Iyi niyetli iyi kalpli efendi erkekler bana niye sıkıcı geliyor? İyi olanla sadece dertlesirim. Halbuki en cok onlar sevilmeyi hak ediyor. Kotu davranan serseri ruhlu kotu kalpli ise bana daha cekici geliyor neden boyle? Zor olanı sevdiğimizdenmi? Yoksa seytan tuyu mu var?
Cevabın nedir?
+1 yılBirçok kadın neden kötüleri sever öyle mi? Daha önce birçok konuda da dediğim gibi bunun hakkında iki gün sürecek bir sempozyum düzenleyebiliriö çünkü bu konuda çok iyiyim.
Kısaca açıklamak gerekirse, aynen denildiği gibi efendi erkekler ayarı tutturamıyor ve en önemli noktada kendini arkadaş gibi olmaktan başka çare bırakmıyor. Kadınlar erkekleri test eder. Bu bir gerçek kadınlar kendilerinin bile bilmediği bir test uygularlar her erkeğe. Kötü erkek bunu tersleyerek testi geçtiği için gözünüze daha cazip gelir. Bilerek yapmıyor ama testi geçiyor. İyi adamsa kibarlığından dolayı kadınların yaptığı testlerde sürekli ona hizmet edicek, yanında olucak bir tip gibi göründüğü içinse kadına cazip gelmiyor. Çünkü zaten etrafı böyleleriyle dolu.
Peki iyi erkek kazanır mı? Evet, bu konuda kendini geliştirebilirse kazanır. Bana doğuştan gelen bir yetenek olmalı ki bir kızla tanışmadan ilk 30 saniye içerisinde kim olduğunu çözebilir ve sana karakterini eksiksiz bir şekilde anlatabilirim. Ben iyi bir erkeğim fakat uygulanan testleri görüp savuştururum ve üstümde olan bu karakter analiz yeteneğimleyse golü her zaman atarım. Ben iyi bir erkeğim fakat bu yeteneklerle her zaman kazanırım. Bu yüzden eğer iyi erkekler kadınlar konusunda kendini geliştirmeye kalkarsa, çevreniz kötü adamlarla değil hayatınızı eğlenceli kılan, muazzam bir şekilde flört eden iyi erkeklerle çevrili olur. Yani kazanılabilir beceridir.
Kötü adamlar ne olursa olsun tersleyebildikleri için kızlarıda terslerler ve bu kızlar içinde çekici etki yaratır. Tamamen şanstır. Böyle olmayan kızlarda işe yaramaz bu tersleme. Bense kızın karakterini çözer, işimi şansa bırakmam. Yani kazanırım, yaşatır, eğlendiririm.
2000 kelime sınırı olduğundan kendi tecrübelerimden yola çıkarak 1,600 kelimelik açıklayıcı bir metin yazdım. Umarım bunu daha iyi anlamanıza yardımcı olur.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbak şimdi bunun temelini zaten açıklamışlar mağara teoremiyle. ama tabi türk kızlarına has olan bir mazoşistlik var. yani türk kızları dyak yemekten aşşalanmaktan hoşlanırlar. yani yolda kadını bıçaklayan, tekme tokat döven, en olmadı yatağa attıktan sonta terk eden tipleri gördüğünüzde hepsinin 5 para etmez erkekler olduklarını görürsünüz. elinde tespih olan bütün kroları adam sanır türk kızı. yaş 26-27 yi geçtikten sonrada kendierine iyi aile babası olucak bir 'adam' ararlar. bu efendi erkeklerin sıkıcılığından değil, türk kızlarının dayak yeme, aldatılma, hamile bırakılıp terk edilme merakından kaynaklanır. zihniyet piyasam varken zamanında her haltı yiyelim nasıl olsa bir enaiyi bulurumdur. sözde hepsi dam gibi adam arar, ama adam gibi adam olması en son kriterleridir.
