Kız arkadaşım beni çok üzüyor..

bir yıldır beraber olduğum bir kız arkadaşım vardı.yaklaşık iki ay önce ayrıldık .bana karşı fazlasıyla hataları oldu çoğu insanın affedemeyeceği cinsten. benimde ona karşı hatalarım oldu baya kötü kavgalarımız oldu.ilişkinin başlarında 3 ay ayrıldık ve o dönem eski sevgilisiyle görüştü ama çok sevgiğim için yine dayanamayıp affettim. ama asla onu aldatmadım ve aklımın ucundan bile geçirmedim.onu inanılmaz çok sevdim hala seviyorum.3 ay sonra tekrar barıştık ve ilişkimiz 5 ay daha sürdü aynı hataları tekrarlamadım hiç eskisi gibi kavga etmedik.genelde alttan aldım ve sadece tartışmalar oluyordu.iki ay önce benden sıkıldığını ve çok fazla ilgi göstererek bunalttığımı söyledi.yine tartışmaya başladık ve yine beni terketti. çok üzüldüm günlerce ağladım. aradım onu defalarca . ama hep suçladı hakaret etti.en sonunda bende dayanamadım ve onu unutmaya karar verdim.beni sonra tekrar aradı ve bu sefer ben onu istemedim. deliler gibi özlediğim ve sevdiğim halde. üç gün önce tekrar aradı ve bensiz yapamadığını söyledi.ben daha henüz hazır olmadığımı ve biraz zamana ihtiyacım olduğunu söyledim.çünkü çok üzdü ve düşünmem gerekiyordu.3 gün sonra onu aradım görüşmek istediğimi söyleyecektim ama yine işim var sonra konuşalım dedi. sonra 2 kere daha aradım ve mesaj attım geri dönüş yapmadı telefonlarımıda cevaplamadı.bende bu duruma çok sinirlendim yani dalga geçer gibi 3 günde nasıl değişebiliyor.her neyse ona mesaj attım neden geri dönmedin telefonumu cevaplamadın bu kadarmı sevgin 3 günmü sürüyor diye ve oda bana böyle düşünüyorsan istediğin her neyse onu yapmakta özgürsün şeklinde bir mesaj attı.şu an yine çok üzülüyorum 2 aydır suratını görmüyorum ve çok özlüyorum ne yapmalıyım bilemiyorum :(
Kız arkadaşım beni çok üzüyor..