Sevdiğim kız benden ayrıldı :( ?

Arkadaşlar 6 aydır cikiyoduk kız arkadaşım İstanbul'da oturuyo ama edirnede okuyo bende İstanbul'da oturuyorum İstanbul'da 3 kere buluşabildik ondan sonra annesi bulusmamiza izin vermedi istabulda edirneye gittim 2 haftada bir 2-3 gün kaldım kütüphanelerde kaldım kız arkadaşımı daha fazla görmek için daha fazla zaman geçirmek için bir gece kütüphanede sabahlarken aşı olmuştu kötü oldu hastaneye götürdüm serum falan takıldı hastanede çalışanlar bile kız arkadaşımı ne kadar sevdiğimi anladılar maşallah dediler gece yurda bıraktım sabaha kadar yurdun önünde dua ettim iyileşsin iyi olsun diye çok ilgi gösterdim çok değer verdim kız arkadaşım fazla ilgimden fazla üstüne gitmemden bunalmıştı sıkıldı boğuldu benim fazla ilgimden ondan sonra bigün ayrilik mesajı attı ailem seni istemiyo duygularım hislerim bitti diye mesaj attı ama ben beni sevdiğine çok eminim annesinin konuşmalarından evdekilerin baskısından etkilenip böyle konuştu diye düşünüyorum çok ağır kelimeler söyledi çok seviyorum ayrılalı 3 gün oldu ne yapmalıyım geri dönmesini çok istiyorum benim gibi seveni bulamiyicak pişman olucak geri döner mi dönerse ne zaman döner çok özledim yardımcı olun nolursunuz :(
Sevdiğim kız benden ayrıldı :( ?