53 Yorumla
Soran+1 yılOha o kadar da degil siz tamamen yanlis anlamissiniz
- +1 yıl
bunun başka hiçbir açıklaması yok. kendiniz kandırmayın. türk kızının en önemli özelliği bu yazdıklarımdır...
- +1 yıl
ve sonuçta herkes 4 s kuralını bilir..
+1 yılKadınlara ukala serseri tipli biraz hovarda olan kişilere bayılrlar nefret ederler ama onlarin çekici yanlarına karşılık vermeden kalamazlar heycanlı gelir.
Sonra ağlarlar sızlanırlar neden heycan bitti alacaklı alacağını aldı ve gitti. Bey efendi kişilerde hep bu yüzden terk edil di sıkıcı geldi. Aslında hiç sıkıcı değiller yanliş düşünüyorsuz.
Diyorlar ya iyi erkek iyi kadın kalmadu diye sırf bu yüzden nesillerini azalttınız hep bir tık fazlasını istediğiniz için..00 Yorumla
Adam adamlığını hissettiremiyorsa sorun kadın da erkektedir Nedense hep en iyi arkadaş dert dinleyen rolün de oluyorlar onlara kim dedi bu roller de takılın diye Adam olun kadına erkek olduğunuzu arkadaş değil onu karşı cins olarak istediğini hissettirsin O serseri dediğin erkekler ile efendilerin farkı bu işte
49 Yorumla
Soran+1 yılHic böyle dusunmemistim dedigin cok dogru
- +1 yıl
offf dediğin daha beter. tripler istememler hayırlar defol git başımdan demeler tam yeşilçamlık. tüm kızların uzmanlık alanı. vasat bir kız bile bu tip egolardan ekmek yemiştir. Allah bu zavallı hale maruz kalmaktan tüüm iyi niyetli erkekleri korusun. yeter ki kadına beğendiğini yanlışlıkla belli etsin kılını bile kıpırdatmasa rahatsız ediyorsun rajonlarııı. 7 yaşından başlıyorsun 70 ine kadar dünya kendi etrafınızda dönüyor sanıyorsunuz. halbuki sizde olan hayatkadınlarında da var ama en aşağılık insan olarak görülüyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
91Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer zaman olduğu gibi tüm kapılar sekse çıkıyor. Erkek kadına onu dikecegini hissettirirse kadın o erkeği seçer bu kadar basit. Ben 16 yaşından sonra 7 yıl bir kız peşinde koştum. Gayet efendi saf ve koşulsuz bir şekilde seviyoruz işte. Neyse mümkün değil imkansız dünyada son erkek sen olsan yine olmaz falan hep beni itti. Ama arada egosunu tatmin edecek ya bir iki zarf atıyor benimde zaafim var tabi karşı koyamiyorum. Yani ben kestirip atıyorum artık kafamda bitiriyorum bu beni bir şekilde tekrar kendine çekiyor. böyle böyle 7 yilim gitti. Bırakın sevişmeyi opusmeyi Gençliğim bir kızın elini dahi tutmayarak geçti. Neyse sonra bu kız birine aşık oldu evlendiler. İki yılda buna uzulerek geçirdim. Bir gün canıma tak etti fırlama bir arkadaşım vardı ona açtım konuyu elime kız eli değmedi falan anlattım durumları.. Beni bir iki ortama soktu erkekligimin farkına vardım. Avcı erkek kimliğine büründüm. Kadınların zaaflarını keşfettim. Dibi gormus biri olarak hoyratça saldırdım. Hiç gocunmadim reddedilmekten. Çünkü canımı yakan yakmış zamanında. Daha da kimse yakamaz. Neyse bir iki reddedildim sonra üç aylık bir iliskim oldu. Cinsel tecrubemi ona borçluyum. Guzel kızların yanında nasıl davranacagimi elimi nereye koyacagimi bile bilemezken. O uç aylık iliskimde resmen evrim geçirdim. Ondan sonra nerde guzel kadın var.. hemen zaaflarina yoneliyorum dediğim gibi kadınlarin çoğu seks icgudusune hayır diyemiyor ve o yatağa bir şekilde naz da yapsa tripte atsa giriyor. Ha kimseyi kullandığımı dusunmuyorum çünkü bu işler karşılıklı. Kimseye aşık olmuyorum olacak gibiysem hemen uzaklasiyorum. Ha gelelim o 7 yıl peşinde koştuğum kişiye. Aldatilmis ve boşanmış.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa cinselliğe niye değindiriyorsunuz? Ben onu kastetmedimki?
