Merhaba arkadaşlar, 2.5 yıllık bir ilişkim var 29 yaşındayım ilk kez buraya yazıyorum. Uzun zamandır kız arkadaşımla evlenme niyetim var. Ama kız arkadaşım ara ara kavga ettiğimiz için hazır olmadığımızı söylüyor. İkimizin de mesleği güzel ve maddi olanağımız var. Ailesiyle tanıştım ve beni seviyorlar. Kendisini hiç aldatmadım ve böyle bir şey düşünmem de. Onunla kavga ettiğimiz zaman geriye kalan iyi her şeyi unutuyor sanki. kavgalarımız ilişkiyi geriye götürüyor ve anlaşamadığımızı söylüyor. İyi anılarımız veya yaptığım fedakarlıklar , benim kötü yanlarımı değiştirmem onun için önem arz etmiyor. Kavga olduğu zaman benden kaçıyor. Kaçıngan bir bağlanma stili var. Ben de kaygılı bağlanan bir insanım. Tartışmalar sırasında bana sarkastik davranıyor, evet evet aynen falan diyor. Taklidimi yapıyor veya kinayeli gülüyor bana. Ben bağırdığımda veya sinirlendiğimde ise tartışma sebebi veya onun yaptıkları unutuluyor ve bağırdığım için suçlu çıkarılıyorum. Geçmişte yaptığım hataları unutmuyor (örneğin onu arabayla evine bıraktıktan sonra içeri girene kadar beklememek. Veya yorgunken beni almasını istediğim için anlayışsız olduğumu söylemem, geçmişte ilişkinin başındayken herkesin kendi hesabını ödemesi gerektiğini her seferinde ortamda birilerine veya birbirimize ısmarlamamamız gerektiğnii söylemem gibi, şuanda bu özelliklerimi değiştirdim daha cömert ve fedakar bir insanım ama beni 2 yıl önceki halimle hatırlıyor ve değiştiğimi takdir etmiyor. Eskiden tartışırken bağırıyordum onu da çok azalttım ama o benle alay etmeyi azaltmadı) tartışmalarda geçmişte birkaç kez benden ayrılmak veya ara vermek istedi ben ise hiç istemedim. Evlilik konuştuğumuz bir zaman oldu kavgalardan sonra artık evlilik konuşmayalım dedi. Sürekli kim haklı kim haksız muhabbeti yapjyoruz ama ben bunu yapmak istemiyorum. Ben onu seviyorum ve evlenmek istiyorum ama bu konuyu ne zaman açsam tartışmalarımız olduğunu ve evliliğe hazır olmadığımızı söylüyor. Ben de artık şevkim kırılmış ve oyalanmış hissediyorum. Yakın kız arkadaşlarını kaybetmekten korktuğu kadar beni kaybetmekten korkmuyor gibi.
Ben evlilik için tektaş bakıyordum ama kendisi bana böyle diyor. Kaç kez reddedildiğim için de artık şevkim kalmadı. Geri adım attığımda bana geliyor ama üzerine düştüğümde benden kaçıyor gibi hissediyorum. Akıl almaya ihtiyacım var.
Beraber ilişki terapisine de gittik ama her kavgada kendimizi düzeltmek yerine bu sefer de terapiye gidelim diyor. Bireysel psikoterapi daha iyi olur dedim ama gitmeye de karşı değilim
Sürekli reddedildiğim iiçin ilk kez arayıp ara verip bir düşünmemiz gerektiğini söyledim. Bir kaç gün de olabilir dedim düşündükten sonra arayacağım dedim. O da senin için ara vermek ayrılmaktı dedi. Öyleyse konuşmayalım gibi düşün ara vermek değil dedim. Bugün az önce aradım ben biraz zaman verip akışına bırakmaya karar verdim dedim. Evlilik gibi konuları şu an açmayacağımı ve gelecek ne getirirse bakalım dedim. Kendisi de 2 gündür ben neler çekiyorum biliyor musun sen karar veremezsin buna dedi
, Bekletip 2 gün sonra karar değitşirmeni samimi bulmuyorum dedi. Bence bir süre daha görüşmeyelim diyip bana rest çekti. Ben de ego yapmamasını inadına görüşmemek istediğini söyledim bağırdı üffledi. Sonra görüşmeyelim biraz daha sen öyle dedin öyle yapalım dedi. Ben de offladım pinpon topu gibi benimle oynayamazsın. Ben ayrılmak istiyorum dedim üst üste. Zaten ayrılmak istiyodun dimi başından beri falan dedi. Telefondan mı ayrılıcan bi de dedi. Ben ayrılmak istiyorum dedim ve kapadım. 2 gündür bana ne yazıyor ne arıyor geçmişte o ayrılmak istediğinde ben ağlayıp yalvarmıştım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer