Sevgilim sadece kendini düşünüyor bu iliski ne kadar surer sevgilimden ayrilmalimiyim?

İliskimiz 4 yildir suruyo 3 yili okulda beraberdik bir yildir uzak mesafe iliskisi bir cok sey atlattik sıkıntı yaratan huylarimizi bile az cok degistirdik ya da cogunluk ben degistirdim genelde iliskide karsi tarafin istekleri dedikleriyle ilerledi ben hep arka planda kaldim onemsenmedi benim dertlerim sıkıntılarim isteklerim ama karsi taraf ne derdi olduysa konustuk cozmeye calistik istekleri neyse gundelik onlar oldu mutluydum yani anlastigimiz icin iliskide sıkıntım yoktu ama kendi dertlerim ve ailemin erkek arkadas konusunda baskici olmasindan dolayi cok sıkıntılar yasadim diger baska dertlerimdede kendi kendime hallettim ama evde artik iliskinin adi konmadigindan baski altinda bunaldim erkek arkadasimsa bu Nisan evlilik icin para lazim olmaz diyo biriktirip evlenecekmisiz askeri ucretle calisiyo bende evlenelim beraber taksit oderiz diyorum ama o taksit sıkıntisina giremem borca giremem yarin oburgun işte sıkıntı yaşasam çikmak istesem borcum var diye katlancam diyo kaldiramiyorum stresi diyo bende daha cok bekledikce evdeki baskiyi kaldiramiyorum yoruldum sadece kendini dusunuyor yani kisacasi diger konulardada hep kendi ben sadece onu pohpohlayan seven kisi olmakla gorevliyim gibi bana sevgisini zor gosteriyo ben soz konusu olunca pek ilgi olmuyo gibi ya da butun yuk iliskide bana yukleniyo cok yoruldum bu durumdan tek basima iliski yasamaya calismaktan cok seviyorum iyi birisi ama benu dusunmuyo beni seviyo biliyorum ama bencil gercekten sevgimi yoksa bana alisilmislikmi bilmiyorum napcamida bilmiyorum beni dusunmeden kendi yararina karar aliyor ama ben daha cok zarar goren taraf oluyorum bu iliskuye devam etmelimiyim ne yapabilirim yardimci olur musunuz

Sevgilim sadece kendini düşünüyor bu iliski ne kadar surer sevgilimden ayrilmalimiyim?