- https://www.youtube.com/embed/lW3lv_2jH4I
çünkü insanlarda geçmişten gelen hayvansı iç güdüler mevcuttur kadınlarda da bu bir korunma isteği gibi birşey güçlü birineleri hemen ilğilerini çeker tabi bu sadece bedensel değil ruhsal da aynı zamanda
p*ç insanlar umursamaz oldukları için özgüvenleri daha fazladır buda kızlar için bir çekicilik oluşturur kız kabul eder ya da yanışır sonra bunun p*çiklerinin haddi hesabı kesilmez sonrada kız buraya gelip neden doğru insanı bulamıyoruz diye soru sorar 15 20 abaza yanaşır falan filan bunlar hep böyle devam eder :D12 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüven. Fark bu işte.
- +1 yıl
bir kadının ilgisini en çok çeken şey özgüvendir her özgüvenli insanda doğru insan değildir bu yüzden ayrılmalar çok olur bazı mallarda mükemmel olmasına karşın öz güvensiz olur böyle yerlerde boş boş konuşur ama kızların yanında sus pus olur ya da hatalar yapar
yani anlıyacağın iç güdüsel olarak evlenene kadar yanlış insanı bumaya devam ediceksin belki evlendiğin insanda yanlış insan olucak o yüzden çok takma :D
Bence kadınların çoğu güçlü ve kendisini güldüren erkeklerden hoşlanır.. Serseri veya oturduğu semtte bir yer edinmiş erkekler diğerlerine göre bir adım öndedir çünkü bu kızların ilgisini çeker özellikle genç olanların. Güldüren erkekleri anlatmaya gerek yok erkeklerde kendilerini güldüren kadınlardan hoşlanır.. Tabi bu konuda büyük bir sıkıntı var mesela ben 28 yaşındayım 3 yılı çıkarsak 25 yaşlarında istanbuldayken 16 17 yaşındaki yani çocuk yaştaki kızlar bana mahallede iş olurlarda ama bu bir kesim erkek için ödül bir kesim erkek içinde büyük bir sıkıntıdır. Benim için sıkıntıydı çünkü kendinden yaşça küçük bir kızla birliktelik yaşamanın adını bize daha küçükken büyüklerimiz yanlış olduğunu öğretti tabi yaşını gizleyen olgun kızlarla belki hatamız olmuştur..
10 Yorumla
12, sene önce okulum yeni bitmişti. temiz saf duygularla seviyordum. Şiir yazıyordum ona. Açıldım güzel bir mektupla karşılık verdi. Onun saçının teline kıyamazdım. Millet cinsellik düşünürken ben elini bile tutmaya kıyamazdım. O ne yaptı benle yelken açmaya başlarken serseri birine kaydı. Ben ne yaptım onu tehdit etmedim. Ona ya benimsin ya toprağın demedim. Benimle olsaydı gözünün tek damla yaşına canımı verirdim. Sadece ağladım geceleri yorganı çekip kafama. Tercih ettiği serseri ne yaptı onu üzdü kaba saba bir çıktı sonra ona cinsellik teklif etmiş oda sert cevap verince aldatmış. Ortak bir arkadaşımdan öğrendim bunları. Değdi mi? Beni ağlatmaya.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bugün buna benzer biri daha sormuştu aynı soruyu ona yazdığım cevabı sana da yazayım.
