Eşiniz sizden saçlarını bu kadar uzatmanızı isteseydi yapar mıydınız veya ne yapsa bu istediğini yapardınız? Ama her türlü bakımında size yardım edecek. Bunu isteyen kişinin sevdiğiniz, aşık olduğunuz ve evlendiğiniz kişi olduğunu sizi hep mutlu eden , değer veren, her isteğinizi yerine getiren, kırmayan kişi olduğunu ve o şekilde mutlu olacağını düşünün ve öyle cevap verin.
Bu boy aşırı bence en fazla uzatabileceğim boy belime kadardır ki zaten şu an belime yakın. Zaten bakımı gerçekten zor. Kuruması ayrı bir dert, taraması ayrı bir dert. Duştan saatlerce çıkamıyor olmamızda ayrı bir dert. O yüzden bu kadarını isterse bile uzatmam. Zaten saç vucudumuzda suyuda emiyor. Böyle iki katı daha fazla emeceği anlamına gelir ki zaten istemem. Çok istiyorsa o kadar uzatıcak birini bulsun derim. Neyin kafasını yaşıyor saç fantazisi mi yapıcak yani :) :P
@kedişero yok mümkün değil. Zaten benim saçlarım belimde ondan sonrası zaten çirkin duruyor. O ne öyle akşam yatakta toplasan bile her tarafına dolanır o saç. Bakımı ayrı, taraması ayrı, kurutması ayrı hiç işim olmaz.
@kedişero Abla kelimesi saygı anlamında kullanılır ki ben çirkin ve aptal diye bir şey demedim yaşıyla da dalga geçmedim. Ama sen gelmiş burada iltifat ederken alttan alttan da ya vşıy osun lan kadına.
birincisi iki kişinin sohbetine 3 üncüsü ne yer sen söle. ikincisi abla Annenden babandan olan senden büyük kadınlara denir.3. çok saygılısınki yav şıy sın kelimesini kullanıyorsun hem lan hemde kadın diyorsun ve sibelinde bunu okuyacağını bile bile...
o kuaför parasını karşılaya bilecegine inanıyorsa yapardım :D her gün kuaföre fön çektirmeye bakım yaptırmaya 3 -4 haftada bir dip boyasına 2-3 ayda bir renk degiştirmeye röfleye falan filan lan omuzlardaki bir saçı 50 den aşa boyamıyorlar böylesini düşünüyorumda ancak kendisi kuaför olması lazım :D :D
Bişey karşılığında yapman gerekmiyo eşin istedyse seni öyle daha çekici bulucaktır bu senin faydana olan bişey eşinle hala birbirnize aşık olarak kalmak istiyosanız bu tip görüntüsel isteklere saygı duyup yerinde getirmek birbirinizin ilgisini taze tutacaktır bence yapmalısın birde yardım ediceğini söylemiş saç bu yani zor bir istek değil o böyle daha mutlu olup senide daha mutlu edicekse kesinlikle uzat
Bilmediğim bir fantazi dünyası var diye düşünürüm açıkçası. Rapunzele sevdaliydi da beni ona benzetmeye mi çalışıyo acaba diye düşünmeden edemedim😅 sebebi araştırırken bunu istemesindeki ve yapmazdim sanıyorum tolere edebilecegim bir istek değil galiba 😕 gerçi sebebi hakikaten fantazi dünyası ise bilemedim. Galiba ikna edebilirligine bağlı sevgili eşimin 😅
Bana gore bir kiz ya da erkek severek evleniyosa onu her haliyle kabul ediyo demektir. Bakimi cok zor bu sacin evet bakimina yardim edebilir ama tasiyacak olan bayanlar icin bu durum cok rahatsiz edici olabilir😊 bir erkek uzun sac istiyosa bence boyutunu bayana birakmalidir. 😊 benim dusuncem bu
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadece bir saçını uzatmasını istemesiyle kimse kimseyi değiştirmiş olmaz, ki evlilikte iki tarafta karşı tarafın görüşlerini değerlendirmelidir.
Bence degisime karsiyim demedim ki😊sadece bu kadar uzun olmasi bayani rahatsiz edebilir uzun sac seviyosa erkek sacin uzun olmasini takep ettikten sonra sacin uzunluk kararini bayana birakmalidir😊
Bu kadınları anlamıyorum ya yorumları okuyorumda sanki bunu değil adam su getir dese bile getirmiceklermis gibi abi benim eşim olsun 1 dediğini 2 etmem hep böyle sorularda kadınlar bu şekilde cevap veriyo çok anlamsız... ömrümü beraber geciricegim adamı mutlu etmek isterim oda böylece beni mutlu eder
Valla onlar klasik Türk ke zbanları işte. Kocaları dediklerini yapmasın dünyayı başına yıkarlar ama erkek isteyince yok. Valla Allah herkese senin gibi eş nasip etsin. :D
Çok lüzumsuz tuvalete girince ne yapıcak? Kucağına mi toplayacak saçlarını? Bakımı nasıl olacak? Onları yaz kıs yele gibi sırtında mi taşıyacak. Çok kötü bir görüntü, kadın ne kadar güzel olursa olsun... Bu nedir ya? Sac dediğin omuzdan aşağı geçmemelidir. Omuz hizasında olan saçin bakımı her zaman daha kolaydır.
