Biraz tavır koy diyorlar. Belli bir yere kadar davranıyorum sanırım. Bundan da yüz bulunuyor işte.
Yanlış mı yapıyorumm...

Biraz tavır koy diyorlar. Belli bir yere kadar davranıyorum sanırım. Bundan da yüz bulunuyor işte.
Yanlış mı yapıyorumm...
Saflıktan değil bu senin ince ve hassas ruhlu olmandan canım.🌸🩷
Saf derken bu iyi anlamda saflık. Toplum algısındaki aptallık saflığı değil. Hayır diyememek ve uzaklaşmamak seni üzer. Gerektiği yerde söylemlerle karşındakine bunları hissettiremiyorsan bile sessizce uzaklaşarak gösterebilmelisin. Ama sana önerim ne var ne yok de rahat et. Sana dert olacağına ona olsun her kimse.
Ben olsam önce kendimi düşünürdüm ama sen bilirsin tabi ki de.. bence önemli olan herkese hak ettiği gibi davranmak.. bir de Belki de karşındaki kişinin neden seni kırdığını anlamaya çalışıyor ve bu yüzden ona karşı daha anlayışlı davranıyorsun. Çatışmadan kaçınmak, reddedilmek veya ilişkinin zarar görmesi gibi korkuların olabilir. Çocukluğunda gözlemlediğin iletişim tarzları, şimdiki davranışlarını etkiliyor olabilir. Sürekli kırılan kişilere karşı anlayışlı olmak, mutlaka saf olmak anlamına gelmez. Bu durum, senin empatik ve duyarlı bir kişi olduğunun bir göstergesi olabilir. Ancak, bu durumun sürekli olarak senin zararına olmamasına dikkat etmen önemlidir.
Cevap
3Cevap
İnce düşüncelisin, iyi niyetimin son kullanma tarihi bitti diyorum kime kaç dirhem kelime lazımsa o kadar veriyorum
Maaleşef diğerleri gibi diğil kalbin ve merhametinle daha çuk hareket ediyoyşun keşke onlar kendilerinde sorun arasa💞🌸💞🌸🦄 Çeni sürekli kırıyorlarsa bu onlay için sıradan önemsiz biy duyum bu yüjden izin verme💞💞🌸🌸🦄🦄🦄🦄
Balık burcu musun kanka
İnce ve naif olduğun için
Evet çok safsin ezileme sakin
Hayır seni saf yapmaz
Profildeki sen misin? Öyleysen masumsun ağa.
Genetiktir o
Enayi olma sınır koy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?