Hatta ağlasam bile karşılık veremiyorum. Ya susuyorum ya da uzaklaşmaya çalışıyorum. Kötü mü yapıyorum?

Hatta ağlasam bile karşılık veremiyorum. Ya susuyorum ya da uzaklaşmaya çalışıyorum. Kötü mü yapıyorum?
Onlar naşıl anlamak işterşeler öyle anlar 🌸🌸 Bana göye saf yapmaj sakinliği çeven zarif biri olarak göyüyüm🦄🦄 Bana kalırsa biraz daha çabalaman gerekir. Şonuç oyayak hep sen mi kırılacaksın haddini bilmeyenlere bildirmek geyekiyoyy🥺🧚♂️🌸🦄🦄
Yine çok haklısın minnoşum. Teşekkür ederim. 🌸💖
Benden de muahh. 💖💖
Merhabalar hanımefendi
Sizi kıranlara en güzel tavrınız susmak olmuş, o kişiyi görmezden gelin, insanlar sizi kırdığı için üzülsün siz o insanlara söz söylemenize bile gerek yok. Çünkü değmez.
Bence daha çok kıyımsız ve düşünceli birisi yapar seni.
Bi tavrı sergilemeden önce ne olursa olsun karşı tarafta bırakacağı olumsuz etkiyi düşünüyor musun?
Cevap
6Cevap
Hayır yapmaz tabi ki de
Seni saf birisi yapmaz aksine "Güçlüyüm" diyeceksin..
Çok teşekkür ederim.
Rica ederim
Psikolojik bir şey olsa gerek. Yoksa insan kendine zarar veren şeylere karşı kendini savunur ya da kaçar.
Evet yanlış yapıyorsun. Hak edene hak ettiğini vereceksin. Kul hakkı bak 😂
O saflıktan değil senin iyi niyetinden seni o duruma düşürenler utansın
Koysanda boşa yorulduğunla kalırsın genelde laftan pek anlamıyorlar
Aynı durumumu bende yaşıyorum maalesef. Saf demeyelim ama kolay lokma gibi görünüyor olabiliriz.
Seni aşırı zora sokmadığı sürece susmak daha iyi saf duruma düşmek deilde akıllıca davranmak diyebiliriz
Mülayim efendi falan diyelim
duygusal biri yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?