Sevgilim sevdiğim kız benden severek ayrılıyor?

Sevdiğim kız ailevi problemleri yüzünden ailesinin beni istememesi değil durum, babasının annesini aldatmasını başka bir kadınla el el sarılırken görmesi durumunda siz ne yaparsiniz, erkeklerden soğudum benim çınarım babam gitti seni tanıyorum seviyorum ama yalnız kalmak istiyorum diyor, ailevi durumlarini anlatmafi anlatmadi ben ondan bir şeyler sezince üstüne geldim ama bu durumdan gerçekten rahatsiz olmaya başlamiştim kötü gününde yanında beni istemiyor destek olmamı istemiyor, onu bu durumdayken ben yalnız nasıl bırakayım her ne kadar istemiyorum dese bile beni seviyor, ailemle konuşuyor aileme bu durumdan bahsetmedim, ailemle konuşurken benim konum açılınca oraları hiç açmayalım oğlunuzla ilgili problem yok benim açımdan sorun var ailevi zor durumlardan geçiyorum diyor diyor, 1 yıldan fazla bir ilişki askerdeyken beklemek terhis olduğum gün havalimanına ailemle beraber 3 saatlik yolda gelip bana koşarak sarılan birisinden bahsediyorum, kötüyken bile iyiyim diyen kendisine acınmasını istemeyen bir karakter, ben askerdeyken aileme moral destek amaçlı gelen bir insan, ne yapacağımı bilmiyorum babasının annesini aldattiği kadinla görüp babasinin dükkaninin camlarını taşla bumbuz eden dağitan birisi ben çınarım bana böyle yaptı kendime gelmem uzun zaman alır diyor beni engelledi. Numaralarimiz var , ailem ve kuzenimle konuşuyor, sizce bana bir zamandan sonra döner mi beni hayatindan çikardiysa ailemi ve sevdiklerimi niye çikamiyor, benden uzaklaştı, babası yüzünden bütün erkeklerden soğudum midem bulanıyor diyor kafası yerinde değil ama beni biliyor sen öyle değilsin diyor ama böyle yapıyor istemiyor ama istiyor ben bu kızı bu çaresizliğe nasıl terkedeyim ortada başka birisi ve aldatma yok ne olursunuz yardimci olun fikir belirtin

Sevgilim sevdiğim kız benden severek ayrılıyor?