Sevgilimden bu yuzden ayrilmali miyim o cimri mi?

Merhabalar. Yaklasik 1 yil kadardir bi iliskim var ve bu iliskide rahatsiz oldugum birkac durum var. Sevgilim nereye gidersej gidelim hesabi hep ayri ayri odememizi istiyor ve bu durum biraz sinirimi bozmaya basladi. Cayi bile ayri oduyoruz ve ilk bulusmada kendi kahvemi kendim odedim. Yani tabiki her seyi odemesini beklemiyorum ve o bir seyi oderse ben zaten sonraki seyi oderim ve bunu da onunla konustum ama hala boyle devam ediyor durum. Yani insan arada bir kibarlik ve centilmenlik yapabilir diye dusunuyorum. Onun anlamasi icin birkac kere yemek hesabimizi ve icecekleri odedim ve boyle bir sey nedej yaptigimi sordu ben hic yapmamistim dedi. Karsima alip duzgunce de konustum cimri oldugunu dusunuyorum bile dedim ama durum pek de duzelmedi. Dogum gunum oldu orada bekledim belki yemege cikarir dedim ama yemege gittik ve ayri ayri odedik. Yani acikcasi bu durum beni birazcik uzuyor ve kendimi biraz degersiz hissediyorum sanki bana para harcamaya korkuyor gibi yoksa ben mi yanlis dusunuyorum. Yani sonucta ikimiz de universite ogrencisiyiz ve ailelerimizden para aliyoruz ama arada bir de jestler olmali sanki. Bunun haricinde iliskimizde baska sorunumuz yok kendisi cok anlayisli ve ilgi dolu ve sevdigini belli ediyor ama diger durum benim cok sinirimi bozuyor. Sizce yanlis mi dusunuyorum ne yapmaliyim?
Sevgilimden bu yuzden ayrilmali miyim o cimri mi?