• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Kızlar boşanmış ve çocuklu bir erkekle evlenir miydiniz?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
51
Yapay Zekaya Sor
Evlenmezseniz de nedenini açıklayabilir misiniz?

Kızlar boşanmış ve çocuklu bir erkekle evlenir miydiniz?
Çocuk Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Şipşişmankız
    Şipşişmankız Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı.

Duruma göre çok fazla değişkeni var.

Eğer çocuk (lar), bilinçli bir çocukluk döneminde ise anne ile ilişkisini gözetmek gerekir.. Anne ile bağı ne kadar kuvvetli? Babanın anne ile görüşmek konusundaki tutumu ne? Çocuğun/çocukların ruhsal gelişimini etkileyecek şeyler bunlar. Yani şahsen benim kocam olsa dahi, eski eşi ile, çocukları için iletişim kurabiliyor durumda olmalarını tercih ederim.

Durum bunlara elverişli değilse benim anne ile iletişimim ne kadar mümkün, onu gözetirim. Bir şekilde çocuk (lar) ile anne (ya da annede kalacaksa baba) arasındaki köprü kurulmalı.

Anne tamamen ortadan yokolmuşsa, (terketme veya vefat) benim çocuklara anne olabilme durumumu gözetirim. Çocuğun/Çocukların bunu kabul edip edemeyeceklerini tartarım...

Yani özetle; evliliğimden çok, çocuğun/çocukların gelecekteki anne ve baba figürleri konusunda ne kadar tatmin olabileceğini gözetirim. Zira evlilikten önemli bir şey varsa o da bir çocuğun hayattaki yeridir.

Yani sevdiğim adamı asla çocukları var diye evlenme seçeneği dışında bırakmam. Kaldı ki severken de çocukları olduğunu biliyor olacağımdan, bunu çoktan göze almış olurum... Her duruma uygun bir çözüm vardır.

5
    1 Yorumla
    • Hazenaydgdu
      Hazenaydgdu
      4 gü

Çocuk çok küçük ve baba çocuğa çok düşkünse ilerde bir plan yapmak isteyeceksin çocuk arayacak baba beni al diye ve her şey alt üst iptal olacak aşırı kafa karıştırıcı bir durum adam haftada 2 3 kere alsa neyse her gün görmek istiyor tam bir baba yani çok düşkün

Yorumla

En İyi Cevaplar

• emeklivampir
    emeklivampir Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl

Evlenmem çünkü boşanmış erkek benim ilk defa yasiyacagim şeyleri daha önceden yaşamıştır onun için bisey ifade etmez. Yani bu sinemaya gittiğin arkadaşının filmi daha önce izlemiş olması gibi bisey sen heyecanlı heyecanlı izliyorsun o pek oralı değil çünkü daha önce izlemiş. İnsanın sınırı bozulur. Çocuklu bir erkekle de evlenmem çünkü çocuk demek eski eş ile irtibatı koparmamak demek eski eşler illaki sorun çıkarıyorlar gelemem öyle şeylere

32
    7 Yorumla
    • gençkalem
      gençkalem
      +1 yıl

Aynen benim düşüncelerim.

Yorumla
    • Melisadurandurandiar
      Melisadurandurandiar
      +1 yıl

Bence çok daha fazla sorun yaşadım keşke ölseydim ama dul ve çocuklu biriyle evlenmeseydim... allah kimsenin başına vermesin düşmanının bile

Yorumla
    • Hortum_faruk
      Hortum_faruk
      +1 yıl

Yanlış düşünüyorsunuz daga önce böyle bir tecrübe yaşamış insan adımlarını daga doğru atar temkinli olur acemi olmak ne zamandan beri meziyet oldu

Yorumla
    • littlegirlblue
      littlegirlblue
      +1 yıl

@Hortum_faruk bekar, kendini gelistirmis olgun adamlar da var. Ne gerek var?
      Boyle boyle anca kendinizi ve yasi kucuk kizlari kandirabiliyorsunuz yapmayin.

su anki sevgilim bosanmis cocuklu birisi. seviyorum onu. ama mesela evlilikle ilgili fikrimi sordugunda evlilik dusunmedigimi soyledim. halbuki medeni durumu bu sekilde olmasaydi evlilik dusunurdum.

Yorumla
    • dada33
      dada33
      1 yıl

@Melisadurandurandiar bana mesaj atar mısınız sizinle konuşmam gerekiyor

Yorumla
    • Yasinonayli
      Yasinonayli
      8 ay

Arkadaşlar bence bu konularda ben kendi fikrimi şahsen paylaşıyorum akrabalardan ya da çok baskı varsa uzak durulması gerekiyor bence biraz da olsa her iki tarafın akrabasından da çok Baskı falan yapıyorlarsa

Yorumla
    • Hazenaydgdu
      Hazenaydgdu
      4 gü

@Hortum_faruk bu da doğru bir yorum bazı erkekler de istediği gibi bir evlilik yaşayamadığı için boşanıyor isteseydi boşanmazdı zaten o kişi kafa yapısına göre değilmiş. Ben öyleyim ama dengeyi kuramayacak diye korkuyorum ben de bekâr bir insanım

Yorumla
  • Ambition
    Ambition Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 37%
    +1 yıl

ülkemizde kısaca şu mantık var, hani mantık deyincede öyle çok elegant birşey beklenir ama bu öyle değil işte. mantık ne biliyormusun bakire bir kız bulunup ilk ben bozmam gerekir kafasıdır. bu kafa yapısı bir problemdir aslında, evlenmiş boşanmış insanlar haliyle bakire olmaz ve dul olur, önceleri yaşamış olur, haliye erkeklerde önceden yaşamış iştemez, el değmemiş, saf, temiz, ister. öyle oluncada dul olana kimse bkmaz. onu aşağılık olarak görürler. sonuçta ilk ben bozacağım, ilk benim olmalı kafası bizim ülkemizde çok yaygın, şimdi ben böyle konuşuyorum, konuştuğum sıradada bu zatı muhteremler bakire kız arama avını sürdürüyor aynı zamanda. henüz anlımış değilim bakire kızda ki mantık nedir? gerçek bu. vallahi billahi bakire arama kafası diye birşey var. ilk ben bozmalıyım... arayın bulursunuz..

2
    3 Yorumla
    • VahşiBilgin_
      VahşiBilgin_
      +1 yıl

peki bakir bir erkegin, bakire bir kiz arama hakkina sahip degil mi? mesele kullanilmamis olmasi degil ki, mesela ben ilklerin daha özel olduguna inandigim icin benim ilkim esim olsun istiyorum, bende onun ilki olmak isterim haliyle. asagiladigimdan degil yani. cok seversem daha once evlenmis biriyle de evlenirdim, bir sorun degil

Yorumla
    • Karabebe00
      Karabebe00
      +1 yıl

Kodumun suryani piçi din dil ırk ayrımı yapmıyorum da e ibnoş sanane TÜRK. milleti namusa duşkun sen niye sorguluyosun benim milletimi

Yorumla
    • Karabebe00
      Karabebe00
      +1 yıl

Bunu sorun yapanmı mı var evlenmem diyenmi var. Sen bakire arayanlara çamur atma zaten herkez hak ettiğni alır

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

evlenirlerse ekime
    evlenmezlerse kasıma anlayan anladı..!
    Kardeş sen burda bunların yok, istemem dediklerine bakma azınca evli bekar demeyip sanal yapan yüzlerce var şu yorumculardan
    şimdi yaşları genç alıcıları çok esip gürlüyorlar 30 una yaklaşıp hala evlenmemiş olunca 40 lık 50 lik bile olsa beni alsın diye dua okuyup muska yazdırıyorlar

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet öylede bir durum var :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bunlar gerçekler kardeş ne sorular gördük herkes hafızasını yoklasın

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

468

Cevap

63

Cevap

• Ahbusorular
    Ahbusorular Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

1-Çocuğunuz yoksa acaba diye bile düşünmeyin.1ay öncesine kadar ben de burada akıl almaya çalışıyordum.38 yaşında ben 29. ayrılalı 6yıl oldu Dedi. bana göre kızları (8-11yaş) masumdu anneleri de 2 çocukla ortada kalmıştı yazıktı. kızlarıyla babalar gününde tanıştık. ona ve kızlarına hediye paketleri verdim. kızlarının kutlamaması tuhafıma gitmişti. yaz tatili olduğundan çocukları bir süredir ondaydı yemek yapıyordum işteyken o kahvaltılarını hazırlamaya gidiyordum. arkadaşlarıma anneme danışıyordum çocuklu biriyle yapabilir miyim iyi biri diye. üzülürsün diyorlardı.5 ay süren Yanlış bir evlilik yapmıştım hata lüksüm yoktu. Benim sosyal medya hesaplarımı kapatmış kendisi kapatmamıştı. telefon şifremi o biliyor bana bilmemen gereken şeyler var diyordu. eski karısıyla samimiydi. o uyurken karıştırdım. şifreyi gizlice görmüştüm. Facebookta onlarca kadına/kıza arkadaşlık isteği göndermiş. kimisinin fotosunu beğenmiş Instagramda takibe almış rehberi neredeyse kadın isimlerinden ibaretti. toparlandım 8-9 gibi çıkacaktım. Sabaha karşı uyandı anlattım. Facebook'ta virüs gönderiyor istek nerde mesaj beni Nasıl suçlarsın gizlice karıştırırsın Dedi saçımdan tutup yerlerde sürükledi Tokatladı. Çamaşır sulu kovayı o harbedede devirdim. Tutup suratımı saçımı o suya bastırdı. eşyanı topladın gidiyorsun ha Dedi yaklaşık 2 bin liralık eşyamı kocaman bıçakla kesti aynı bıçakla seni de keseyim mi lan diye üstüme yürüdü 3bin liralık telefonumu kırdı soyun lan fotolarını çekicem dedi. banyoya kilitledim kendimi. Komşu şikayetiyle polis gelmiş. ailene giderim Dedi sustum. geri gelmezsen bende kaldığını söylerim dedi gittim.

0
    5 Yorumla
    • Ahbusorular
      Ahbusorular
      +1 yıl

yanımda kızlarına kıyafet aldı, kestiklerinin yerine bana yok. kabinde ağladım.1ay sonra appleda bin liraya değiştirdiğimiz telefonu gece dönerken hep eski evliliğimi kurcalıyorsun yok sana deyip aldı uyandığımda yok ol Dedi.1 ay daha geçti. akıllandın mı seviyorum gel karım ol beni insanlra mahçup etme dedi. sonuç:aileme anlattm. gitmedim. telefonumu Vermedi. antidepresanlarla uyuyorum, ağlıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen cok yanlış bir insana denk gelmişsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır şunu merak ediyorum.
      Cok arıyormusunuz bu tip insanları.
      Inşallah o kanı bozuk tez zamanda helak olur

Yorumla
    • Ahbusorular
      Ahbusorular
      +1 yıl

Kendisini öyle masum tanıtıyor ki kim olsa kanar sanıyorum. Sosyal medya paylaşımlarına bakarsak kadın Allah'ın emanetidir önemli olan erkekliğini bir kadında gösterebilmektir aşk sevgi kutsaldır vs vs. 2 bin nafaka yetmezken ekstra destek. yarın öbür gün dersanesi çeyizi aman damat kızımı ezmesin açık kredisi. Karısının çocukları bahane ederek olur olmaz araması. Huzur arıyorsanız vazgeçin. Çocuklu biriyle evlenmem diyebiliyor onlar hatta özellikle evlenmemiş saf kızları denk getirmeye çalıştığını bizzat gördüm. Onların bu tercih Hakkı var da siz niye saflık yapıyorsunuz? Herkes dengine denk gelsin Mutlu olsun 🙏🏼