Saçım çok uzun olmamasına rağmen bakımı zor bu kadar uzattığımda bakımı nasıl olur bilemedim. Yardım edecekse eğer bakımında uzatırım tabi ki uzun saç candır 😄
Yaparımda, ama günde iki defa duş alıyorum onun kuruması zor, bide kışın. Hatta zayfladığımda daha da kısaltmak istiyorum. bir tarafı erkek, öbür tarafı kadın Saçı
Saçım hiçbir zaman o kadar uzamaz ki benim kaynak falan da yaptırmam açıkçası hem napcak bu kadar saçı ya saç feşisti mi şu kelimeyi de bir türlü doğru yazamam da neyse
Yapmazdım çünkü eğer gerçekten bana değer veriyorsa beni olduğum gibi sever, yani beni değiştirmeye çalışmaz çünkü zaten bana sahip oldugum özelliklerle aşık olmuştur. kendi istediği şekilde tekrar baştan oluşturmaya çalışacaksa hiç evlenmesin kafasındaki şekle uygun birisini bulsun daha iyi.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Senin saçına aşık olacak hali yok ki zaten bir saçını uzatmanı istemesiyle seni değiştirmiş olmaz. Bu tür yorumlar baydı artık yok beni değiştiremezmiş, yok onun için değişmem bilmem ne. Ama erkek sizin için değişmesin dünyayı dar edersiniz. Böyle yaparak kezbanlığınızı ön plana çıkarıyorsunuz, başka bir şey değil. Sıyrılın şu egolarınızdan artık.
Ben fikrimi söyledim erkek benim için dünyaları yıksın diye bir beklentimde yok ve böyle yorumlara açık değilsen paylaşma eğer paylaşıyorsanda senin fikrine ters olsa bile herkese saygı duymalısın ben değişmem bu herkese göre değişebilir sen erkek için değişirsin ben bunu yapamam ama bu dediklerin benim değil senin kezolugunu gösteriyor.
Ben yorumlara açığım ama inan bana sizin gibi kezbanlardan bıktım ben. Benim her görüşe saygım var ama sizin yaptığınız şu hareketler kezbanlıktan başka bir şey değil hem bir insanın kocası için veya karısı için değişmesi kötü bir şey değil. Neyse daha fazla yazamayacağım ben erkeğim bu arada kız zannetmişsin beni.
Bence ikimizde uzatmayalım. Ama birisinin kezban olup olmadıgını sen belirleyemezsin bir insanın hayatına bakmadan onun hakkında kararda veremezsin. Neyse hayatında başarılar. (Evet kız sanmıştım kusura bakma onun içinde.)
valla insanlara arışıp vaktimi onlarla harcamam zaten ben bir insanı seçmişsen sevmişsen her şeyini kabul etmişim demektir oturupta onu nasıl değiştirsem diye kafamı yormam eğer bana uymadığını düşünüyorsam bırakırım
Bende onun sakallarinin o kadar uzamasini istesem yaparsa bende yaparim belkii 😁😁😁😁 ahahaha bu benim evlendigim eşim ne yaşamış bu kadarda böyle bir sac istiyor ki 😂😂
İsteyecek daha mantıklı bişey bulamamış mı diye sorarım, uzun sac güzel tamam zaten sacımı uzatıyorum ama bu abartı temizliği bakımı şekil vermesi cok zor. gözüme pis geliyor bakınca bile
Yok uyurken benim kafamda yazin sicaginda benim kafamda vs vs bir kiz olarak bu saclarla bile zor ugrasiyo insan bide bu kadar olursa asla. Oyle bakimini yaptirmakla bitmiyor uzatmam o kadar sac kalsin 😂 iyi geceler
O benim istemedigim seyi zorlamaz. Bende israrci olmam yapmak isterim. Ama benim saclarim belimi gecmeye baslayinca agir geliyo basim agriyo rahat edemiyorum o yuzden benim sagligim daha onemli.
Benden böyle birşey isteyecek erkeği (adam bile demiyorum) ruh sağlığı yerinde olamaz.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla bu zevk meselesi kezban. Sen anlamazsın noldu regl döneminde falan mı davet ettik soruya hayırdır ne bu asabiyet? Zaten senin gibi bir kezbanın evlenebileceğini hatta yanına bir erkeğin yaklaşacağını bile düşünmüyorum.
En İyi Cevaplar