Cinsel anlamda falan çok ilgimi çeken birisi ama evliymiş. Aşırı ten uyumumuz var yüzük takmıyordu çok sonradan fark ettim flört gibiydik. Kızdım da bana bu kadar yakın davrandığı için ama deli gibi istiyorum napıcam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUzak dur sonu olmayan bir iliki çeşidi yaşın ilerleyince sana kayıp boş bir zaman olarak miras kalır görüşüp seks falan yaparsan çok pişman olursun okudum çokta şahit oldum o yüzük takmayan erkek hikayelerini sonu hep pişmanlık ile biten durumdur unutmak İçin elinden ne geliyorsa yap bence daha çok gençsin harcatırsın kendini sevgilim var sanırsın ama sevgili falan değilsisindir iş biter adam evine gider sende ortada kalırsın bir nevi hem metres olmuş olursun metres dilimize Fransızcadan geçmiş bir kelimedir ve kadının dünya üzerinde en aşağılayan şeydir iyi düşün kardeşim karar senin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
+1 yılBu noktaya gelmişse yaşanacakların önüne geçemezsin yaşanılır
04 Yorumla
Soran+1 yılof nasıl geçemem ya normalde de hiç bi erkek içi can atan biri değilim oospu gibi afedersin ama adam evli bi şekilde anlaşmazlık yaşayıp boşansalar neyse de aklına girip boşanmasına sebep olmak istemem
- +1 yıl
Boşanmasına sebep olmak sıkıntı tabi ama onun dışında eğer sen istersen aranızda istediğin her şey yalanız ve aranızda olur kimse duymaz bilmez
Soran+1 yılbilmiyorum ya pek yapmak istemiyorum aslında vicdanen ama bi yana da diyorum benim tanımadığım bi kadına sadakat borcum yok ki
- +1 yıl
Evet bırak onu adam düşünsün
Sen tadını çıkart emin ol o senden daha çok istiyordur ve gizlilik içinde olur her şey istediğiniz gibi yaşarsınız herşeyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılTen uyumu birliktelik sonrası farkına varılan bir şey değil mi?
Ten uyumu tanımın nedir senin?01 Yorumla
Soran+1 yılhayır birinin tenini istemektir biraz da dokundukça dokunasın gelir falan dokununca garip bi his olur illa cinsellik gerekmez bunu anlamak için
+1 yılvay s ürtük seni demek evli erkeklerle kırıştırmak istiyorsun bak hele s ürtüğe :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılistediğini al yok demezdir zor olamaz güzelsen
04 Yorumla
Soran+1 yılal yok demezdir derken anlamadım ki ne dediğini
- +1 yıl
arzuladığını elde edebilirsin diye düşünüyorum zor olmasa gerek senin iç, in
Soran+1 yılbaşı belaya girer bir süre beklemem gerekiyo sanırım bağlı olduğum kurumdan ayrılınca belki
- +1 yıl
yok be neden girecek gizli güvenilir birisi değilse hiç bulaşma zaten
+1 yılTen uyumunuz olduğunu nerden biliyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılAvcıya denk gelmişsin. Ver gitsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılyasak ilişki yaşıcan demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYat hevesini al nolcak
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYatmadan ten uyumunu nasıl bildinki
Soran+1 yılya hayır illa yatmak gerekmez biririmize dokunduğumuzda çok garip oluyo ondan yana da olduğunu düşünüyorum eli titriyo heyecanlanıyo bende de öyle benzer şeyler oluyo yatamam ama evli oospuluk olur
Cevap sahibi+1 yılNerene dokunduki titriyor 😄. Evli adam tecribeli dokununca eli ayağına dolaşması saçma
Kimseler bilmesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyo zaten kimse
- Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılMektup yaz
04 Yorumla
Soran+1 yılne diye😂mesaj da var ya hani
- +1 yıl
Ey boyuna posuna kurban olduğum diye başla gerisi gelir :))
Soran+1 yılboyu da 1.90 ha :)))
- +1 yıl
Tamam işte ey 190nım diye başla, sonra yumurtaları haşla :D
+1 yılSewisebilirsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği