Yeni evliyim eşim 1.90 100 kilo ben 167 60 kiloyum seks yaparken hem çok canım acıyor hem çok yoruluyorum onun penisi bana çok büyük geliyor ve boşaltamiyorum onu yarıda kesiyorum en sonki sekste ağlattı beni şimdilik o sorun etmiyor ama ben ona yetmek istiyorum bir saat kadar seks istiyor eşim dayanıklılığımi nasıl artttirirm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılBence fantezi kıyafetleri giy değişiklik olsun ya da yapmadığınız bişey yap senden soğumasın bide ön sevişmeyi uzun tut zamanla alışırsın belki bizde böyle koca lazım ama yok😅
24 Yorumla
Soran1 yılFantezi kıyafeti aldım bir sürü oyuncak bile aldım zaten almama gerek benim koca demir gibi her an çalışıyor sorun bende galiba
Cevap sahibi1 yılİşin zor 😂 ama iyi yönden bak çünkü aktif bir kocan var alışmaya ve keyfini çıkar bdie istek artırıcı ilaç kullanmayı dene
Soran1 yılKız Allah seni nerden bulabilirim birde ölmeyelim abaza dayılar gibi kalpten gidersem 😂
Cevap sahibi1 yılYokk gitmesin max genişlersin ahahah sana bol şans
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBenm de esimle olculerimiz sizinkiyle birebir ayni gibi. Biz uzun yillardir evliyiz ve hic bu olculer acisindan sikintimiz olmadi. Bence yeni evli oldugun iicn bir alisma surecine ihtiyacin vardir
05 Yorumla
Soran1 yılPeki ne zamandır evlisiniz
Soran1 yılAcaba benim mi bir sağlık sorunum var çünkü bir sonra yanmaya başlıyor vajinam yarım saatten sonra
Cevap sahibi1 yıl17 yillik evliyiz. Ama ilk baslarda da boyle bi sorunumuz olmadi hic.
Istersen bie doktora danis
Soran1 yılEvlendiğimden beri idrar yolu enfeksiyonu geçiyorum geçen gün gittim doktora test yaptık şu anlık gayet iyi dedi
Cevap sahibi1 yılBelki de o enfeksiyondan kaynaklidir agri ve yanman
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncelikle hayırlı olsun. Sanirim ilk ilişkin. Sonucta yeni evlisin. Biraz zaman lazım sana. Sonrasinda alışırsın. Ama. o zaman kadar ön ilişkiyi uzun tut. Oralı daha cok yap ona. Ve senin üste olduğun pozisyonları daha cok yap.
06 Yorumla
Soran1 yılSağolun evet yeni evliyim üç aylık ilk ilişkim yaşım da 22 açıkçası bununla ilgili seks terapistine gitmek istiyorum ama kocam öyle şey mi olur sen zamanla alışacaksın diyor onun evlrnmeden önce de cinsel ilişkisi olmuştu bir ara zorla agzindan laf aldım tanıdığım en dayanıksız kadınsın dedi biraz da alkollüydü zoruma gitti açıkçası yetersiz hissettim
Cevap sahibi1 yılZamanla alışırsın diyen birinin sana biraz daha anlayışlı davranması gerek. Seni anlayıp ona göre davranması gerek. Ön sevisme kısa mı sürüyor?
Soran1 yılYaklaşık 15/20 dakika sürüyor normalde bana karşı şevkatli davranır ama geçen gün canı sıkıldı sanki bu duruma ben ağlayınca sinirlendi üstünü giyindi dışarı çıktı
Cevap sahibi1 yılBırakıp gitmesi seni eksik hissettirir. Gerekiyorsa yarım bırakıp daha sonra da yapabilir. Yanlis yapmış. Oral yapiyormusun ona?
Soran1 yılYapıyorum hatta bazen bir saat bile oluyor
Cevap sahibi1 yılOna rağmen iliskide gec mi geliyor?
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılFiziki yapıyla çok fazla bir ilgisi yok sen kendini biraz Şartlandırmasın yoksa ona rahatlıkla yetebilirsin tabii ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Wen kendini ona teslim et yormadan o işini görsün, sulanmadan yaparsa biraz acı olur. Onu oralla iyice tahrik et sora ilişkiye bosalt
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Alışacaksın merak etme ama şuna dikkat edin, seni iyi hazırlamalı ki ilk girişte zorlamasın. Ön sevişme süresini çoğaltın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
1 yıl70 kilo ol sorun çözülsün 😂 Ya ablacım ne dememizi bekliyorsun
00 Yorumla
1 yılBizdede durum benzer ben 190 eşim 158 bwn geç boşalıyorum. 3-4 derken canı yanmaya başlıyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Zamanla alışırsın merak etme zamanla O sana yetemez olur sıkma canını
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu soruyu da erkek sormuştum ah ulan KS insanların abazalığı meydana çıkıyor burada
01 Yorumla
Soran1 yılVallahi kadınım ve kimseye söyleyemiyorum gel gidelim doktora dedim gelmiyor
Gizli Üye(18-24)1 yılBence eşin ayı. Zevk veremiyor sana. Acı degil zevk alman lazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÖnsevişmede nasıl davrandığı önemli. İyice ıslanma oluyor mu Önsevişmede?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendi vucudunu ögrenirsen isteklenirsin. Ben sana yontemleri anlatirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTamamda biz napalım zamanla alışırsın fark etmezsin bile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAblam bu da soru mu ya. Zamanla alışırsın işte nasıl bir taktik vermemizi bekliyorsun
00 YorumlaSpora başlayabilirsin
03 Yorumla
Soran1 yılSporla ne alakası var
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılNe yapalım yani ne istiyorsun
10 Yorumla Yardım yanına yardımcı bir bayan al
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Umarim alışırsın zamanla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşlarken oral seks çek, daha erken boşalır
00 Yorumla
1 yılEeee napak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Spor yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oralla boşalt
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılkıyamam :/
00 Yorumla
1 yılspor ise yarar dayanikligini artirir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı. Bitmişsin sen yaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet çok ilginç
06 Yorumla
Soran1 yılNesi ilginç
Soran1 yıl@Milton01 boy kilo farkından dolayı mı sizce çünkü üzerime çıkınca ölesim geliyor söyleyince ağırlık vermiyorum sen rahat ol diyor
Soran1 yıl@Milton01 eşim ilk ilişkim olduğu için başta normal sandım da artık acı çekiyorum kaçıyorum bazen ondan
Soran1 yıl@Milton01 özelden yazmıyorum kimseye
Gizli Üye(25-29)1 yılSık sık mastürbasyon yap alışır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSakin olsun ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği