Kocam bana yetmiyor ne yapmam gerekiyor?

4 yıllık evliyim ve kocam beni doyuramıyor. Evliliğin başında da böyleydi ama o zamanlar ben de kolay tatmin oluyordum ve zamanla daha iyi olur sanıyordum ama olmadı. Hem performansı düşük hem de erken boşalıyor ayrıca penisi de çok iyi saylmaz. 2 3 sene katlandım bu duruma daha sonra dayanamadım ve eski bir arkadaşımla yattım ve citten kadın olduğumu hissettim. Önce ayda 1 2 defa oldu sonra haftada 1 2 olmaya başladı. Ve citten artk hayattan zevk almaya başlamıştım. O arkadaşım gelemedi bi keresinde ben de başka bir arkadaşımla yapmak zorunda kaldım sonra başka arkadaşlarım hatta kocamın arkadaşlarıyla da. 1 sene kadar böyle devam ettim ve belki evliliğimin en güzel senesi oldu. Artık fanteziler yapıyorum onlarla , renk katıyorum. Ama son zamanlarda içim çok rahat değil kocamdan ayrılmak da istemiyorum cinsellik dışında gerçektrn iyi biri o yüzden ne yapıcağımı da bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Kocama anlattım her şeyi ve zaten bildiğini söyledi. Şok oldum resmen aylardır biliyorum zaten dedi. Ne diyeceğimi bilemedim. Arkadaşlarımla yatıcaksın ve haberim olmuycak mı sandın dedi. Başka bir şey de demedi kızmadı da ne yapıcağımı bilemedim
Kocam bana yetmiyor ne yapmam gerekiyor?