Kız arkadaşımdan ayrılmak istiyorum ama başkasıyla onu düşünemiyorum, ne yapmalıyım?

2 yıllık bir ilişkim var ikimiz de birbirimizi aşırı seviyoruz bundan eminim ben biraz daha maço ama romantik olan tarafım bazen anlayışsız tavırlarım oluyo ama çok geçmeden bak burada sana hata yaptım özür dilerim diyebiliyorum sinirli bir yapıya sahibim ama o da aynı şekilde sinirli yapıya sahip her b*ka kavga ettiğimiz oluyo ama artık dayanılmaz bir hal aldı onun iyiliği için çoğu şeyi yapıyorum elimden geldiğince fedakarlık yaptığım şeyler de oldu oluyo fazla uzatmayacağım yaptığım iyilikleri görmüyo ben takdir edilmek istedikçe o her konuda şikayetçi ve memnuniyetsiz oluyo artık ona yetemiyorum üstüne üstlük böyle değil şöyle yapmalıydın vs şeklinde geri dönüş sağlıyo eril enerjisi yüksek biriyim onun dişil enerjisi bana düşük geliyo birbirimizin kalbini kırıyoruz sürekli ayrılmamız mantıklı olan ama ayrıldıktan sonra onca kurduğumuz hayalleri vs bir başkasıyla yaşarken görürsem çok kötü olurum sizin fikriniz nedir lütfen cevaplayın

Kız arkadaşımdan ayrılmak istiyorum ama başkasıyla onu düşünemiyorum, ne yapmalıyım?