Evli bir adama asik oldum ve ondan uzaklasmak icin her yolu denedim ama duygularima her defasinda yenik dustum oda bana asik ama 3 cocugu var onlarin vebalini almak istemiyorum adami kendimden uzaklastirmak icin her yolu denedim hergun canim yandi hergun agladim agliyorumda ama ona belli etmiyorum ne yapmaliyim onu kendimden uzaklastirmak icinn? Ayni is yerindeyiz istende cikamiyorm yardimci olun lutfen
Cevabın nedir?
+1 yılSeni o kadar iyi anliyorumki bitanem benim bak ben 21 yasindayim 4 senemi verdim herseyimi verdim gururumu şerefimi haysiyetimi herseyimi 3 tane çocuğu vardı aynı yerde oturuyorduk aşık oldum ilk defa ailemi aldım karşıma anneme babama kardeşlerime abime bütün sülalem öğrendi yine utanmadım başımı dik tuttum annem sordu bana bunu açıklayabilecek tek birşey söyle dedi seviyorum dedim engel olamazsınız dedim 1 sene daha devam ettik hemen hemen sonra bir anda çekip gitti birşey demeden arkasına bile bakmadan gitti beni herşeyin içinde bıraktı ve gitti ailem herşeye razıydı çünkü ben kendime zarar vermeye başlamıştım babam ve annem boşansın evlenin tamam dediler ama o beni yarı yolda bıraktı 7 ay oldu gideli 20 gün önce mesaj attım dön dedim kızlarıma döndüm ben dedi seni allaha havale ediyorum dedim sadece bunu söyledim hergun gözümün yaşı dinmiyor adını duyunca ağlamaya başlıyorum psikolojik tedavi görüyorum ve umrumda değil belki bilmiyor bile ben asla gidemezdim ondan değil şehri terketmek bir adım gidemezdim sana yapma demiyorum sadece kendine inan kendine bunu laik görme bitanem bak ben çok kötü bir haldeyim ne bir arkadaşım nede artık bana inanıp güvenen bir ailem var nede bir isim ben hemşireyim ve onun sayesinde bütün hayatım alt üst oldu ama biliyorumki kimse yaşattığını yaşamadan ölmez ben sevdim herseyini sevdim zoru sevdim onu sevdim her zerresini sevdim çocuklarını sevisini bile sevdim ama çok büyük ah aldım eğer sormak istediğim ya da anlatmak istediğim ne varsa dinlerim bize herkez kötü kadın der kufur eder ama aslında biz seven kadınlarız sadece zoru sevdik zor olanı ama bu salak salak konuşanlar bilmezler bir kadında sever ister evli ister çocuklu sever simdi geri dönsede benim olsa her zerresini tekrar tekrar severim elinizi vicdanınıza koyup konuşun yarınınız belli değil büyük konuşmayın büyük olan allah bizimde kaderimize bunu yazmış ve biz yaşıyoruz belki sizde yaşayacaksınız bunu
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDua et . Her şey Allah ın dilemesiyle olur. belki de imtihan ediliyorsun. Senin yapman gereken şey sabırlı olmak ve asla duayı elden bırakmamak. Allah kullarına karşı çok şefkatlidir. Hiç kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez.
"OL" der sen o sevdiğin adamdan tiksinirsin.
"OL" der karşına öyle birini çıkartır ki bu günleri hatırlamazsın bile.
