Arkadaşlar 2 senelik bi ilişkim vardı kızı çok seviyodum ama son zamanlarında bana aşırı saygısızlık yapmaya başladı. İşte ne bileyim iş yerindeki oğlanlar buna mesaj falan atmış dedim o iş yerinden ayrıl o zaman bak dedim oğlanlar zaten eşgal tipliydi. Yapma dedim bak başka iş bulalım dedim. He çıkacam dedi aylarca oyaladı beni. En son o oğlanlar benim hakkımda konuşmuş kötü kötü bu oğlandan olmaz da bilmem ne de falan diye. Bunu da bana geldi kendi anlattı hakkında böyle dediler diye. Sonra ben öğrenciyim ve hani hem okuyup hem çalışıyorum. Arabam yok ama kızla rahat gezelim diye arada araba kiraliyodum geziyoduk falan. Tartıştık bir gün ben dedim erkek gibi hissetmek istiyorum yanında dedim sende erkeksin ya o zaman arabayla bi gün gelip kapimdan almadin beni dedi. Ben yıkıldım tabi orada ayrıldım. Sonra işte kız 2 hafta sonra bana yazdı diyo işte seni çok seviyorum sinirle söyledim onları bilmem ne dedi. Dedim seviyodun da niye ayrılır ayrılmaz ekrkekleri doldurdun dedim Instagrama dedim. Sende kızları eklemissin sana inat yaptım dedi. Benim onlar arkadasimdi 1 2 kişi ekledigim sen kaç kişi eklemissin dedim. Olsun dedi onlar da benim arkadasim dedi. Neyse ya git dedim. Sonra ben seni çok seviyorum da sana şöyle değer verdim de falan dedi. Dedim hakkını helal et dedim gonderdim. Ama içimde acısı duruyo hâlâ. Sizce durum ne peki iyi yapmış mıyım?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sinirli ve ickiliyken soylenen sozler onceden dusunulmusdur
Bende aynısını düşünüyorum. Sonra bana diyo ki malında mülkünde gözüm yok sadece seni istiyorum diyo. Bişey oluyo o iş yerindeki oğlanın adı geciyo gıcık oluyom. Bana dedi ki peşimden kosmadin diyo. Şey dememi bekliyo anladığım kadarıyla ya benimsin ya toprağın diyecem. Ama onu da demem ben yani kusura bakmasın manyak değilim
Sen haklisin elinden geleni yapmissin
Bir kadın olarak sana soruyorum sence seviyorum dediğine inanılır mı bu kızın? Diyom ki yalan soyledin dedim. Sana büyük bi konuda yalan soylemedim hiç dedi. Büyük küçük ne farkeder ya dedim
Seviyor bence ama para da gozu var
Aşırı paragöz birisi hemde ama her fırsatta da şey diyo. Yok ben para avcısı değilim vs. Bi gün sordum hayatta en çok ne istersin diye. Ben bekliyom ki seni istiyom diycek. Hadi sağlık desin gene neyse. Zengin olmak dedi bana
Bana sorsalar ben de para derim onunla alakasi yok
Ama şunu da soruyum mesela ben sürekli buluşmak istiyorum bulusmaya gelmiyo 1 ay koştum yalvardim buluşalım dedim. Yok babamın dayısının bilmem neyi hastaymis yok bilmem ne diye diye ekti hep beni
Ben kendimi guzel hissetmedigimde behane bulup görüşe gitmiyorum. Erkegin beni ikna etmesini beklerim
Sonra da işte şey dedi en son hep aynı şeyleri yapiyoz zaten farklı bi seyler yapsak neyse de dedi. İnsan sıkılır aynı şeyleri yapa yapa dedi. Dedim la birbirimizi görmek değil mi maksat dedim ne sacmaliyosun sen dedim olsun diyo
Pahali mekanlara gitmek istiyodur. Surprizler falan yap
Yapmadım mı saniyosun. İş yerine çiçek de gönderdim neler yaptım neler. Ama her şey ondan ibaret mi sadece? Seni özledim diyo. Diyorum hadi bak gel çıkalım vs. Yok gelmiyo.
Belki seninle gorunmek istwmiyordur. Cirkinmisin?
