorum çünkü ses gelincede aniden bir içimde patlama oluyor sanki, bu hastalık beni mahfeden hayatımda günde bir kere bile olumlu bir şey geçirtmeyen hastalık beni bitirdi, Allah belasını versin obsesif kompulsif denen hastalığın! İleri derecede benim gibi ediyor insanı, eski obsesiflerime şükretmeye başladım.
Obsesif kompulsif takıntı hastalığı olan var mı sevgili dostlar aşk ilişkileri tayfası?