Yorumla
    • dada33
      dada33
      1 yıl

Bana mesaj atar mısınız

Yorumla
  • Arrowette
    Arrowette Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 77%
    +1 yıl

Yaşlarımız arasında çok bir fark yoksa ve kafa yapımızda uyuşuyorsa elbetteki bunu düşünebilirim. Ama sıkıntı üç kişinin arasında değil. Ben o çocuğa elimden geldiği kadar iyi baksam, kendi çocuğum olursa ondan daha fazla ilgilensem bile hep şu çarpacak kulağa: 'Sonuçta üvey anne, ne kadar iyi bakabilir ki?' Bunu söyleyenlere her zaman sinir olmuşumdur. Adamla kadının arası çok iyi olsa ve çocuk da kadını kabullense bile bir şekilde o sözler ve bakışlar araya sızacak ve huzursuzluk çıkacak. Eğer bunlara kulak tıkanacağından emin olursam ve çocuk da beni severse evlenirdim. Ama asıl kilit nokta çocuğun sevmesi.

5
    2 Yorumla
    • CAN_01
      CAN_01
      +1 yıl

Tbrk Edr

Yorumla
    • Hazenaydgdu
      Hazenaydgdu
      4 gü

O sözleri duyacağımız bir durum yok bence ya annesi var çünkü biz annelik yapamayız en fazla ablalık yapabiliriz karşımızdaki adam da sınırını bildikten sonra sorun olacağını düşünmüyorum ama çocuk küçük ve aşırı ilgiye muhtaç bir yaşta

Yorumla
  • Layeste
    Layeste Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 37%
    +1 yıl

Ben bekar olsam boşanmış ama çocuğu olmayan bir adamla evlenmeyi düşünebilirsin belki ama çocuğu varsa olmazdı. Anne olmamış biri için bir çocuğun sorumluluğunu almak çok zor, genelde çocuklar annede kalır ama yine de görüşeceklerdir. Ada'mın çocuğu olmasa eski eşle hiç görüşmez ama çocuk varsa mecburen bir irtibat oluyor. Ben kıskanç biri değilim ama çoğu kadın bunu sorun yapıyor.

Bizim bir tanıdığımız var bir kaç sene önce evlendi, kadın bekardı Adamın ise eşi vefat etmiş iki tane çocuğu vardı evlendiler beraberde iki tane çocukları oldu peşpeşe. Her gördüğümüzde hayatından şikayet ediyor kadın, başkasının çocuğuna bakmak çok zormuş, ben ayırt etmesem bile öyle düşünülüyor diye.

Yani demem o ki giç evlenmemiş bir kızla boşanmış be çocuklu bir Adamın evlenmesi zor, tabi ki evlenen vardır ama sorunlu oluyor biraz.

5
    0 Yorumla
  • öznelenenaşk
    öznelenenaşk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 42%
    +1 yıl

Birbirlerini seviyorlarsa evlenmek isterler tabi ki,, ama toplum baskısı, aile baskı kızın üstünde büyük yük oluşturur. "Bekar kız/erkeksın kendine göre bekar birini bulamadın mı?" Bunu "akrabalara nasıl açıklarız/lar" "senin bir kariyerin var/lar" vs.. diyen anne-baba da varsa üstelikte eğitim ve aileler arasında da bir denklik söz konusu değilse, bir de çocuklar boşanan tarafta kalıyorsa, eski eşten intikam almak için silah olarak kullanılan bir çocuğa ne kadar tahammül edilebilir ki? Yıpratıcı. Allah kimseyi sevdiğiyle böyle imtihan etmesin.

