Kız beni aşağıladı bende ayrıldım?

Arkadaşlar 2 senelik bi ilişkim vardı kızı çok seviyodum ama son zamanlarında bana aşırı saygısızlık yapmaya başladı. İşte ne bileyim iş yerindeki oğlanlar buna mesaj falan atmış dedim o iş yerinden ayrıl o zaman bak dedim oğlanlar zaten eşgal tipliydi. Yapma dedim bak başka iş bulalım dedim. He çıkacam dedi aylarca oyaladı beni. En son o oğlanlar benim hakkımda konuşmuş kötü kötü bu oğlandan olmaz da bilmem ne de falan diye. Bunu da bana geldi kendi anlattı hakkında böyle dediler diye. Sonra ben öğrenciyim ve hani hem okuyup hem çalışıyorum. Arabam yok ama kızla rahat gezelim diye arada araba kiraliyodum geziyoduk falan. Tartıştık bir gün ben dedim erkek gibi hissetmek istiyorum yanında dedim sende erkeksin ya o zaman arabayla bi gün gelip kapimdan almadin beni dedi. Ben yıkıldım tabi orada ayrıldım. Sonra işte kız 2 hafta sonra bana yazdı diyo işte seni çok seviyorum sinirle söyledim onları bilmem ne dedi. Dedim seviyodun da niye ayrılır ayrılmaz ekrkekleri doldurdun dedim Instagrama dedim. Sende kızları eklemissin sana inat yaptım dedi. Benim onlar arkadasimdi 1 2 kişi ekledigim sen kaç kişi eklemissin dedim. Olsun dedi onlar da benim arkadasim dedi. Neyse ya git dedim. Sonra ben seni çok seviyorum da sana şöyle değer verdim de falan dedi. Dedim hakkını helal et dedim gonderdim. Ama içimde acısı duruyo hâlâ. Sizce durum ne peki iyi yapmış mıyım?
Kız beni aşağıladı bende ayrıldım?