Ve şu sözü asla unutma, sürekli zihninde tekrarla ,
KARISINA VE 3 ÇOCUĞUNA İHANET EDEN ADAM ASLA SEVİLMEYİ HAK ETMEZ. BÖYLE BİRİ BENİM GÜZEL HİSLERİME LAYIK DEĞİLDİR.10 Yorumla
+1 yılbak öncelikle aldatılan biri olarak beddua etmemek için zor duruyorum dilimin ucunda kadın milletinin hepsimi böyle olur ulan, senin şerefin namusun nerde? o adamım deyip ben babayım deyip çocuklarının yüzüne nasıl bakıcak? sen ilerde kocanın yüzüne nasıl bakıcaksın? ulan kul hakkınızdamı yok herşey dünyadamı kalıcak sanıyorsunuz kimse bilmeyecekmi sanıyorsunuz? mahşer var oğlum tüm ümmeti müslüman ne boklar yediğinizi açık açık izleyip hesaba çekileceksiniz ! bu tepkimi insan başına gelince anlar dostlar kızmayın bana bunlara kızın asıl.. vazgeçemiyorsan işi bırak hattını değiştir görüşmeyi kes ! o yargıladığımız eskortlar bile sizden daha namuslu en azından istemedikleri işi yapıyorlar
15 Yorumla
Soran+1 yılbana bak senin aldatilis sebebin belli oldu okudufun seyleri g+tunden anliyosun ki herifede oyle yapip aldatmis seni!! ben diyorumko bir bok yasamadim yasamiycamda sadce asik. oldum ve duyglarimi nasil kesecegimi onu kndmden nasil uzaklastiracgmin pesindeyim anladinmi yobaz seni.. sizin gibiler yuzunden bu adamlar zaten eslerini aldatiyor. insafsiz seni
- +1 yıl
bak aldatmak sadece yatağa atmak değildir beni yobaz yapmaz bu gayet ileri görüşlüyüm namus sadece bacak arasında değildir namus beyindedir asıl sen minarene kılıf uydurmaya çalışıyorsun
Soran+1 yılyaptgim yanlis birsey yok cok sukur.. ne aldattim birini nede aldatildim. ben sadece duygumu yazdim yazdigimida tek ben icimde yasadim bir allah bir ben blirim ne yasadigimi.. ben kmsenin yuvasini yikip metresi olmadim zaten aska kurban gidiyorum ve duygularimin yanlis oldugunu bildigim icn kesmeye calisiyorum.. beni boyle asagilayamazsn ne ben o adami bosattim ne pesmden kosturdum ne de hayatima aldm. biraz insaf..
- +1 yıl
gelicem seni isteticem diyormuş üstelik akrabanmış hala sevmiyorum bla bla deyip aşığım diye ağlanıyorsun kusura bakma böyle bir rezilliği anlatıcaksın yorum isticeksin sonra hakaret edemezsin diceksin, hakaret etmiyorum abicim.. o adam bir gafletle yuvasını yıksa sen istemesen bile bunun vebali altındasın ! kendine bile yalan söylüyorsun şu anda bidaha kesinlikle senin gibi biriyle muhattap olmayacağım son yorumumdur..
Soran+1 yılakrabam degil bu bir. bir ikinciside o bana duygularini acti ben ona degil. ben hep kacan taraf oldum olmayada devam. ediyorum. hadi eyw.
+1 yılYorumlarına bakıyorum da amiyane tabirle Ne emme*e geliyon ne g*ömmeye derler bizim oralarda
2 yol var
1 nci yol kesip atacaksın işi bırakabilirsin hatta yaşadığın yerden taşınabilirsin yeri gelirse ya da seni isteyen bir erkek ile direk evleneceksin...
2 nci yol adamda seni seviyorsa boşanacak eşinden evleneceksiniz07 Yorumla
Soran+1 yılcocuklarinin vebalini nasil alabilirim.. tek. yol uzaklasmak. benim sorma sebebim icimdeki duygumu nasil koreltecegim..
- +1 yıl
Bıraktıktan sonra koreltme işinide zaman dediğimiz ilaç tedavi edecek... başka ilacı yoktur
Soran+1 yılaynsn oyle nefsimin kolesi olmayacagim
- +1 yıl
👏👏💪💪. güç sende artik
Soran+1 yıltesekkur ederim destegin icin..
- +1 yıl
Ne demek ne kadar nefsimizin bizi kölesi yapmaya çalışsa da onu alt edecek akli da vermiş bize yaratan... başaracağına eminim...
Soran+1 yılinsallah rabbim yar ve yardimcim olsun bana dua et nolur ;(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neden bukadar ucuz oluyorsunuz aceba? Bekar erkegin kokumu tukendi? Evli sadece seni kullanacak esinden sikildikca kavga ettikce! Sonra ortada birakilacaksin ozaman gelip aglama kimse benimle evlenmek istemiyo diye. Insanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapamiyo kendisine
13 Yorumla
Soran+1 yılbende bunlarin farkindayim diyorumya istiyorum ama istemiyorumda nefsime yenik dusmekten korkuyorum cozum bulmaya calisiyorum
Soran+1 yılpatronum zaten bu kisi..
