Yaklaşık 2 senelik bir birlikteliğim var çok yer gezdik çok şeyler yaptık ben ona çok bağlandım oda bana bağlandığını söylüyor resmen karı koca gibiydik ama çok kıskançtı gereksiz şeyler yüzünden hep ayrıl barış şeklinde gitti ilişkimiz. Ben en sonunda pes ettim o ayrıldı yine böyle saçma bir sebepten ben bir daha yazmadım ona yazmayacağım bıraktım artık. Ama bir sorunum var ben onun başka bir erkeğe dokunmasını dahi istemiyorum halâ kıskanıyorum artık benimle olamaz ama başkasıyla olmasını da istemiyorum ben ona yine bir mesaj atsam barışırız beraber oluruz ama hem o mesajı atmak istemiyorum hemde o başkasıyla olması istiyorum nasıl çıkarım işin içinden?
Kız arkadaşımdan ayrıldım ama başkasıyla olmasını istemiyorum nasıl bir duygu bu (Resimli)?
Başkasıyla olacak ve sende buna katlanmak zorunda kalacaksın. Ayrıca çok yakışıyorsunuz bu yorumu herkez yapmam bunu bil. Bence tekrar barismalisin kiskandigına göre hala bitmemiş demektir. Ayrıca karı koca gibiydik derken eğer aranızda cinse birşeyler olduysa ki buna üzülürüm. Çünkü cinse birliktelik ve yaşanan hazlar insana daha zor geliyor. Unutamiyorsun. Barış bence.
O zaman bu resmi kaldirmalisin. Karı koca hayatı yaşadım dediğin bu kızın fotoğrafını buraya atman hOS olamayacaktır. Eminim bundan haberi bile yok ve yanlış yapmissin. Yorulmaya gelincede eğer dediğin kadar yorulduysan ellerinle bu resim sayesinde bana iş bulursun kız arkadaşına Ellerinle başkasına uğurlarsin. Sil bence resmi. Tamam barışma o zaman ama resmi sil
Kızı beğenenler ortada. Karı koca gibiydik derkende içini açmışsın. Bunu tanıyan birileri bile olabilir aramızda. Hem kız için tehlike hemde ona sırf bu yüzden yazacak ınsanlar olabilir.
Bence o resmi kaldır. bir arkadaş tavsiyesi. Sonuçta bende kizim ve eski sevgilimin beni bu kadar sevdiğini söylerken beni ifşa etmesi hiç de hosuma gitmezdi
Aslında ben böyle diyorum ama onu başkasıyla görür veya duyarsam bu duruma alışırım çünkü başka biriyle olabildiğini gördüğümde zaten içimdeki sevgiye layık olmadığınıda görmüş olurum buda unutmamı kolaylaştırır, zaten onun başkasıyla olmasını istemiyorum dememdeki amaçta onunda beni gerçekten sevdiğini anlayabilmem
Aynısı bana oldu artık bıktım çünkü ben ne yaparsam yapayım bir bahane buluyor yazmıyor sinirleniyor kendisi ise her haltı yapıp beni sıkıyosun falan diyodu sonra tekrar yazdı tekrar barıştık yine aynı şeyler oldu olmuyorsa yapacak bir şey yok
Aynı problem bende de var kardeşim. Hatta yaşadığını 1-2 kez yaşadım uzun süre ayrı kaldık geri geldi pişman olup. Ama bu kez o kocaman sevgimden çok azı kaldı. Belki seninde zamanla öyle olur. Hayırlısı olsun
Ayrıldığın kız arkadaşını burda her zihin be karakterden olan yerde paylaşmak biraz düşündürücü değil mi 🙄 Gerçekten seviyormusun sorgula bence duygularını..
Face ayarları kişinin sadece tanıdıklarını kapsar herkese açık paylaşım değilse eğer.. fakat burda vakit geçirdiğim kadarı ile anladığım blrsey varsa oda cok iyi nşyetli düzgün kişilerin (herkes değil) olmadığı.. sen ise eski sevgilinin resmini burda paylaşıp iştahı aç (bazı) erkeklere servis etmişsin..
Kız çok güzel eminim bos kalmaz alistir kendini ya da baris
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne salak adamsın. Kız senin malin zaten demi. Biraktiysan. Başkası dokunur. Başkasıyla evlensin de gor sen. Yok mesaj atsam barışır. Nesin sen. Fıstık gibi kız zaten. Kacirmazlar bunu. Sen ayrıldığına yan
Bırakacaksın ! Yapacak bişey yok sen hayatına birini alacaksın o da öyle karışma kıza sende karar ver bittiyse bitti bitmediyse adam gibi git evlen ne o karı koca gibi bilmem ne? Bir de normaldir karışır da kıskanır da gelemiyorsunuz madem böyle durumlara ilişki kurmayın kardeşim kızlarla hayret bişey!
Rahat bırakıyorum zaten sen beni anlamadın sanırım ben ona demiyorum ki başkasını sevme sadece başkasıyla olduğu an ben biterim diyorum onunla şu an hiçbir diyaloğum yok
En İyi Cevaplar