Cunku kadınlar dramayı sever, efendi erkek onlara ancak evlilik çağında lazım ama genç yasta flörtlerinden beklentileri filmlerde ki gibi bir iliski yasayabilmek boylece arkadas ortamında surekli ilgi odağı olup dünyanın en agir sorunlari kendisi yasıyormuş gibi davranarak dikkatleri uzerine çekecek egosunu tatmin edecek yanı hersey dedikodu icin ayrıca kadınlar acı çekmeyi üzülmeyi severler eh efendi bir Adam onlara bunları yaşatmayacagi icin iliski sıkıcı ve monoton olacaktır bu yuzden tercih etmiyorlar.10 YorumlaEfendi adam yerine piçlere bakıyoruz demissiniz
Neden çünkü sizde az kaşar değilsiniz de ondan piçlere yaşarlar birbirlerini ağırlıyor yani...🤐
O değilde senin totoşun kalkmış bayağı bir ama özgüvenin olmadığı için gizliden yazıyorsun.. Adamlık sevmiyorsunuz çünkü batıyor size illa böcekler sizin gibi kaşarlarida ondan sonuçta onlarda arkadaşım onlarda işini yapacak tabi yani herşey normal..02 Yorumla
Soran+1 yılKim üzdü seni bu kadar efendi cocuk 😂 efendileri sevmiyorum diye kaşar da olduk. Cok komıksınız ya
+1 yılEfendi adamları seven çok olur yalnızlığı bilemezler tek bir hayatları vardır monoton düzen... serseri adam hep yalnızdır hataları çok yapar hayatı daha iyi bilir hatalarından dolayı yalnızlığı o kadar iyi bilir ki artık koymaz ağlamak nedir unutmuştur...
00 Yorumla
+1 yılKarşısındakine çok önem veren, onu seven, sayan, ona ilgi, şefkat, yakınlık gösteren, emek harcayan, kendi zamanından, birikiminden, isteklerinden çalıp karşısındaki kadına veren, önce karşısındakini mutlu etmeye çalışan, bu uğurda kendini yırtan erkekleri bazı kadınlar ezik olarak görür halbuki böyle bir erkekleri sevseniz sizde mutlu olacaksınız oda mutlu olacak.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılneden pç olanlada dertleişirsin yanii niye iyiler sıkıcı gelsinki
16 Yorumla
Soran+1 yılİyi olan hep iyidir hıc kotulugu dokunmaz monotonluk var ayrıca erkekligini de hissettiremez kırmak istemez hic bir zaman
- +1 yıl
hiç alakası yok bence bak bende iyi biriyim ama ilişki başlar ilerleyen zamanlarda yönetimi kendi elime almak isterim her zaman.
kötülük olarak bunu san ayansıtması gerekmiyorki karşındaki kişinin sana kötülük yapan seni kırar yaramzda
erkekliğini hissettirir kötülükle erkekliğin hissetirlmesinide ilk defa duydum hee pesss
Soran+1 yılHep iyi olunmaz ki. Erkek dediğin ara ara kükreyecek gerekirse kalp kıracak 😊
- +1 yıl
Sen mazoşist sin yani söz dinlemezsen kötülük yaparsan bağır çağırır elbet iyiliği çok yanlış anlıyorsun sen veya bu iyiliğe verdiğin anlam çok farklı
Soran+1 yılMazosist olmadigim kesin. Kendimi dogru düzgün ifade edemiyorum ya bilmiyorum da acikcasi tam olarak bu durumun niye böyle oldugunu bilsem emin ol siteye sormazdim da. Iyi olan genelde arkadas rolünü üstleniyor ne kendi erkekligini dogru düzgün hissettiriyor ne de bize disiligimizi.. Fiziksel acidan bakmayin olaya.