4
    1 Yorumla
    • kostik70
      kostik70
      +1 yıl

Amin

Yorumla
  • Lavinn93
    Lavinn93 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl

Evlenmem. Çok zor bir şey çünkü. Babamın annemden önce bir eşi olmuş, o eşinden bir oğlu ve kızı olmuş. Ablam ve abim yani. Ablam 4 abim 6 yaşındayken boşanmış eşinden babam ve 3 ay sonra annemle evlenmişler. Annem babamı sevdiği için çocuklarına bakmayı kabul etmiş. Ama 20 yıl boyunca öyle sıkıntılar çekti ki annem. Buraya yazmakla bitmez. Özetle çocuklara annem baktı büyüttü, biyolojik anneleri çocuklar büyüyene kadar aramadı sormadi çocuklarını. Biyolojik anne diyorum çünkü bir çocuğun gerçek annesi doğuran değil, bakıp büyütendir. Sonuç olarak, ablam ve abim kadir kıymet bilmediler. Anneme ettikleri onca eziyetten sonra bir de evlenip gidince annemi sildiler. Biyolojik anneleri kıymetlendi. O kadın da hazır bakılmış büyütülmüş ya çocuklar, çocuklarını arayıp sormaya başladı. Ben annemde bunları gördüm ve evli çocuklu bir adamla asla evlenmek istemem bu sebepten dolayı.

4
    0 Yorumla
  • eresmıamor
    eresmıamor Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 70%
    +1 yıl

Şimdiki beylerin bazıları evlenmiş boşanmış çocuğu bile olsa bile bakire diye tutturuyor böyle garip insanlar ve bu insanların bakire fantezileri de var. Evlenip ayrılmak her neyse ama çocuklu biriyle evlenmek büyük sorumluluk ancak benimde bir çocuğum olursa bu mümkün olabilir sonuçta ben de annelik tecrübesi yok o çocuğun yaşı bile çok önemli seni benimsemezse evlilikte büyük sorunlar yaşanabilir gerçekçi olmak lazım sevgiyi bile tüketir bu büyük problemler ben duygusal düşünmediğim gibi gelecekte neler yaşanabileceğini tahmin ettiğim için olmaz diyorum..

0
    0 Yorumla
  • Piggglet
    Piggglet Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 67%
    +1 yıl

Yaş farkı yok ise şayet evlenirdim. Ama en fazla 27 28 yaşında falan olacak. Çocuk da sıkıntı ya. Tabiki sevmemek gibi bir şey değil bahsettiğim her çocuk sevilir suçsuzdur şartlar ne olursa olsun. Sadece çocuk sorumluluk demektir. Ben evlensem isterim ki vakit geçirelim birbirimizi tanıyalım her şeyi yoluna koyalım yani kısacası 3 5 yıl sonra olsun isterim. Ama evlenmiş boşanmış dulmuş bunlar saçma sapan şeyler. Mühim değil.

5
    0 Yorumla
  • Tiasta
    Tiasta Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 73%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Evlenmem. Önce ailem izin vermez zaten. Ama bunun dısında sadece onun karısı degil cocugununda annesi olucam. O cocukta psikolojik bir sey yaratmaktan korkarım. Sorumluluk alamam. Belki benden nefret edicek babasını caldıgımı dusunucek falan. Bunlar onemli. Ama cocuguyla gercekten iyi anlasırsam ve beni severse o zaman sorun olmaz. Ailemide ikna edebilirim. 😊

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Eğer ben de evlenip boşanmışsam evlenirim, aksi takdirde evlenmem. İnsanın aklında sürekli kıyaslamalar olur ister istemez, acaba önceki eşiyle de bunları yaptı mı diye ya da arada sırada da olsa aklına eski eşi geliyor mu diye. arada bir de çocuk var. bu çocuğun okulu olacak, hastalığı olacak illa ki biraraya gelecekler eski eşle. hep kıskançlık olacak. yani birbirimizi deli gibi de sevsek bu kıskançlıklar, düşünceler yiyip bitirir insanı da aşkı da o yüzden deli gibi aşık olsam da sevgili ya da eş olmam.

2
    0 Yorumla
  • -Elvis
    -Elvis Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 40%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

O iş ancak olgun kadın ile veya dul kadın ile olur. Kimse gencecik kızını çocuklu koca adama vermez. Burada kızlar seversem meversem dese de aldırma. Çıkıp babasının karşısında desinler de göreyim. Elbet evlenenler olur ama bulmak zor. Sıfır olsan bile hatun bulamıyorsun boşanmış ve çocuklu daha zor.

6
    0 Yorumla
  • Bummy
    Bummy Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 68%
    +1 yıl

büyük konuşmayayım ama evlenmeme ihtimalim yüksek çünkü evliliği biten birinin hevesi kırılmış olabilir ve çocuğu da varsa eski karısı sürekli hayatında olur doğum günlerinde falan eve gelip çocuğunu almaya gelecek sürekli yüzünü göreceğim sinir olurum çocuğuna bir şey demem bir sorunum olmaz ama o da anne çocuğunu sürekli almaya gelecek kocamı ve kendimi onunla yüz yüze getirmek istemem.

5
    5 Yorumla
    • EinZweiPolizei
      EinZweiPolizei
      +1 yıl

Eeevveeeet çok haklısın benim yorum yazmama bile gerek bırakmamışsın :)

Yorumla
    • Bummy
      Bummy
      +1 yıl

@EinZweiPolizei kıskanç insanım işte :)

Yorumla
    • EinZweiPolizei
      EinZweiPolizei
      +1 yıl

Eee yani bende öyleyim vallahi içimden geçenleri yazmışsın :)

Yorumla
    • EinZweiPolizei
      EinZweiPolizei
      +1 yıl

Hiç riske atmak istemem kendimi

Yorumla
    • Bummy
      Bummy
      +1 yıl

@EinZweiPolizei aynen :)

Yorumla
  • -Var-Aşk-Yok-
    -Var-Aşk-Yok- Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28 , eic 47%
    +1 yıl

Benim için boşanmış olabilir. Artı olarak çocuğu olabilir. Böyle bir insanı ben nasıl kabul ederim veyahut evlenirim. Dinine bağlıysa. Namaz kılıyorsa. Kuran-ı Kerim okuyorsa. Çocuklarına babalık görevini yapıyorsa. Anlayışlıysa. Allahın kullarına emrettiklerini yerine getiriyorsa örnek bir babaysa neden olmasın.

3
    0 Yorumla
  • Rakırokabuz
    Rakırokabuz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29 , eic 68%
    +1 yıl

Laf olsun diye ya da başıma gelmediğinden dolayı atıp tutmayacağım. Ben kesinlikle karşımdaki insanı yargılamadan sevmeyi tercih ederim. Kaldı ki bu bir hata değil. Başarısız bir evlilik yapmış olabilir, ama bu kimsenin suçu değil. Nasip bu ya olmamış işte. Karşıma çıktığında seversem benim için bitmiştir. Çünkü baba olan bir insan hayattaki sorumluluklarının bilincinde, hayata daha sağlam tutunabilen bir insandır gözümde. Geriye de sadece sevmek sevilmek kalır. Neden olmasın vesselam

5
    1 Yorumla
    • JulioCruz
      JulioCruz
      +1 yıl

Paraya bakar

Yorumla
  • Terazikadiniii
    Terazikadiniii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 46%
    +1 yıl

Abicim boşanmış, ama çocukları olan biriyle evlenmenin koşulları var. Yanlış alama beni lütfen. Senin alacağın genç kız senin çocuklarına şefkat gösteremez. Annelik ablalık edemez. Tabii edenler de olur çok iyi kızlar var Allah razı olsun. Ama güvenemezsin ki. Bunun dışında senin gibi dul olan bir kadınla evlenebilirsin. Herşey gönlünce olsun inşallah

