10 gün önce biteceğini hiç ummadığım ilişkim bitti. Hala seviyorum ne yapabilirim?

2 aya yakın bir süredir bir ilişkimiz vardı, "Elimde olan birşey değil hiç bir kızla bu denli ileri gitmedim ben ama oturup dusundugumde olmayacağına kanaat getirdim hem geleceğim olsun hem senın geleceğin olsun çok zorlanacağımızı sürmeyeceğini çok daha bağlanmadan neticelendirmenin daha mantıklı oldugunu dusundum Şu an ne kadar sinirli olsanda ilerde bana hak verip güleceksın" bu mesajı atarak ilişkiyi bitirdi. Şöyle birsey var normalde ilişkinin geleceğe dönük planlarını kızlar yapar çoğunlukla bilirsiniz, ama sevgilim her şeyi planlayan kişiydi yakın zamanda ailesiyle tanışacaktım o da benimkiler ile. O kadar ciddi düşünüyorduk. Bana bu mesajı atmadan önce hiçbir olay olmamıştı aramızda. Bana sözler verirdi bırakamayacagına dair hepsine inandım. Çoğu ilişkim bitse de umrumda olmamıştı bu kadar ama cidden çok yıprandım hala da seviyorum, birkaç gün önce beni hala kıskandığına dair şeyler yaptı. Umudum vardı, bunu farkedince daha da arttı. 8 gün sonra 2. ayımız olacak ve ben yanına gitmeyi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Unutamıyorum, unutmak istemiyorum. Tekrar birlikte olmak istiyorum. Lütfen yardımcı olun
10 gün önce biteceğini hiç ummadığım ilişkim bitti. Hala seviyorum ne yapabilirim?