Sevdiğim kız kendini iyice naza çekiyor ve bu durum benim sinirimi bozuyor ne yapabilirim?

İkimizin de birbirine ilgisi vardı ve ben çok güzel bir teklif yaptım yemekte ve heyecandan cevap veremedi. Sonra sohbet ettik, çay içtik ve demek ki beni tanıman gerekiyor vs. konuşmaları oldu. O da beni seviyor ancak o gün elini tuttum ve sarıldım sanırım kızın 'bana aşık' düşüncesi oluştu sanırım. 'cepte zaten'.

Sonraki gün bana biraz zaman ver hiç beklemiyordum dedi, kız nazı normal dedim ancak mesajlara geç cevap atıyor aynen ben de geç atıyorum ancak ergen düşüncesi taşıyor, çocuk avutmak gibi bir özelliğim de yok. Bunu yüz yüze görüşmek istiyorum siz neler tavsiye ediyorsunuz?

Bu gibi durumlara alışık değilim...
Güncellemeler
+1 yıl
İlginç bişey daha eklemeliyim ben memlekete yola çıkmadan 1 gün önce mesaj attım ve hakkını helalet ben gidiyorum dedim gittiğimi biliyordu mesaja cevabı 1 gün sonra attı nereye gidiyorsun sen? diye cevap vermedim bekledim telefınla akşam aramış bide onu gerçekten görmedim sonraki gün... Aradığını duymadım kusura bakma ancak müsait oldum müsaitsen konuşabiliriz ;) dedim ve mesaj gönderdim mesajı gördü sonra bir uygulama ile bir gün sonra göründü yazısı silinmişti (faceden gönderdim mesajı)
Güncellemeler
+1 yıl
yani göründü yazısını kaldırmış bir uygulama ile anlayacağınız böyle bir uygulama var bu bana çok saçma geldi çocuksu bir duru üzerine düşmemi mi istiyor anlamadım ama 12 gündür görüşmüyoruz vs. ne tavsiye edersiniz ?
Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım bu işi bitirecem düşündüm taşındım ancak herşey bana saçma geliyor sevse insan niye bu kadar uğraştırsın ki çocuk oyunlarına ne gerek var bilemem ancak bu durum benim gibilerin katlanabileceği bir durum değilmiş hiç arayıp sormadn bu işi sonlandırmak istiyorum böylece bitsin gözden ırak olan gönülden de ırak olur demişler cevaplar için çok sağolun :)
Güncellemeler
+1 yıl
Oldu bu iş herşey yolunda ;)
Sevdiğim kız kendini iyice naza çekiyor ve bu durum benim sinirimi bozuyor ne yapabilirim?