- +1 yıl
Hiç alakası yok iyi olana bakış açın yanlış ve genelliyorsunda
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet bana iyi davranma demişti benle küfürlü konuşan rahat bir kız. Hem beni seviyordu hem de katı olmamı istiyordu oysa ben içimden geldiği gibi şefkatle davranmak isterdim.. İlginç hakkaten..
19 Yorumla
Soran+1 yılYa sonra
Cevap sahibi+1 yılKendisiyle geceler boyu harika vakitler geçirdim, onun dediği gibi yaptım. Ama biraz sonra sıkıldı tabi, zira o kimlik bende eğreti durdu.. Misal o an keyfim çok yerinde ama iyi misin acıdı mı diyen bir adamım ben en vahşi anımda bile, oysa sorma, devam et nasıl istersen diyen biri..
Cevap sahibi+1 yılYani kadını önemseyen obje olarak görmeyen ama sert mizaçlı, erkekliği hissettiren kesin biriyim; lakin hanzo seviliyo işte :D
Soran+1 yılSert olmanı istiyor belli ki. Şahsen ben de sormasını istemezdim cok kaba davranmama sartıyla tabii.
Cevap sahibi+1 yılTabi başlarda bilemiyor insan sonradan tanıdım, kanepeyi kırma yeter dedi sağ olsun :D
Soran+1 yılHahahah cok iyi ya 😄 mutluluklar diliyorum size.
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkürler tadı damağımda hala zira bilenle sevişmek bambaşka ama o iş bitti çoktan :) Ya sen ne durumdasın bu konularda?
Soran+1 yılBu konular bana oldukça uzak. :)
Cevap sahibi+1 yılHımm karşılıklı güzel bir paylaşım akabininde naçizane yoklamak istedim :P pekala sağlıcakla ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğlenceli, hareketli insanları herkes sever. ha sen kötü adam seviyorsan, acı çekmeyi seven yani mazoşist bir bireysindir o ayrı.
31 Yorumla
Soran+1 yılAcı cekmek degıl zor olanı seviyorum benle surekli ugrassın kısıtlamaya calıssın kıskansın erkekligini her turlu hissettirsin istiyorum mıy mıy efendi erkek kırmaya sesini cıkarmaya korkar her seye hehe der gecer roller degisiyor sanki bu olmamalı
Senin gibi düşünenleri ele alırsak, çünkü arabesklik ruhunuza işlemiş, çünkü efendi ve nazik olmayı eziklik olarak kafanıza bellemişsiniz, efendi ve nazik insanın yerine göre aklın hayalinin saşacağı kadar sert ve sahiplenici olabileceği, duygu ve zekayı harika bir şekilde birleştirip seni mutlu edeceğini bilmezsin, pısırıklıktan bahsetmiyorum bak dikkat et, son olarak şunu söyleyeyim, aptalın tekisin:)
20 Yorumla
+1 yılİnsam kendine acı vereni çıkarmaz aklından, aklından çıkmadığı içinde kısa bir süre sonra alışkanlığa dönüşür ve sevmeye başlarsın ne olduğunu anlayamadan
20 YorumlaErgen kitaplarından bütün bunlar siyah giyinsin başını derde soksun bana pas vermesin emir versin kısıtlasın okumayın kadreşim şöyle kitaplar psikolojiniz bozuluyor sonra
10 Yorumladogamiz efendi adamı kabul etmiyo aynı hastalık bende de var geçmiş olsun
50 Yorumlakadınlar hayatlarını çok hızlı yaşıyor whatshapta bile 10 kişiyle aynı anda konusabilen bir cisim bu yüzden bu tipler sıkıcı gelir.
