Sevdiğim Kız Benimle İlgilenmiyor Napmam Lazım?

Merhaba Arkadaşlar Ben bir Kız Seviyorumı Adı Rümeysa Ben 6. Sınıfta Aşık Olmuştum Orta Okul Bittiğinden Beri Görmemiştim Çok Aramıştım Ama Bulamamıştım Sonra Ben Telefon Teknik Serviste İşe Başladım Şans Eseri Benim Dükkana Girdi Girer Girmez Hemen Tanımıştım Hatta Bana Tanıdınmı Diye Sormuştu Evet Demiştim Eskiden Sevdiğmi Söleyememiştim Şimdide Söyleyemiyorum Korkuyorum Beni Engeller falan Diye Neyse Bana Telefonunu Bıraktı Arkadaşının Ulaşabilmek İçin Kendi Numarasını Vermişti Telefonun İşi Bitti Arıyıp Bittiğni Söledim Sonra Geldi Aldı Gitti Ertesi Gün mesaj Attım Nasılsin Diye 1,2 Gün Konuştuk Sonra Akşam Üzeri mesaj Attım İşim Var Sonra Konuşalım Dedi Bende Olur Dedim Ama Şimdi mesaj Atıyorum Cvp Vermiyor Whatsapp'a Giriyor Ama Cvp Vermiyor
Bende Düşündüm En İyi Yapabildiğim Şeyi Yaptım Ben Müzik Olarak Gitarla İlgileniyorum Bende Kendi Sözlerimi Yazarak Kendimi Videoya Aldım Senin İçin Yazdığmı Söyledim Gülücük İmajını Attı Sonra Gine Cvp Vermemeye Başladı Benim Şimdi Napmam Lazım Napıyım Lütfen Yardım Edin Ben Bu Kızı Gerçekten Çok Seviyorum Senelerdir Beride Unutamadım Tekrar Gördüğümde Nefes almayı Bile Unutmuştum Ya Ben Şimdi Kıza Sevdiğmi Sölesem Belki Bu Sefer Engelliycek Sevdiği Sevgilisi var mı Onuda Bilmiyorum Lütfen Yardımcı Olun
Sevdiğim Kız Benimle İlgilenmiyor Napmam Lazım?