Boyumu aşırı derecede psikolojimi bozuyor ilişkilerimde çok hasar yedim bu yüzden Neden insanlar bu kadar acımasız?

İstediğim şey ihtiyacım olan şey bir seçim hakkı.
Sanki hiç kendi seçimimi kendim yapmamış gibi hissediyorum
Yani Bütün hayatım boyunca sanki hiçbirşey hakkında söz hakkımın olmadığını
görüyorum. Ama bu son. Boyumun uzun olmasını istiyorum. Peki bunun nesi iyi ki? hayatta içimde hep sıkıntı dolumu olacağım her an her saniye kendimi aşşağlık biri gibimi hissedeceğim. Arkadaşlarımla sevdiklerimle gezerken bile o anın tadını alamayacağım. Sevilemiyecem cünkü insanlar için önemli olan dış görünüş. Bende büyük biri olmak istiyorum ve bunun değişmesi için çabalıyorum. Hergün morelim bozuk birşekilde insanların içinde olmak istemiyorum. Artık korkak ve çekingen olmaktan bıktım. Artık kendime olan saygımın ve özgüvenimin yerine gelmesi lazım. Bu sorunumu aştığımda gerçekten nefes alabileceğim ve rahatlayacağım. Hayatımdaki önemli hedefleri atabilmem için güzel bir mesleğimin olabilmesi için bu sorunumun ortadan kalkması lazım.. Bu cok büyük bir hayal kırıklığı. Çünkü tek bu sorunumdan dolayı okula dahi gitmek istemiyorum insanlarla aynı ortamda olmak istemiyorum Çok aşşağlık bir duygu yanındaki insanlarla aynı boydayken onların seni geçmesi ve alaycı bir şekilde dalga geçmeleri. Küçüklüğümden beridir hayalim bu benim. Bundan kurtulmalıyım. benim bu içimin huzursuzluğumdan bu çirkinliğimden ayırmam gerek kendimi. Sadece huzura kavuşmak istiyorum ve bu yıllardır tek istediğim şey. İnsanlar artık benimle dalga geçemeyecek. Bu kuralı bozucam ne olursa olsun onlara günlerini göstereceğim. Bu şey hayatımı değiştirecek çok önemli bir faktör cünkü tek engel bu istediğim kişi olabilmem için tek sorunum bu İlerde ki hayatımda da cok önemli çünkü insanlar dışlarını beğenmedikleri kişinin içini merak etmezler. Bu böyledir ne kadar yüreğinin güzelliği falan desende yalan bu. Artık bende sevilmek istiyorum uzun boylu olmak istiyorum. Kısa erkeksen sevilmezsin. çok ret yedim tipim yüzüm gayet yakışıklı boyum kısa diye..
Boy:165 Hedef:185 İnşallah ameliyat olucam
Boyumu aşırı derecede psikolojimi bozuyor ilişkilerimde çok hasar yedim bu yüzden Neden insanlar bu kadar acımasız?