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3kardesız babam annemı aldatıyo. bide bizim yonumuzden dınle ıstersen nasıl bı durumda oldugunu. allah sızı kahretsın dıyebılırım gonul rahatlıgıyla yedıgınız boklugu farketmedınız ulan yerle bır ettıgınız cocuklarıdamı dusunmuyosunuz hıc sızın zıhnıyetınızınde sızınde taaaa
13 Yorumla
Soran+1 yılben olsam bende soverim dedigim gbi bir beraberligim yok ama duygularimi bitirmek istyorum. o da onu sevdigimi bilmiyo ben kendim icin savasiyorum Şu an ..
Cevap sahibi+1 yılSende ki nasıl bir kadınlık nasıl bir rezillik ben çözemedim evlatları var olum evlatları Allahtan kork
Soran+1 yılbir iliskim yokki ! allah korkum var cok. sukur. olmasaydi allah korkum benle olurdu evlenirdim kendine gel duzgun yorum yap!
+1 yılOndan uzaklasmak icin her yolu denemismis kusura bakma da konusmaya basladiginizda evli oldugunu bilmiyor muydun. Bu sorularinizdan artik midem bulaniyor onu uzaklastiracakmis kendini uzaklastir kizim yettiniz be
05 Yorumla
Soran+1 yılevli oldugunu bilmiyodum bir diyalogmda olmadi. is yaparken oyle diyaloglarimiz olmaya basladi 2 ay sonrada hep aklima gelmeye basladi bana yazmaya basladi filan snra duygularini acildi nefret ettigimi soyledim onu istemedigimi hayatmda biri oldugu filan. 1 senedir pesimde vazgevmio birakmiyo beni kafayi yicem cokta seviyorum onu ama esine cocuklarina adilik yapamam benimde annem babam var babam anndme yapsa boyle birssy gebertirim onu.. bana akil verin nefsime yenik dusmek istemiyorum cok aci cekiyorum
- +1 yıl
Evli oldugunu bilmeyerek kendini uzak tutamamis olmana bir sey diyemem o Zaman. Ama bu hayatta aşktan daha önemli seyler var. Sen Şu an kendini kaptirip onunla olursan ve yarin bigun o cocuklar senden nefret ettigi icin edecegi icin adamin ailesiyle sorunlar yasadiginda bunun geridonusu olmayacak onurunun gururunun kirildigini hissedeceksin ve seni tanimayanlar seni yuva yikan olarak bilecekler bunu kaldirabilecek misin bir kadinsin ve bunu kaldirabilecegini hic sanmiyorum. O yuzden bana sorarsan sana ulasacagi her yolu kapat yapamiyorum ulasiyor deme istersen yaparsin. Istedigi kadar pesinde kosssun hicbir sey zorla olacak degil kararliligini onu istemedigini gercekten gosterebilirsen hicbir sıkıntı kalmaz aşktan kimse ölmüyor merak etme daha buyuk acilar var bu hayatta. Gerisi nasip Sen bunlari yaparak o cocuklarin ask acisindan daha buyuk olan aileyi kaybetme acisini yasamamalarini saglayacaksin onurun gururun seni terketmemis olacak. Sonrasi nasip kader kismet olacagi varsa olacaktir
Soran+1 yılcok guzel diyosun ama elim kolhm bagli aklinza gelebilcek cok seyi yaptim pesimi biraksin diye.. hergun dua ediyorum yemin ederim kendimi dusunmuyorum onun ailesini dusunuyorum.. allah sonumu hayir etsin cok kotu bir durum
- +1 yıl
Amin insallah her sey yoluna girer
Soran+1 yılamin tesekkur ederim
istemiyorum diceksin nasıl kadınsın sen ya senin karım olmanı hayatta istemem evliliktede kesinlikle aldatırsın sen çünkü duygularına hakim olamıyosun kadın dediğin namuslu olur ya Allah bilir şeyde yaptınız
016 Yorumla
Soran+1 yılhicbir iliski yasamadik arkadasim anlamiyomusun? biraz insan olun halimi anlamaya calisin yanlis biseyler yapmamak icin buraya yazdim akil istiyorum duygularim cok. yogun ama belli etmiyorumm!!!
