1 haftalik evliyiz ilk 3 gun 5,10 dakka sonra bosaldi son 4 gundur bosalamiyo oral, anal vajinal her seyi denedik ama nafile ereksiyon oluyo ama bosalmasi imkansiz her turlu on sevisme akliniza gelebilecek her turlu pozisyona girdik 1,2 saat uzadi da ama asla bosalma gerceklesmiyo. Boyle sorunh olan var mi? sebeplerini biliyo musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Adam mastürbasyon ile bosalmaya alışmış senle evlenecek şu kadını uzun uzun diyeyim diye hergun mastürbasyon yaparak depoyu tüketmiş seninle birlikteliği başlamış mermi bitince sen boşalttım diye uğraşıyorsun deposu boş olunca tekeden sütü çıkaramıyorsun. Adamı fındık fıstıklı besle deposunu doldur normal duruma gelir
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnceden normal olup şimdi bu şekilde olması bi sorun olduğunu gösterir. Ya senden gizlediği bişey var ilaç vs ya da sorunları var. Aynı durumu bende yaşıyorum ama sürekli öyle. Önceden 10-15 dk olup sonradan saati geçmedi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
Aynı şeyi yaşayan biriyim. İlk ilişki de ten uyumu yakalanma durumu olduğu için herhalde erken oluyor ama sonrasında dehşet bir boşalamama durumu var.
02 Yorumla
Soran+1 yılhep mi boyle surecek mi bu
+1 yılbu bir kadın için sorun olmaz bence ama eşin galiba geciktirici hap kullanıyor olabilir ya da sprey
00 YorumlaBence 5 dk olmasından dolayı mahçup olup ilaç kullanmaya başlamış olabilri gizli gizli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşalmaması daha iyi değil mi yani sen zevk alırsın yani kadın zevk alır erkek de alır bir şekilde kadının zevki daha önemli değilmi
İlişkide kadını boşaltmak önemli değil mi mesele
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAdam bırakmak istemiyor belkide seni ya da senden önce işini gorup geliyor olabilir
00 Yorumla Baktı erken geliyorum ilaç falan aldı galiba şimdide olmuyor :D
00 Yorumla
+1 yılvalla benim arkadşaımdada aynı sorun vardı kocası için çözdük özel bir karışımla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFazla prno izleme herseyin tedavisi var paradan söz et ben 18 cm olan penisimi ameliyat la 23 cm yaptım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılKulağa senin için iyi bir şeymiş gibi gelse de sıkıntı ya aslında psikolojik olabilir belki
00 Yorumla
+1 yılBoslamasin milet erken boşalmanın derdini çekiyor bir saat bu kadar seçenek senin için iyi olmalı ama kocan bir sorun var bence
00 Yorumla
+1 yılEğer fiziki olarak güzelsen eşinin psikolojik sorunları olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılPsikoloğa gidin
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha ne istiyorsun geç boşalıyor işte. ille boşalsın istiyorsun biraz ara ver. 1 hafta yapmayın o zaman boşlaır
10 Yorumla
+1 yılKaç yıldır berabersiniz
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yil sevgililik daha yeni evlendik 1 hafta oldu
- +1 yıl
Hiç öncesinde yapmadınız mı
+1 yılDoktora gitsin
00 YorumlaKomşulardan yardım iste
00 YorumlaStrese girmiş adam rahat bırak...
00 YorumlaMuhtemelen ilaç kullanıyor.
00 Yorumla
+1 yılPsikolog halleder sizin işi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Biraz biriksin dur qjhshs
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlaç almış olabilir mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Oral denediniz mi?
00 Yorumla112yi Ara...
00 Yorumla
+1 yılZevk almıyor senden
02 Yorumla
Soran+1 yıllutfen saka olsun
- +1 yıl
Yok ciddiyim. zevk alsa bosalir
Gizli Üye(25-29)+1 yılAra verin bir sure
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGidin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında