Bir insan HDPliyse eşi de HDPli olmaz mı?

Bir tanıdığım var kendisi Diyarbakırda yaşıyor. Eşi koyu HDP yanlısı paylaşımlarında hem Küdistan Demirtaş falan çoğunlukta. Kadın ben parti tutmam diyor ama Allah var inanmıyorum adım gibi eminim o partiye oy verdiğine salına salına gezip bir de mutlu mutlu facebookuna fotoğraflar atıyor. Kocişle gezmelerde kocişle kahve içmelerde... Benim nişanlım asker doğunun en pis yerinde pkklılarla uğraşıyor dört bir yanı hain dolu.. Valla kanıma dokunuyor. Haketmeyen dışarda sürterken o nöbet tutuyor karakola baskın olacak ihbarından uyuyamıyor sorarım size adalet bu mu? O kişiyle bir sürtüşmemiz oldu dedim işte eşin ne ki sen ne olacaksın dedim. Klasik kürt türk ayrımı yapma gibi safsatalar söyledi halbuki kürtlükle alakası yok benim kürt arkadaşlarım var hepsini severim. Mesele HDP yanlısı olması.. Benim eşimin siyası görüşüncen sana ne diyor ama dokunuyor bana her gece ağlıyorum benim askerim can tehlikesinde onlar mutlu mesut 😥😥😥
Güncellemeler
+1 yıl
Birde budış gebelik geçiriyormuş çok üzülmüş falan bende şehit analarının ahı tutmuştur belki dedim çok mu fazla olmuş?
Bir insan HDPliyse eşi de HDPli olmaz mı?