- +1 yıl
yinede karım olmanı istemezdim illahaki yapıcaksın sonunda o dediğim şeyi aşıksın çünkü bir öpmeye başlasın yeter, akılmı istiyosun vicdansızlık yapma bırak o işi git o yerden kadınlara iş çok bak bir erkek olarak yalvarırım en tiksindiğim şey aldatılmak, evlilikte ve karımın böyle durumda olmasını iistemem öldürürüm onu var senin gibi kadınlar, ne olur bırak vazgeç Allah mutlu etmez iki cihandada
Soran+1 yılkardesimm sen anlamiyosun sanirim benim bir iliskim yok sadece ona karsi duygularim var a o bilmiyo sen kitmisin? senin gbi kadinlar var ne demek ya insafsiz ne ile yadirgarsan insanlari o zaman basina boyle birsey gelir. buyuk lokma ye buyuk konusma kardesim. benim yaptigim hicbir suc yok sadece seviyorum ve cozum bulmaya calisiyorum ondan uzaklasmak icin
Soran+1 yılbasina gelir umarim boyle birsey
Soran+1 yılo... pu degilim kardesim ben! sen durust biri gibi davrnma hepimiz bilioruz kici acik biri gectgnde kukumal kusu gbi okuz gbi baktgnizi bana edep. dersi verme. cok. sukur bir yanlisim olmadi kimseye!! ben sadce kendimi yok ediyorum o kdr
- +1 yıl
etme ozaman çiçeksin demedim o... pu olma dedim, karım olucan duyucam böyle bişey bir yerden sağlam bir yerden yemin ederim gebertirim seni, kadın kutsaldır ya evli erkeğe aşık olunmaz abiii kullanır atar çocukları var birde açık konuşayımmı boşalır rahatlatır kendini senle bir süre sonrada yapamıcam der atar seni başından akıllı olun be
Soran+1 yılfarkindayim kardesim herseyin diyorumki benim hayatimda değil sadce istem. diisi ona karsi duygu besliyorum ve bu durum beni gunden gune eritiyor ben duygularimi koreltmeye calisiyorum
Soran+1 yılbenim elimde elimden geleni yapiyorum. ben adami seviyorum. onu istemiyorum istesem zaten onu coktan evlenirdik ben evlatlarina uzuluyorum anladinmi yapamam boyle birsdy o yuzden onu kendimden uzaklastrmaya calisiyorm ama bende cok uzuluyorum
- +1 yıl
ya üzülme başlarım üzülmesine baştan yalnış, yuva yıkma ve yalnış bişey yapma Allaha hesap veremezsin öteki tarafta sana nutuk atmıyorum kitapta yazıyor, ben erkeğim bak doğru söylücem sana oda aynı evli çünkü, seninle sevişir senden kaçar sonra sonra siz kızlar erkekler neden böyle erkekler adi dersiniz esas adiliğin kimde olduğunuda görmezsiniz unut ya herşey beyinde biter
Soran+1 yılbiliyorum sagol yorumun icin. beni yargilasanda anlamasanda.
- +1 yıl
yargılamadım sana yapmaman gerekenleri söyledim, ne kötü bişey ya seninle çıkıyoruz seni seviyorum diyelim, seninde beni sevdiğini zan ediyorum sonra evli erkeğe aşık olduğunu öğreniyorum sdünya başıma yıkılır , lütfen rica ediyorum dönüşü yok bu şeylerin, tertemiz gidin gelecekteki eşlerinize ya sonra evleneceğim erkek beni aldatmasın dürüst olsun diyosunuz siz dürüst yaşayın ki herşeyi Allah önünüze sunar
Soran+1 yılhaklisin o yuzden zaten kivraniyorum tesekkur ederim allah yardimcim olsun benim.. buyuk bir imtihandayim
+1 yılBoşasın karıyı alsın seni versin çocukları da annesine
Ya da işten çık görüşme olması gerektiği gibi birini bul
Belki de seni kullanacak boşanacak deyip istediğini seç014 Yorumla
Soran+1 yılbana bosanicam seni istemeye gelicem diyor.. ben onu sevmedigimi istemedigimi soylemeye devam ediyorum.. ben yuva yikamam allah korkum var.. cok aci cekiyorum sorma sebebim bana yardimci olmaniz duygularimi nasik bitireblrm nasil uzaklastirabilirm
- +1 yıl
Hemen işten çık numaranı değiş
Soran+1 yılevimi biliyo ailemi taniyo ayni is yerinde ablamin arkadasida var.. herturlu ulasir bulur beni.. ailemle arasi iyi
- +1 yıl
Ailene söyleyeceksin o zaman
Soran+1 yılbeni gebertirler
Soran+1 yılonuda öldurler
- +1 yıl
O korksun o Zaman
- +1 yıl
Akraban mı yoksa
Soran+1 yılakrabam. degil ayni isyerindeniz
- +1 yıl
Ayrılacaksın görüşmeyeceksin çok ileri giderse ailene söylemekle tehdit et
Soran+1 yılen sonunda onu yapacagim..
