Ayrıldığım Kız Beni Umursamıyor?

Arkadaşlar 3 ay kadar önce bir kızla tanıştım çok sevdim. Kızın güven problemleri vardı. Eski sevgilileri sürekli güvenini kırmış. Tanıştıktan kısa bir süre sonra ben ona açıldım. Kızla sadece yazışıyorduk. Kız hazır olmadığını söyledi ama beni tanımak istedi yani sürekli konuştuk. Ve buluştuk 3 4 defa. Sonra bir süre sonra sevgili olduk. Ama hep saçma şeylerden tartışırdık. Sonra kız ara verelim dedi ben çok seviyordum onu. Sözde bir kaç gün yazmıycaktık birbirimize ama ben ona yazdım hep. Kız sonunda dayanamadı ben yapamıycam dedi ve terketti. Bende o sinirle yol al falan dedim kıza lanet olsun ki. Ve kız beni hiç umursamıyor. Mesajlar atıyorum cevap vermiyor. Evine gittim yüzüme bile bakmadı. Seni sevmedim hiç dedi bana. Bundan sonra da olmayacağım senle falan dedi. Ama ben kendimi affettirebilmek için herşeyi yaptım. Ama onu unutamıyorum. Kapısına gece yarısı gül yapraklarıyla seni seviyorum bile yazdım ama bakmadı bile. Bu kadar umursamazlık fazla değil mi? Acaba benim o lafımdan dolayı mı kaybettim yoksa kız beni mi kullandı anlayamıyorum? Bir arkadaşımla konuşmuş onunda gerçek yüzünü gördüm falan demiş. Ama bana seni sevmedim falan dedi. Acaba beni peşimi bıraksın diye mi yapıyor? Şimdi kız üniye gidicek bu sene manisaya. Peşinden gitsem bursadan onu etkileyebilir miyim? Kafayı yiycem psikolojim bozuldu. Birde sinirlendiğim zaman küfür dolu mesajlar yolladım sonrasında pişman oluyorum ama iş işten geçiyor tabi. Zaten iyi mesajlar atsamda cevap vermiyor.
Önerilerinizi bekliyorum acaba Bursadan Manisaya gitsem özür dilemeye bir değişiklik olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevdiğim Kız Beni Umursamıyor?
Ayrıldığım Kız Beni Umursamıyor?