20 YorumlaAynen bende öyleyim. Bana acı cektiren erkeklere asik oluyorum hepp 😐
21 Yorumla
+1 yılzor olanı sevdiginizden degil p*ç olan biri ile ciddi ilişki olmazda ondan
ciddi ilişkiden ve evlilikten korktugunuz ve istemediginiz için düzgün biri ile ilişki kuramak istemiyorsunuz10 Yorumla
+1 yılBana oyle gelmiyor. Serserilerden uzak durmak en iyisi
40 YorumlaSöyleyim simdj buna cevap
P. c olan tatlı sözlerle Kalbimizi çalışıyor çünkü ruhumuz ona aç canım cicim bitanem bebeğim gün ışığım hayatım yavrum gibi sözler ama efendi hep ismin ile hitap ediyor sözler etkilidir00 Yorumlabunun p1çlikle alakası yok zıt kutuplar birbirini çeker.
10 Yorumla
+1 yılHepinizin belası bu işte. Siz böyle düşünün ve hep uzulmeye mahkum olun.
Bizim gibiler zaten sizin gibileri değil, bize layik olanları severiz. Allah'ıma şükür ki bende beni sevenini buldum dimi bitanem? @göcekkokusu01 Yorumla- +1 yıl
evet hayatım 💕
+1 yılBunu ben de dusunmekteyim... Zor olan daha ilgi cekici geliyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılCünkü o tarz kişilerin seni koruyabilecegini düşünüyorsun da onsan
10 Yorumla Piçler daha eğlenceli, yaramazlık yapmaya daha müsait.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. evet siz kızlar nerde hovarda zengın zubbesı hayattan ders almamıs baba parası yıyen erkeklere bakıyorsunuz...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor olan değil, yanlış olan demen gerekiyor, insan hep yanlışların peşinden koşar,
zaten bu devirde doğru olanı bulmak da zor.11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılçünkü piçler komik ve genelde yakışıklı olurlar yatakta da çok iyidirler 😏
20 Yorumlaaslında o cinsiyetle alakalı değil sanırım erkeklerde genelde eğlenmek için güzel kızları üzerler içgüdüsel olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılOrasını bilemem siz kadınların tercihi ama o p. ç erkek sizi kullanıp atarsa, bütün erkekler aynı diye tribe girmeyin ve p. ç erkeklerden hoşlanıyorsanız onlarla evlenin.
00 Yorumla Efendi adamlar da az pij olmayı öğrensin
Ortaya kusursuz çıkar
Temsil misal mifer👌10 YorumlaMaço diye butun o cocuklarini sevdiniz be.
Ozet: tam kritik o anda (o an işte) aşkm bni brkmicn hiç dmi. s
Maçolukla serefszleri, cekingenlerle efendileri ayirin. Milleti efendiligi kotuleye kotuleye pi. clige tesvik ediyonuz.10 YorumlaHayat yeteri kadar sıkıcı olduğu için onlar daha eğlenceli geliyor insanlar sıkıcı buldukları kişilerle vakit geçirmek istemezler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılcinsel tecrübelerinden dolayı istiyosunuz tamamen ama asla bunu kabul etmeyeceksiniz ve kullanılacaksınız nokta 😊😊😊😊😊
00 Yorumla
+1 yılbenim için her zaman bana karşı iyi olan kazanır, yüreğiyle bakan , kalbini açmış insanalar. Piçlikten kötülükten birşey gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe sıkıcıyım ne asosyal. Cevrem cok genis. Efendi biriyim. Her insan seviyor beni. Kizlarin sevmesine de ihtiyacim yok. Hani efendiler asosyal olur demissiniz ya ban gonddr o diyenleri agzinin paylarini verip yolliyim
00 Yorumla
+1 yılefendi adamların size en büyük sorusud a bu sizin bu tercihiniz yüzünden efendiler de pic olmaya gidiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılİyi biriyim dertkesmeyi sverim cok iyisin derler ve giderler hoslandigimj soyleyince ama pi*lik yap diyen olmadi hic
00 Yorumla
+1 yılBir yerleriniz kaşındığı için, üzülmeyi hak ettiğiniz için, filmlerden dolayı popüler bir durum olduğu için, macera aradığınız için. Zaten normal sadık bir erkeğin bu arayışlarda olan bir kızla işi olmaz.
