Kirlenmiş mi oldum ne yapacağım?

Merhaba. 21 yaşındayım. 1 yıldır sevgilim vardı birbirimizi 8 yıldır tanıyorduk. O beni 8 yıldır seviyordu. Dün üniversitede yanıma geldi. Sonra trip attı ben tek mi kalacagım nerelerden yanına geliyorum tek mi uyuyacağım diye. Hayatımta kimsenin elini tutmadım. Kendisi de ilk sevgilim. O öyle diyince kötü hissettim ve bende geliyorum dedim. Sadece uyuruz dedim. Normal yatmak istediğimde uyutmadı bile beni. Gö**slerimi zorla görmeye çalıştı. İstemiyorum dediğimde üstümdekini çıkartmaya çalıştı. Gö**süm ile oynadı. Yaladı. Kal**mı sıktı. Va"**ama bırak dokunmayı, göremedi bile ama gögüs*m ve kalç*mı sıktı zorla. Sonra yetmedi zorla ağzıma vermeye çalıştı istemiyorum diye ağzımı kapattım. Bi ara zorla açmaya çalıştı. Yetmedi bacağımın üst kısmını da boşaldı. Hayatımda ilk defa boş*lan insan gördüm. Eve gidene kadar midem bulandı başım ağrıdı. Kusmaktan bir oldum. Sonra da ayrıldım zaten. Kirlenmiş mi oldum. Gerçekten saflığıma leke gelmiş gibi hissediyorum. Sürekli uyumak veya intihar etmek geliyor içimden

Kirlenmiş mi oldum ne yapacağım?