Beni aşağılaması zoruma gitti. Elimden gelse zaten her şeyi yapacam ama her şeyin bi sınırı var. Ben öğrenciyim bide düşün bunları yaparken hem okuyup hem çalıştım yinede vakit ayırdım
Hayır değilim. Hatta hayatında karşılaşabilecegi en yakışıklı erkeklerden biriyim 195 boyum var herkes beni istiyor ama ben o kızı istemistim sadcee çok sevmiştim
O zaman psikolojik olarak sıkılmısdir. Ozlet kendini
Ayrıldım kızdan şimdi istediği kadar ozleyebilir beni
Yapma ya
1 ay oldu nerdeyse hatta ama haketti. Ben aylarca yalvardım dedim yapma güzelim etme bitanem bak kiriyosun beni dedim. Bende kırılıyom dedi geçti. Bulsun zengin birini şimdi. Öyle diyodu bana. Zengin birini istesem bulurum eğer öyle biri olsam diyodu. Bulsun bakalım
Tamam👍🏿
İyi ki bitirmişsin sana saygısızlık yapan birinden asla olmaz
Bana vicdan yaptı ama sonra dedi ki seni çok sevdim de bilmem neyde diye. O saygısızlık yaptığında ayrıldık bitti falan yazmadım sadece cevap vermedim mesajlarina engelledim. İnstadan yazsa yazardı. 2 hafta yazmadi bana. Bı özür dilemedi benden. Sonra da seni seviyorum. Seviyon da 2 haftadır nerdeydin? Niye özür dileyip gönlümü almadın. Kendi de dedi sinirle söyledim diyo. He iyi o zaman sinirle dediyse de mi?
Birincisi erkekliğini zedeledi
İkincisi saygısızlık yaptı
Üçüncüsü vicdan yaptırdı yani manipülatif bir yapıya sahip çok tehlikeli
Dördüncüsü senden sonra bir sürü erkek eklemiş yani bu demek oluyor ki oh be artık özgürü/ ayrılmayı bekledi eklemek için yani önceden de istiyordu sen onun hayatındasın diye ekleyemiyordu.
Beşincisi sinirle bile olsa bir insan asla sevdiğini kıramaz.
Yani seni seviyorum demesi falan hep hikaye. Çünkü ben ona bitti demedim. O gün çok kırıldım ve arka arkaya hakaret yağdırdı bana bende görüldü attım engelledim WhatsApp tan instadan yazsa yazardı. Ama 2 hafta boyunca yazmadı aramadı sormadı. Sonra da seni seviyorum diyo
Bide ben onun ilkiymişim öyle diyodu bana yersen
Sadece elinde tutmak istiyor alışkanlıktan başka bir şey değil seven kırmaz seven gönül almayı bilir
Seni hiç unutmuycam dedi işte bende kismeyi sevmiycem dedi. 30 umda da görücü usulü evlenir hayatımı bitiririm falan dedi bana. Ama aklındakiyle ölürsün yanındakiylr yaslanirsi derler ya o olacak falan dedi. Böyle böyle şeyler yani
Ben yüzüne karşı da dedim senin beni benim seni sevdiğim gibi sevdiğine inanmıyorum dedim hiçbir şey demedi
Hikaye bunlar belli ki yaşınız küçük
23 ikimizinde yaşı. Ama ben dedim ona olgun ol diye. Ergen tavırlarından bi kurtulamadım ben bu kızın
Aşırı bencil aşırı nankör ve eleştiriyi kaldiramiyo. Yeterince olgun değilsin diyom olgunlas diyom ne demek olgun değilsin diyip başlıyordu
O zaman narsist biri bu uzak dur çekilmez
Aynen öyle. Bir kez yine ayrıldım geldi ağladı seviyom falan dedi. Dedim bi daha olursa affetmem dedim. Beni elde edene kadar neler yaptı neler. Dünyadaki en mutlu adam bendim. Sonra bi baktım geri aynısına döndü. Şimdi de barissam yine aynısı olacak. O yüzden barışmak istemedim bende
Narsist olduğu için değişmez sadece seni üzer bu yüzden bitir önüne bak daha karşına bir sürü kız çıkacak
Benimde kafam kurcalaniyodu. Etrafımda akıl alacak kimsem de yok. Dedim hatta kendi kendime kız çok seviyodu harbiden iyiydi de ben mi görmedim diye. Ama alakası yok. İşine geldiği kadar elinde tutacağı kadar ilgi veriyodu
Neymiş hep aynı şeyleri yapiyomusuz bulusunca sıkılmış hanfendi. La mesele birbirimizi görmek değil mi zaten. İnsan nasıl sevdiğinden sıkılır ya. Aklım almıyor valla.
ergen ilişkisi
De mi bencede öyle. Ama işte laf anlatamadım. Tamam benim de vardı hatalarım ama çok bunaldım gerçekten