00 Yorumla
+1 yılOnların çenesi kuvvetli ondan... İyi olanlar pekk konusamaz ondan olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. kadınsal duygular hormonlar bu konuda oldukça etkili tabi sosyal yönlendirme de etkili bu konuda
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen öyleysen ne yapalım. Polemik çıkarma meraklısısın sanki çok şükür düzgün erkek seven birileri var <3
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir zaman eğlenceli güzel gelir ama sonra işler değişir...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO sizin yapısızlığınız heycan diye her b*ku yiyip evlilik vakti gelince temiz erkek diye dolanıyosunuz bazı saf olanlar saf kalmaya devam edip evleniyor işte
00 Yorumla
+1 yılben de efendi kadin yerine pic tercih ediyorum, eglenceli olanlar onlar jhsjshjsj
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİngilterede yapılan bilimsel bir araştırma vardı bu konuda dediklerinizi aynen doğruluyor. Böyle bir şey var yani.
00 Yorumla
+1 yılsize sormak lazım dokunmadan seven bizlerin yerine, önüne geleni s*ken insanları tercih ediyorlar işte.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Sen sevilmeyi degil sipilmeyi seviyon kuzum o yuzden
02 Yorumla
Soran+1 yılUslubuna dikkat et
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hep söylüyoruz kuşa taksalar beyninizi ters uçar sizin kadar aptal varlık dünya üzerinde yok kusura bakmayın ağlamayı sızlamayı seviyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılSeni baban dogurdu herhalde
- Aşk İlişkileri konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar kendini çözememiş biz onarı çözcez diye uğraşıyoruz. bizi seviyosunuz çünkü biz zoruz biz size yılışmıoruz canım cicim yapmıyoruz serseriyiz şeklimiz var kadınlar sert erkekleriş seviyo canım
01 Yorumla Efendi adamlari siz her anlamda kullanirsiniz pic adamlar her sekilde sizi kullanir ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEfendi erkeklerin çoğu asosyal ve ağzı laf yapamayan sümsük tipler
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Bonjuan Ezik erkek seviyesi işte ne beklersin
- +1 yıl
Sümsükle sümüklünün bir bağlantısı var mı acaba sayın bağğyan?
- +1 yıl
G*tüm
Sümsük dediğin erkekler kimseyi yalanla kandırıp dolandırmaz sizin bayıldığınız dallamalar her türlü kandırıp istediğini alır ve ortada bırakır sonrada ah vah edersiniz.
00 Yorumlaya da kullabip aticakmisiniz yni pic gibi insanlari
00 Yorumla
+1 yılKadnlar salaktir sözü de tamda buradan geliyor zaten 😅
00 Yorumla
+1 yılşeytan tüyü değil şeytan huyu şeytan sizi kötü yola teşfik ediyo ama yinede şeytan zararlı çıkıyo :D :P
00 Yorumla
+1 yılBütün kızlar böylesiniz iyi kalpli erkekleri kırıyorsunuz sonrada evlenmek için iyi birini ariyosunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler de hanım hanımcık kız isteriz derler ama nerede o... pu var götünden ayrılmazlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer ne kadar efendi olsam da muhabbetimin iyi olduğunu cezbettiğini söylerler bu yüzden hep konuştukların san hiç yakışmıyor ya da aslında efendisin ama konuştukların tam bir çip gibi felan derler 😂 Bende neyim bilmiyorum kafam karıştı 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılEfepi*ç 😄
Cevap sahibi+1 yılÇipefe hahah
+1 yılZukuluo zukuluo tekmelenmek hoşunuza gidiyor aşağılık kompleksiniz var ondan dilayi
20 Yorumla- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem