Sevdiğim kız ağır hakaret etti bana yıkıldım resmen?

1 senedir sevdiğim kıza açılma kararı aldım ama açılmaz olaydım yıktı resmen beni. Boylu poslu tipim var ama burnum Karadeniz burnu yandan belli oluyor büyük kambur ve bana burnum yüzünden hakaret etti neden boyle yaptı hiç anlamadım sen bu burnuna bak bir diyor sen kendini banamı layık gördün p**evenk gibi laflar etti efendi kişiyim herkes taktir eder adamlığımı cool davranış sergiliyorum doğuştan gelen birşey ama hayallerim yıkıldı öz güven oldu sana sıfır ne olduysa kızlardan artık nefret etmeye başladım estetik olmaya karar vermiştim doktor bu burun sana yakışıyor ben seni ameliyat etmiyecem ileride pişman olursun dediler ve herkes der burun sana yakışıyor seni sen yapan burnun diye. Bu yuzden öz güven sıfır hayattan soğudum dışarı çıkasım gelmiyor hayata küstüm ben ne yapayım kendimi mi öldüreyim 18 yaşındayım ilk defa aşık olduğum kız demediği lafı bırakmadı bizim yaşamaya sevmeye sevilmeye hakkımız yok mu neden boyle yapıyorsunuz bir kusur bulsanız insanı yerin dibine sokarsınız
Sevdiğim kız ağır hakaret etti bana yıkıldım resmen?