Kullandı ve gitti, kirletilmiş gibi hissediyorum kendimi! Ne yapmalıyım?

Sevgili arkadaşlar !

Benim 4 senedir bir ilişkim yoktu kimseyi istemiyorum falan !

Sonra o çıktı karşıma beni etkiledi .. ilk dış görünüşünden etkilendim. Bana facede yazdı sen şu düğündemiydin falan diye. Düğünde dikkatini çekmiştim beni buldu ve yazdı. Öylelikle çok şikki ve sıcak bir sohbete girdik. Bu sohbet dört gün sürdü ve sonra telefonda devam etme kararı aldık. Telefondada uzun uzun konuştuk evlilikmiş oymuş buymuş. Kişiselimizi anlattık kısacası. Sonra bunları yüz yüze konuşma kararı aldık ve buluştuk. Cafede oturup konuştuk. Konuşmasından mimiklerinden hareketlerinden gentilmeyinden herseydin etkilendim beni kendisine çekti ya. AŞK Mİ diye soruyorsunuz. HAYIR değil. Sonra birden bire sevgili olduk elimi tuttu bende birşey demedim. Mutluydum havalarda uçuyordum resmen. Özlemişim bir erkeğin elimi tutması bana sarılması. Sonra bir hafta bir beraberliğimiz oldu. Adeta birbirimizin üstüne titriyorduk. Gece yarısı evden çıksa bile haber verirdi. A dan Z herşeyi söylerdi yemek yedim banyodan çıktım arıçam seni aşkım. Mükemmel bir ilişkiydi. bir kere bile sesini yükseltmedi hep saygılıydık. Son buluşmamızda yakınlaştık. seviştik bi nevi fazla ileri gitmedik ben dedim ilk sen öptüm beni diye. Kendi arzumla oldu herşey. Ona yakın olmak onu memnun etmek istedim. Ucuz birisi değilim ama mutluydum havalarda uçuyordum. beni öptüyünde pir pir oluyordu kalbim. İki gün öncesiye kadar benden ayrıldı. Bütün gün konuştuk smşleştik haberleştik ve akşam bittirdi hemde iğrenç bir yalanla. Sebebini anlamıyorum. Ama ben onu çok benimsedim. Ben ilk onu öptüm. Şimdi ise yokluğunu hissediyorum. Kendimi sanki kirletilmiş gibi bir çöp gibi atılmış gibi. Çok pişmanım sanki namusum elimden alınmış gibi annenim suratına bakamıyorum oysa ki ben onla ne hayaller kurmuştum kullandı ve gitti ! pişman olsun istiyorum geri gelsin istiyorum kocam olsun istiyorum.

çok tsk ederim bu hikayı okudunuz için. saygılar ..
Güncellemeler
+1 yıl
sokakta görsem nasil suratina bakcam yerin dibine sokup gitti beni

Kullandı ve gitti, kirletilmiş gibi hissediyorum kendimi! Ne yapmalıyım?