On yıllık ilişkim bitiyor sanırsam ne yapmam lazım?

Arkadaşlar öyle bir çıkmazdayım ki bana yardımcı olursanız sevinirim
27 yaşındayım on yıllık bir ilişkim var aşırı toksit ilk aşkım onun da öyle ama çok zit kutuplarz sürekli ağlıyorum sürekli mutsuzum bir alışkanlık mı bir sevgimi çözemiyorum ama bırakamıyorum ne onla ne onsuz olmuyor son zamanlarda aramıza mesafeler girdi daha az buluşmaya başladık ve ben çalışmama rağmen çok fazla müsaitim aslında işte on günde bir falan buluşuyorduk en son 31 Aralık‘ta buluştuk iki hafta boyunca buluşmadık sonra ben imalarda bulundum sonra buluşacaktık bir gün öncesinden kavga ettik buluşacağımız günü kendisi iptal etti Salı günü işi vardı çarşamba da müsaittik ama istemedim o gün ben perşembe olsun dedim o gün de annemin randevusu var falan dedi perşembe günü o da iptal oldu biz kavga ettik iyicene tartıştık doğum günüm 18 Ocak her şey göze almıştı yani zaten en son ki kavgamız da bunun annesinin kuzeni var aynı yaşta bu çocuk evli onun karısını benim erkek arkadaşım tanıştırıyor onları yani kızla erkek arkadaşın zamanında yakın arkadaşlar onları tanıştırıyor ve evleniyolar evlenmeden önce de ben erkek arkadaşımla ayrıldığımda bu kız kendi en yakın arkadaşıyla benimkini konuştumuştu uzun ilişkisi olduğunu bilmesine rağmen o yüzden o yüzden benim için bitti erkek arkadaşımla birbirimizi de konularımız var dışarı çıkıyorum dedi bir baktım onların evinde beynime kan sıçradı hiç de söylemiyor bana onda sonra tartıştık ben sinirle dedim ki git o kız sana tekrardan birini bulsun bilmem ne falan dedim bana ağır laflar söyledi çünkü büyük bir ihtimalle benimkine de bahanem oldu ne oldu bilmiyorum iki gün sonra da doğum günümdü etmediği hakaret küfürler kalmadı git başkasıyla evlen bilmem ne falan filan o kadar o günden sonra hiçbir şekilde konuşmadık doğum günüm oldu çift sıfırda mesaj bekledim atmadı mesaj bile yazmadı sonra kız kardeşim benle ilgili bir şey paylaştı onu gördü doğum günümle ilgili 19 Ocak’a 1 saat kala doğum günün bitiyor artık bana mesaj atmış doğum günün kutlu olsun bu kadar mesajlarına bile bakmadım yani bizim bu durumumuz ne olacak ben artık kafada bitirdim ama içim acıyor gerçekten sevmiyom niye böyle yaptı
On yıllık ilişkim bitiyor sanırsam ne yapmam lazım?