Soran+1 yılama duygularimi nasil bitiricem ona karsi cok aci cekiyorum yemin ederim
- +1 yıl
Duygusal olmayacaksın bazen mantıklı olanı yapmak için kendini zorlamak lazım
+1 yıleğer öyle bir adilik yaparsan o çoçuklar seni iki dünyadada bırakmaz, bırak o işini kesinlikle çık ordan
00 Yorumla
+1 yılBakma konuşma selâm dahi verme yanından geçme olabildiğince uzak dur. Sevgilin var gibi davran
05 Yorumla
Soran+1 yıleski sevgilimle baristigimi soyledim konusmalarimi gosterdim olmuyo vazgecmio
- +1 yıl
Vaçgeçmiyo değil vazgeçer. bir erkek arkadaşın iş yerine gelsin seni alsın falan bu tür oyunlar oyna mecbur vazgececek
Soran+1 yıloldu yaptim yuxuk bile taktim birakmiyo
Soran+1 yılben duygularimi nasil koreltebilirim kendimi heba ediyorum..
+1 yılSeni kesinlikle yargılamıcam ama sadece sunu söyleyeyim. Kendini 3 çocuktan en küçüğünün yerine koy olur mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılcocuklarida gectim. ben kendime nasil yedirebilirim bu durumu hep suphe icinde yasayamam ayni seyi banada yapar dusucesi oldurur zaten beni o yuzden hep uzak durmaliym ondan..
Kardesim kesnlkle uzak dur. Bn 5 yıl sevdm sadece kullndı bni. İlşki yapıp braktı su an o kadr pismnm ki sakın uzk dur bnde biliyrm olmuyr ama mcbrsn
15 Yorumla
Soran+1 yılcok kotuyum gercekten.. hergunum aglayarak geciyor nasil vazgectin sen? nasil gecebildin.. kimseye birsey anlatamiyorum herkes o... pu diye damga vuruyor birsey yasamadim diyorum burda bile gormuyomusun ne damgalar yedim ck zor durumdayim yardimci ol nolur.. halimden anlarsin
Soran+1 yılallah sonumu hayir etsin Şu an iki gundur konusmuyorum ciddi bir sekilde bagirdim cagirdim ama yanasmaya calisiyor. onu seviyorum ama onunla olmak istemiyorum..
- +1 yıl
Bu nasıl bı dunya be adam evli evli cocukları var
Soran+1 yılevet o yuzden uzak durmaya calisiyorum keyfimden degil!
+1 yılcok gunah oldugunu bilmeni isterim sonucta kendi iraden var
00 YorumlaAyy fazla sıkıcı. Ağlamış mış, canı yanmış mış.
Aşkı abartmayın, konuşma olsun bitsin17 Yorumla
Soran+1 yılayni sey insallah basina gelir bende seni boyle felsefik cumlelerle avutayim..
Soran+1 yılduygu kolesi olsam altina yatardim onun. ben uzaklasmaya calisiyorum diyorum sen nerenden anliyosun
Soran+1 yılvermiyorum numarisi engelli hcbr sosyal medya hesabimda yok. ben denedim hepsini herseyi gervekten olmadi olumlu sonucu olmadi.
Soran+1 yıltesekkur ederim deneyecegim..
Vazgeç kimse vazgeçilmez değildir. Adam çoluklu çocuklu evli yani bırak hem karşına başka biri illaki çıkacaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılduygularima hakim olamiyorumki rabbim yardimci olsun yemin ederim cok. kotu bir duygu..
+1 yılAdamın olmadığı yerlerde takıl adama sakin ümit verme yuva yıkanlar hiç bir yerde sevilmez
015 Yorumla
Soran+1 yılayninis yerindeyiz karsilasiyoruz kesin hergun diyalog oluyo maalesef. s
- +1 yıl
Kotu olmus ama sen genede konusmamaya çalış kötü ozelliklerini falan düşün karısı senin hakkında ne düşünürdü onları düşün
Soran+1 yılkarisi umrumda degil beni dusunen biri yok bende dusunmuyorum yanlis ve o yanlisa kurban olmayacagim. irademi koruyorum ama kalbimddn sokup atmam lazim onu..
- +1 yıl
iradeni korumaya devam et başka türlü olmaz
çocuklar kaç yaşında ayrıca adam kaç yasinda
Soran+1 yıl28 adam 3 cocugu vr
- +1 yıl
Aslinda daha yaşlı beklemistim Adamla konuşurken heycanlaniyomusun belki adam çoktan anlamistir
Soran+1 yılyuzune bakmamaya calisiorum asi davraniyorum ama cok canim yaniyor
- +1 yıl
Bak durumun zor aslında ama sen yuvayı yıkma başka birini bulmayi dene
Soran+1 yılBenimde ailem var babam boyle borssy yapsa onu asla affetmem. bende kendimi yerlerine koyuyorum ole birsey yapmak istemiyorum ama onu cok seviyorum cok uzuluyorum zarar goren hep benim cildircam
- +1 yıl
ailenle mi yasiyosun tek yaşıyorsan başka bir yere taşın yuva yikacagina kaç git ordan
Soran+1 yılailemleyim maalesef onlarda tasinmazlar asla boyle birseyi bilseler cok. cok. kotu olur ölume kadar
- +1 yıl
Gerisi irade meselesi o zaman adamı görmemek için elinden ne geliyorsa yap soğuk davran bir yerden sonra muhabbetiniz kalmaz bir süre sonra unutursun sende ben hiç aşık olmadim bilmiyorum nasıl bişey unutman senin için en iyisi
Soran+1 yılaynen tesekkur ederim
- +1 yıl
Önemli değil birbirimize yardimci olmaliyiz
Soran+1 yılallah razi olsun
+1 yılonun icin iyi olur kullanir seni esinden sikildikca
10 Yorumla
+1 yıluzak durmaya çalıs adam bır gun senı kullanıp atar sonra canım karım dıye karısına kosar ayrıca yuva yıkanın yuvası da olmazmıs
00 Yorumla
+1 yılsana faydası olmaz cabukca kendını kurtarmaya bakk bence
10 Yorumlayuva yıkanın yuvası olmaz güzel bir laf bence... bekar okadar erkek varken neden evli biri?
09 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum en korktugum sey basima geldi ilk defa boyle oldu icimde cok buyuk yangin var ya kendimi oldurcem ya da oldurcem kör kutuk asigim.. ama ona hocbir zaman soylemedim nefret ettigimi soyledim hep kafayi yicem ya
Soran+1 yılhaklisin da iste bu duygularimi nasil korelticem.. uzaklastm. tatile ciktim olmadi hep aklimda isin tuhafi o bile onu sevdgmi bilmio bilmesinde..
Soran+1 yılevet ama. onu dusunmekten hayatima kmseyi sokamiyorum evlenme. teklifleri aliyorum olmuyo karsimdaki. insaninda duyhulariyla oynamak istemiyorum sevmeddn nasil evlenebilirim ki..
Soran+1 yılhaklisin tesekkur ederim...
Soran+1 yıltesekkur ederim..
+1 yılbekarım bana bakmaz karısı olana bakarsın ne iştir cözemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten bu aralar evli erkeklerle beraber olma moda oldu. Sevişip sevişip atar seni merak etme :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. 3. körpüden atlayarak siftah yapabilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yıldusunmedim degil
Bence abazalığın için kendinden özür dile
08 Yorumla
Soran+1 yılinsallah basina gelirde anlarsin :)
Soran+1 yılask karakter tanimio basina boyle birsey gelmesini istemem ama bu ladar ozguvenli konusuyodum bende. noldu simdi ask denen illetin icindeyim hatta acı.
Soran+1 yılbuyuk lokma ye buyuk konusma rabbim seni boyle seylerle sinamasin kimseyide boyle yargilama haddini bil
- +1 yıl
Burda saygısı kaybeden sensin. Senin kendine saygın kalmamış. Yaptığın şeyin ne kadar utanç verici olduğunun farkında değilsin ya da kabullenmek istemiyorsun. Adam da seninle ilgilenirse yuvası dağılır görmüyorsun bir de üstüne haklıymışsın gibi üste çıkmaya çalışıyorsun anladığım kadarıyla gençsin kendini adamnın karısının yerine koy sana tek sözüm bu
Soran+1 yılArkadasim ben hicbir iliski yasamadim onunla? duygularimida belli etmedim karisina benim adimla seslenmis karisi da biliyor adamin beni sevdigini ama benim istemedigimide biliyor benim buraya sorus sebebim icimdeki duygumu koreltmek. karekterim kapi gibi senden bile saglam. saygimida cok sukur kaybetmedim kaybetmiycemde. sınanma dunyasindayiz dilerim boyle birsey yasarsin o zaman karaktermis gururmus dik baslilikmis nasil mucadele edersin bilemem.
Aklını diyorum biraz kullansan
05 Yorumla
Soran+1 yılkardesim olmuyo olmuyo kör oldum ama hic belli etmedim onu sevdigimi.. bosancakmis benimle evlenmek icin dinlemedim bile onu buyuk kavgalar cikti
Soran+1 yılevet cok kotu bir durumdayim;(
Soran+1 yılayni is yerindeyiz illaki bulucak. s
metres hayati yasa missss
00 Yorumla
+1 yılyasak ask sorularindan Gina geldi artik yeter !!!
00 YorumlaBekar birine aşık olmayı dene
00 Yorumlaİstersen ayrıla bilirsin. İşinden olmakta olsa
00 Yorumla
+1 yılHarbi ne komiksiniz yani
00 Yorumla
+1 yılDoktora git
00 Yorumla
+1 yılAşkının peşinden koş
08 Yorumla
Soran+1 yılcok. canlar yanar
- +1 yıl
o zaman koşma.
Soran+1 yıl;(..
- +1 yıl
ayrıca nasıll evli olduğunu bildiğin bir adama karşı aşk gibi duygular beslersin sen. Bu nasıl bir kadınlık.
Soran+1 yılbende anlamadim cok utanc verici birsey ama yemin ederim eldd olan birsey degil askta bu zaten zaman kavrami yok.. evlimi bekarmi.. yaslimi gencmi bakmiyor.. kotu birsey ama rabbim beni bu seyle imtihan etmesin icimddn duygulari sokup alsin;(
- +1 yıl
Seviyesizce.
Soran+1 yılyasayan icin ole degil
- +1 yıl
sen kendini o adamın demicem o hayvanın eşinin yerine koy. Sonra düşün. Bu hayvan nasıl bir hayvan ki kendisine 3 evla vermiş birini aldatıp başkasına bakabiliyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevişin...
03 Yorumla- +1 yıl
küfür etmicem
Soran+1 yılulan biraz yerime koy kendini insafsiz
Cevap sahibi+1 yılben de senin yerime koydum zaten kendimi direk sevişirdim valla içimde kalmazdı.
- Cinsel Yaşam konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılİşten çıkacaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yıluc kere ciktim evime kdr geldi ailemdd birsdy bilmedigi icin ailemi kandirdi Şu an ordayim hala of cildircam ya
+1 yılvazgeç iyi değil
08 Yorumla
Soran+1 yılolmuyo cok denedim oda hastanelik oldu bende..
- +1 yıl
ama işin sonu parlak değil
Soran+1 yılbiliyorum ama cikar yol bulamiyorum gercekten cok kotuyum..
- +1 yıl
çıkar yol vazgeçmektir ne olursa olsun
Soran+1 yılole yapiyorum allah sonumu hayir etsin
- +1 yıl
amin kendini onun eşinin yerine koy öyle davran yani
Soran+1 yılcok kotu bir durum.. rabbim bana yardim. etsin
- +1 yıl
amin bekarlara bak sen
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi