- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım sorun troldür, eğer değilse işin çok zor. Öncelikle senin isteklerine sadece saygı duyması yetmez icraatte de bulunması gerekir, bir taraf çok istekli ise diğer taraf isteksiz olsa dahi senin önceliğine önem vermeli, bunun için seni heyecanlandıracak fantezileri uygulamalı, ilişki süresi kısa ve tatmin edici değilse dili uyuşana, dudakları şişene kadar sana oral yapmalı. Bu sırada senin onun saçından çekmene, tırnaklarını vücuduna geçirmene ses etmemeli. Kasıklarının arasındaki yanan ateşi onun dudaklarında hissettir, hatta dilini ona kürek gibi kullandır ki, en azından orgazm olmaya yaklaştığında penisi kısmende olsa seni tatmin edebilsin. Bunu çeşitli fanteziler ile renklendirebilir aradığın ve arzuladığın heyecanı yaşayabilirsin. Umarım bu tarz isteklerini kabul eden birisidir...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tam benlikmissin bizdede hatun öyle ben şahsen bu farkı mastürbasyon ya da sexting yaparak karşılıyorum insan istediğini karşılamak zor oluyor ama arada fırsat bulursam güvenli birini bulup yapma olur ama güvenli olmalı illaki oda aradığında bulmak denk getirmek zor oluyor ben en uygun yolu sexting de buldum sag6olsun buna ihtiyaç duyan hanımlar var yapıp rahatlıyorum sende böyle yapabilirsin küfürlü isteyen senin hobi hanimlarda var onlarida küfür rahatlatıyor yukseltiyor
00 Yorumla
+1 yılbak bu çok sıkıntılı bir mesele , işin özü beceriksiz bir kocayla birliktesin , ayrıca cinselliğin sadece boaşlmak için olduğuna inanıyor sana yapması gerekenler bunlar değil tabiki ama bunu idrak edecek algısı yok anlamıyor senin söylediğini bildiği şey içine girip çıkmak ve boşalmak bu tutku heyecan ihtiraz kadının yükseltilmesi zihinsel bir hazzın doruklarında alınan zevk bilmiyor bile bunu , bunu düzeltmenin 2 yolu var aslında
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılTatmin olamıyorsan, istek seviyesi uyumsuzluğunuz varsa çocuk yapmadan ayrılın diyecektim, güncellemeyi gördüm. Aile terapisine gidin, konu ile ilgili başka uzman doktorlara gidin, çözüm bulun, yoksa mutsuz olursunuz. Evlenmeden önce bilmiyor muydun sekse düşkün olmadığını? Belki kadınlara ilgisi yoktur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
+1 yılMerhaba, her insanın tercihi farklidir, ama eşinin durumu tercih farkindan daha başka bir şey. Seni rahatlatmamasi ve bu şekilde ilişkiyi bitirmesi yaptığı en büyük hata. Tekrar konuşmayı dene onunla, olmazsa aile terapistinden destek alın, isteklerinizi, arzularınızi karşılıklı olarak destek eşliğinde konuşun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İyide sen söylenmesi gereken herşeyi açık açık demissin yani tek prno açıp bak böyle * istiyorum demen kalmış ondan da anlamazsa yapacak bişey yok sen sadece mastürbasyon yaparak bosalirsin... yoksa senin gibi hatunu duvada dayayip vura vura * gerek
00 Yorumla
+1 yılKonuşmak dışında yapılacak bir şey yok onu da yapmışsınız tekrar tekrar konuşabilirsiniz kavga etmeden sakin bir dille ciddiyeti anlamasını sağlayabilirsiniz başka da bir şey gelmez elinizden çok ciddi önemli bir konuysa ayrılığa taşıyabilirsiniz bence ayrılık sebebi olmamalı tabi
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, çözümü çok basit.. İstanbuldaysan Anadolu yakasında bir aktar var ve doğal yollar ile çözebileceğin karışımlar yapıyor. Oradan istediğini bulabilirsin. Ayrıca cinsellik de esin küfür veya sert sevmiyorsa bunu yapamaya bilir..
00 YorumlaO saydıklarından açık alan hariç hepsi güzel şeyler. Sert ve küfürlü olmazsa ona seks demem zaten.
Hayvan değiliz ulu orta ilişkiye girelim.
02 Yorumla
Soran+1 yılUlu orta ilişkiden bahsetmiyorum. Orman, sahil vs. İnsanların ortasında değil tabi ki..
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten de çoğu erkeğin isteyeceği hoşuna gideceği şeyler yazmışsın ama eşin neden isteksiz önce bunu anlamalısın ve sanırım erken boşalma sorunu var eşinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInan bir cozum yok, gecenlerde benzer soruyu bende sormustum, genelde gelen cevap hep aldatmaktan ibaretti.
24 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef aldatmak asla istemiyorum yapmam da keşke biraz kendini zorlasa
- +1 yıl
Yanı aldat diyeni ben anlamadım açıkçası..
Yanı zor bir durum ama ya böyle yaşayacaksın ya da ayrılacaksın ondan sonraki hayatına devam edeceksin..
Cevap sahibi+1 yılInan bir cozumu yok aldatmak disinda. Ben kendimce birseyler buldum, umarim sende bulursun
- +1 yıl
Nasıl bir çözüm buldun 😌
Tamam çözüm ariyorsun kabul ama bunun yollarindan birisi esini ikna etmek. Onun dışındaki opsiyonlardan biri de ayrilmak maalesef
00 YorumlaYa içinde yoksa düzelmez bende senin gibiyim bizdede eşim bu şekilde, maalesef düzelmicek boşa yorma kendini, konuşmak istersen dertleşebiliriz
00 Yorumla
+1 yılÖnce bu isteksizliğinin sebebini bulmaya çalış bence. Sorunu bilirsen çözümü daha kolay olur..
02 Yorumla
Soran+1 yılİşinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yoğun ve stresli bir işi var..
- +1 yıl
Büyük ihtimal ereksiyon kaybı yaşıyordur stres yüzünden. Bu nedenle olabildiğince kendi kabuğuna çekilir. Bilinçaltında mahcup olup seni mutlu edemeyeceğine kendini inandırmış durumda olabilir. İlaç vb kullanarak bu durumu düzeltebilirsiniz. Tabi buna yanaşırsa.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki yanlış kişiyle evlisin. Libidosu yüksek boğa gibi bir adamla birlikte olmalıydın. Seni ortamda domine etmeli ve becermeliydi.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. eşin genel olarak mı isteksiz. yoksa sıkıntıları mı var
03 Yorumla
Soran+1 yılYoğun çalışıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılRutine binmiş desem, 8 aylık evlilikte rutine binmez ve sıkılmaz. Eşinin sorunu. Konuşma ile de çözülmez maalesef. İçinden gelmiyor adamın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılne adamlar var ya. şu kadın benimle evli olacak varya. Cuckold grup bile yaparım... Hayalimdeki kadın.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Akşama bana uğra, senin işi hallederim kafanı yorma!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de evliyim. ayrıl diyemem. ama zamanında ben de seviyorum diye ayrılmadım. 10 yıldır tüm hayallerimden uzak sıranda bi ilişki oluyor. doyurmuyor. bunu istemezsin dimi
00 YorumlaAslindaa biraz ayni durum gibi yasadim ama Şu an iyi konusalim mi istersen
00 Yorumla
+1 yılisteksiz koca ve kadından evlilik düzgün gitmesi beklenemz
00 YorumlaUyurken ellerini yatağa bağla veya arkadan bantla sonra istediğin fanteziyi uygula otur ustune
00 Yorumla
+1 yılBir çok erkek böyle birine hayır demez ama eşinde bir problem var o zaman
00 YorumlaBirbirinizi tanımadan evlenmişsiniz maalesef yol yakınken dön
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇoğu evli kadının kocası öyle gibi yakında aldatırsın sonra boşanırsın çocuk yapma sakın öyle tanıdığım var aynı sen anlatınca o aklıma geldi neler oldu onla neler ah ah
00 Yorumlaİki zıt kutup anlaşmak zor ikinizden birinizin isteklerin vazgeçmesi gerekiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Senin gibi birini bulmuş ya boyun eğecek ya yolları ayıracak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kocan sana göre fazla klasik sıradan kalmış. Ruh ve kafa işi bu zor değişir.
00 YorumlaÇok kötü bi durum. Ben de her türlü oynaşmayı severim ama ikinciyi yapamıyorum. İlki uzun sürüyor
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunun etkili bir çaresi var ama her aileye uymaz. Durup dururken de linç edilmeyeyim şimdi.
319 Yorumla- +1 yıl
Yoktur kocası tek sefer yapiyor
- +1 yıl
CUCKOLD. Hayalimdeki fantezi
Cevap sahibi+1 yılÇoğu koca bir süre sonra öyledir.
- +1 yıl
tek çare bu. evliliğide kurtarır, eşleride birbirine bağlar. Cuckold. Kadın mutlu adam mutlu.
Cevap sahibi+1 yıl@ÇıldırmışÇıldırık tamam sen öyle yap
- +1 yıl
Bence kadın alsa doymaz kovası yapamıyor erken boşalıp ikincisine iniyor kaldiramiyor
Cevap sahibi+1 yıl@evlimitsuz34 bu sayıyla ilgili bir şey değil. Kadınların uzun ilişkilere ihtiyacı var. Koca kendi zevkine odaklanırsa kadını tatmin edemez.
- +1 yıl
Seninde tek çare derken bahsetmek istediğin, bundan farklı bişiy değildi ki...
Cevap sahibi+1 yıl@ÇıldırmışÇıldırık zihin okuma yeteneğin var heralde
- +1 yıl
İşte bende bunu diyom koca tek sefer boşalıp geri çekiliyor kadında 1 saat 2 saat boslatmadan rihatlamak o yüzden kocası böyle devam eder olan karısına olacak üzüldüm böyle bir karı bulunmaz
- +1 yıl
zihin okumaya gerek yok. Her aile yapısına uymayan, bide bu sitede linç edilecek pek fazla fantezi gelmiyor aklıma :)
Cevap sahibi+1 yıl@ÇıldırmışÇıldırık bi de "guru"ymuşsun. Senin GURU luk cinsel terapi üzerine heralde
- +1 yıl
nacizane fikrimi söylüyorum. Fikir birliği, ya da reddi, sizin düşünce tarzınıza kalmış. Her türlüsüne saygı duyarım...
Cevap sahibi+1 yıl@ÇıldırmışÇıldırık biz de her düşünceye saygılıyız, yanlış anlaşılmasın.
- +1 yıl
Estağfurullah. Yanlışta yok, yanlış anlaşılan bişiy de yok. Sohbet ediyoruz öylece.
Cinsel GURU muyum bilemem. Ama sohbet edilecekse eğer; Rakip tanımam :)
Cevap sahibi+1 yıl@baltusp dedim ya buradan yazılacak bir şey değil. En azından benim açımdan.
- +1 yıl
ben yazdım ne olduğunu ;)
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hiç eşinin yanında kendini tatmin etmeyi denedin mi?
00 Yorumla32 yasındayım temız 5 kere ılıskıye gırerım eşiniz tedavi görmesi şart
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşimle senin kocan aynı kafa. Ben de aynı şeyleri defalarca söyledim kendisine ama olmuyor sıkıldım artık
00 Yorumla
+1 yılMerhaba bir psikolog olarak yardımcı olmak isterim efendim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun istediği yönleri keşfet ve ona göre şekiler bulmaya çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer ayrılmak saçma geliyorsa böyle bir cinsel hayatı benimsemeyi öğrenmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaalesef Sana da öküzü denk gelmiş. Degistiremezsin onu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilerek kavga et çıldırt delirt. En son yapış dudaklarına sonrası gelir umarım
00 Yorumla
+1 yılSimdilik siz yapım hangi. fanteziyi istiyorsanız bunu yapalım diyin yapın zaman la alışır onun da hoşuma giden şeyleri siz. söylemeden yapar
00 Yorumla
+1 yılHersey açık açık anlattın ya devam ya da evliliğe dur demelisin eğer zevk almıyor isen
00 Yorumla
+1 yılCinsel anlamda gittiniz mi çözüm yolu bulabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar istekli ve herseye acik olmana rağmen esinde herhangi bir istek arzu vs olmuyor mu. Bu durum yeni mi başladı yoksa uzun zamandır olan bir durum mu peki
00 Yorumla
+1 yılİlac kullandir istek artırıcı senin is olur o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılMesela sen olur olmaz yerde ilişki teklif edebilirsin
00 Yorumla Psikolojik olabilir sana bişey sormak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun ne diyem ki kocan böyle devam eder sende hep istekli kalırsın geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yapmadan boşan..
21 Yorumla
+1 yılyalancının memişleri göbeğine sarksınmı
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden yalan söyleyeyim? Cinsel istek sadece erkeklere özel bir durum mu? Kadınlar da isteyemez mi gerçekten bi garipsiniz ya.
- +1 yıl
öylemi söyler mi
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılOkurken ağladım
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Tam tersini yaşadım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDemeklş onda istek yok kaç yaşında
02 Yorumla
Soran+1 yıl27
- +1 yıl
Acaba o nasıl istiyo
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşlar ne. Evlenmeden bieseyleer olmadı mı ya da konuşulmadı mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikten önce anlamadım mı kuzum.
24 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya istekli görünüyordu evlenmeden önce birliktelik yaşamadık..
Cevap sahibi+1 yılBiz pirizi ketıla takmadan almıyoruz. Sen kaşınmışsın😀
Cevap sahibi+1 yılKetıla piriz dicektim😀😀
- +1 yıl
ahaha her üründe olduğu gibi denemeden alma ya da beğenmezsen iade et olsa keşke :D
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam yataktan çıkmam
00 Yorumla destek kuvvet lazım
00 Yorumla
+1 yılEvliliğn nasıl gidiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. doktora gitmeye ikna etmelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa yemeği dışarda yiyor ya da eşcinsel
00 Yorumla
+1 yılBoşan o adamla yapamazsın sen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılKeçi boynuzu harnup pekmezi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. yanlış insanlar birbiriyle evleniyor
00 YorumlaUlan böyle eşe bu yapılır mı? Hain domdom
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayalimdeki kadin profili. sansa bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim olmalıydın 😊 yanlış kişiye düşmüşsün
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım