AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Çocuğu olan bir kadınla evlenirim.
Soruyu ben sormadım.
Evlenmem. Şimdi gider eski eşiyle buluşurlar sevişirler falan. Bu korkuyla yaşanır mı be
Hiçbir zaman büyük konuşmak istemem çünkü başıma gelir yani o kişiyle evlenmeyi düşünmek istemem açıkçası herseyin hayırlısı..
Ailemin bu duruma bakış açısı önemli neticede onları da ezip geçemem
Tabii ki
Bende daha önce evlenmiş boşanmışsam evlenirim ama hiç evlenmemişsem biriysem boşanmış ve çocuklu bir adamla evlenmem.
*evlenmemiş biriysem
Ben evlenmedim zaten o çocuğa annelik yapamam mutlaka bir mesafe olur arada çocuk sonradan geleni annesi olarak benimsemeye bilir belki sevmez çokta mantıklı değil bence
Doğru...
Eğer karakteri uygunsa neden olmasın. tecrübeli bir insan olmalı sonuçta
Tecrübesi ona yarasaydı boşanmazdı mesela
@Karagözlüm2516 boşanması zaten tecrübe kazandırıyor
Evlenirdim. Mutlu olmanın karşısında böyle sebepler teferrüat sadece.
Bekarım niye evleniyim ki gider kendime göre birini bulurum
Paraya bakar. Çok iyi bir hayat sunuyorsa çoğu kadın metres olmayı bile kabul eder. Ediyor da
Sen yarın ölursen çocuğunu kapıya koyar
Parayi da sende sonraki adamla yer
?@julioCruz
@julioCruz
@Okeyindörtlüsü ben dengim olmayan kadınla evlilik kurmam.
Benle evlenecek kadın statü olarak bana eşit olacak. En azından yakın olacak
Evlenmem ya ama bilmiyorum olabilirde hersey guzelse falan bide su fotograftakiler cok guzel
hayir nasil erkekler elden gecmis kizlari istemiyorlarsa hakli olarak bende evlenmis bosanmis aşkla yapilan cocuguyla istemem he karisi ölmustur durumlar daha degisiktir belki ama net bir cevap gerekiyorsa evlenmezdim.
Elden geçmiş ne demek çok kaba bir laf yakıştıramadım bir bayana ayrıca benim çevremde bu tip evlilikler de var çık sığ bir düşünce yazık👎
iyi o zsman kardesim sende evlenmis bosanmis butun ilklerini gerceklestirmis sana sonunda sana kapak atan birisiyle mutlu ol ne diyim seninkiside cok leylaca ucma dusersen acitir :)
paraya bakar
Sen hangi ilkten bahsediyorsun artık ülkemizde el değmemiş kız var mı? Sen hangi dünyada yaşıyorsun? Esas sen dikkat et fazla uçma benim canımı acıtacak bir şey kalmadı. Ama sen daha çok toysun düşersen bir daha kalkamazsın..
Evlenirim diyenlerin çoğu sallıyor.
Ya da çoğu evde kalmış. 60 yaş çıksa evlenirler
eski eşinden neden boşandığına bağlı aldatma olayı varsa evlenmezdim.
gerçekten doğruluğuna inandıysam, adam gibi adamsa evlenirim tabiiki.
Bu erkek çocuklarıyla Nasıl ilgileniyor aralarındaki samimiyete bakarım
Karakteri düzgünse evlenilir Ama çocuklar açısından yabancı bir kadın sorun olabilir
Hayır ! Düşün ilerde senin çoçukların olcak birisine tanımadığı birisine bana dicekler
Boşanma nedeninr bağlı. Kendi hataları yüzünden boşandıysa güvenip evlenmem.
eski karısıyla anlaşarak bosanmislarsa ve ben o adama aşık sam tabiki ama anlasilarak bosanmamislarsa ilerde sorun çıkacağını düşünerek evlenmezdim
Evlenirdim neden evlenmeyeyim ki , ebeveynlerin hatasını çocuklar çekemez. Onların da bir anne babaya ihtiyacı var ve seve seve annelik yapardım.
Helal olsun 👍
😌 onun da vardır bir sevabı.
@Dikmenbrfn saçma bir sevap için hayatını mı yakıcan sen cidden cahil bir insansın
Baskan kizlar demissinde soruyu sende bulabirdin yani empati yap sen evlenirmiydin?
Evlenirim, aileme kabul ettirmek zor olur ama.. yalnız bir şart var ki eşi veft etmiş olmalı.
evet.. tabi bu onu ne kadar sevdiğime ve beni ne kadar sevdiğine bağlı..
ilk karısını neden bıraktıgına baglı ya benı de öyle bırakırsa? ya benımde çocuklarımı bırkırsa
Kader kısmet böyle şeyler büyük konusmamak gerekir.
İlerde o kişi kadar çocuğuyla da anlaşabiliyorsam evlenmeyi düşünürdüm
Eğer çok seviyorsam ve o kişi buna değerse evet evlenirdim
bence olmaz yani burda ne kadar seviyorsam kabulümdür desekte bir yere kadar bir süre sonra o çocuk gözünüze batıcak kabul edin bu dünyada insanlar kendi kanından olan çocuğa çocuklara bile sırtını dönüyor siz bir başkasının çocuğuna annelik yapıcaksınız yapamazsınız istesenizde olmaz
Istemem. Cünkü cocuklara ne kadar baksan da hep bakmadi olur adin üvey anne ya birturlu yaramazsin. Ablam canli ornek
Gerçekten seviyosam tabiki evlenirdim ama çocuklarıyla da iyi anlaşmam gerekir bunun için ve çocuklarinin da beni kabul etmeleri lazım
Büyük bir kısmı istemez ama kabul eden illa ki çikar yani
Gönül bu seversem evlenirim ama çok zorlu bir evlilik olurdu
eşi vefat etmiş olsa evlenirimde boşanmışsa evlenmem... nedenleri çok basit klasik sebepler
Başkasının cocuğuyla uğraşamam ben ya. Kendime o konuda güvenemem
hayır istemem kimse bana alışmak zorunda değil ve ben de kimseye alışmak zorunda değilim
evlenmem gibi geliyor
ben evlenmedim boşanmadım çocuğum yok
neden evleneyim
Çocukları yüzünden eski eşiyle hep maddi manevi bir bağı olacak bu yüzden evlenmek istemem.
Hiç çocuk bakmadım bir de başkasının çocuğu no no no bakamam bir de adam boşanmış yani ev nasıl geçindirilir vb bnden tecrübeli bu da olmaz evde sorun çıkar
Evlilik cocuk vs gibi ilklerini benimle yasamis olmasini isterim bir baska kadinla degil.
Büyük konuşmıyım ama evlenmek istemem. Eski eşitle görüşmek zorunda kalacak ve bazı eski eşler de hâlâ kıskanç oldukları için yok yani Allah korusun
Çocukları annesi bana karşı doldurabilir. Ama eger anneleri yoksa kendimi sevdir, anneleri olurum.
Ben evlenmem ne yalan soyleyeyim. Buyuk konusmak istemiyorum.
büyük konuşmussun
Evlenmezdim. Nedeni hakkında pek bir fikrim yok fakat hoşuma gitmedi.
Evlenmem, çocuğu yaparken zevkliydi de şimdi tek başına bakması mı zor geldi? :p
Ben evlenmez dim çünkü benim ilk evliliğim olucak ve ilk çocuk heyecanım olucam aynı şeyi birlikte yaşamak isterdim
Neden dengine göre birini aramıyorsun?
++++++++++++++++++++++++++++++++++
@LolaLui teşekkür ederim ☺😇 sanada +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
bn evlenmezdim başkasının çocuğunu bakıcaksınız veya eski eşiyle karşılaşacaksınız moral düşecek ölmüşse bile adam hala onu seviyor olabilir en iyisi ilk olmak
karısının kaçıncı kocası olduğunu bilmeyenlerle dolu hayat.
Sallama. başından büyük bir olay geçmiş, mahkemesi de büyük olmalı.
Kişilere sözün düştüğü bir durumdan fazlası var ortada ;)
Büyük konuşmamak lazım ama zor bir evlilik olurdu çocuk olduğu için
Seviyosam evleniridm herhalde ama cocuklarin sorumlulugi cok zor
Çok çok seversem evlenirim yoksa bekarı çocuksuz olanı varken çocuklu dul birini istemem açıkçası
Eğer çocuğu varsa evlenmezdim. Belki o çocuk beni istemez ve eşimle aram bozulur. Çocuğun da psikolojisi bozulabilir.
Eger bende evlendiysem ve benimde cocugum varsa, olabilir.
paraya bakar
hayır evlenmem. Ben onun ilki olmak isterim. En azından çocugu olmamalı.
Kendine uygun boşanmış bir kadın bulursa evlenir tabiki
evlenmem çünkü benim çocuğum değil. o başka kadına ait.
Boşanma sebebi önemli. Ve olgun, sakin, ayakları yere sağlam basan biriyse neden olmasın
Evlenmem ben istesem ailem hayatta izin vermez. Eksilemeye gerek yok gerçekler.
gözüm kapalı deli gibi aşıksam yavrusuda yavrumdur.
Evlenmem. Çünkü sen ne kadar iyi olursan ol adam veya kadın gun geliyor benim çocuğum diyor