Sürekli hakaret ve kalbimi kırıyor kız arkadaşım?

O kadar güzel ilişkimiz vardı ki evine gidince değişti sürekli meşğul işi var sürekli yemek yapıyor sabah 9da yazdı bana 16.00da yazdı bu sadece 1 günlük degil 2 aydır sürekli böyle, kalbim cok kırılıyor onu cok seviyorum kalbime söz geciremiyorum hakaret ediyor rencide ediyor onu kaybetmek istemiyorum bu arada 3 aydır görüşmedik uzak şehirlerde yaşıyoruz 3 ay görmeyen ınsan özlem kokar bu işim var ben yazarım dıyor 10-15saat mesaj atmıyor abisi varmıs sürekli böyle yazamıyormus haber vermıyor küfür ediyor hakaret ediyor böyle işte sürekli cok üzülüyorum. seni seviyorum diyorum ben yazarım yazma dıyor. haber vermıyor. gece ıse gıdıyorum yanına gıtmek ıcın para biriktiyorum 1 kere nasılsın demıyor bırsey yapmıyor evde gece oluyor uyucam ben dıyor soguk soguk böyle işte. onu mutlu etmek ıcın herşeyi yapıyorum sınır edıyorsun benı sınır dıyor ılgılenmıyor mesaj atmıyor bende merak edıyorum cok uzun cumleler kurma sınır oluyorum sıkma sogutma kendınden dıyor 3 ay görmemişim, merak ediyorum ölesine degişti ki gücüme gidiyor okula gidicek simdi birde bu bende sürekli olamıcam aklım temelli olucak yardımcı olun bana
Sürekli hakaret ve kalbimi kırıyor kız arkadaşım?