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Amin teşekkür ederim güzel düşüncelerin için

Yorumla
  • Jadeeem
    Jadeeem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

Evlenmemis ve genc biri olarak soyluyorum ki onun kisiligi ve davranisi onemli ailemin karsisina onu guzel yönleriyle cikardigim müddetçe ailem onun cocuklu olmasini sorun etmez eger bende cocuklu biriniyle evleniceksem çocuğu benim cocugum olacak oyle davranirim

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

karakter çok önemli evet.

Yorumla
  • BuOlsa
    BuOlsa Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 34%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Evlenilmesin bir zahmet.

Cocuk varsa illa cocugu olan bir kadin olmali.
    Cicuklar gelisimde inatlasacak ve bunlari tek kendi evladinda bilen biri anlar.

Sen onun evladina abilik o senin evladina ablalik ama Anne sevkati göstererk büyütecek.

Sabir lazim buda bebeklikle olusan bir durum.

2
    6 Yorumla
    • JulioCruz
      JulioCruz
      +1 yıl

paraya bakar

Yorumla
    • BuOlsa
      BuOlsa
      +1 yıl

Sabir ve anlayis parayla aliniyordu ve benim'mi haberim yok @julioCruz

Yorumla
    • JulioCruz
      JulioCruz
      +1 yıl

Alınmasına gerek yok kendiliğinden katlanırsın

Yorumla
    • BuOlsa
      BuOlsa
      +1 yıl

Simdik anladimda o bence imkansiz. öyle değil işte büyüyor diye anlayiş yeter simarik veya saygisiz diye yargilamadan. @JulioCruz

Yorumla
    • JulioCruz
      JulioCruz
      +1 yıl

anlamadım neyse

Yorumla
    • Ahbusorular
      Ahbusorular
      +1 yıl

@JulioCruz herkese aynı yorumu atmışsın. her şeye para demeyen kızlara denk gelirsen anlarsın zihniyetini bozmuşlar. Senin dediğini açlar yapar. Kendi kazanana erkeğin sadece parasının olması yetmez 😉

Yorumla
  • Redhead0
    Redhead0 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    +1 yıl

Aynı durumu yaşıyorum şu an yazdıklarınızı okurken göz yaşlarımı tutamadım. Evet evlenmiş boşanmış olabilir aynı şekilde ben de evlenmiş boşanmış çocuklu olabilirdim ama bu demek değil ki o insan seni sevmeyecek sana değer vermeyecek belki çocuklar da sevecek anlayacak onaylayacak. alınması zor bir karar hele de aile istemeyip manipüle ve tehdit ediyorsa benim ailem gibi. aile her şeydir çocukları için en iyisini ister ama bir gün çekip gittikleri zaman sen aşka sevgiye evliliğe küstüğünde yaşın ilerleyip de yalnız kaldığın zaman anlarsın sevdiğin insanla evlenmemenin sırf çocukları var diye acısını. Başkasını bul evlen diyeceksiniz şimdi ben evlenmek istemeyen biriyken beni evliliğe ikna etmiş bir adam karşımdaki kaldı ki beni sevdiğine emin olduğum biri gidip de niyeti gezip tozmak olan kendini adam sananların masalarına meze yataklarına yastık yorgan olacağıma çocukları da olsa sevdiğim adamı tercih ederim. herkes öyle değil belki ama günümüzün çoğu böyle.

2
    0 Yorumla
  • Ponkitonki
    Ponkitonki Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

Evlenmeme taraftarı olurum kendi çocuğum olduğunda ikisi kavga ettiğinde kendi çocuğumu haklı gördüğümde acaba o benim çocuğum olmadığı için mi böyle düşünüyorum diye düşünüp kendimi hırpalarım ya da üvey gibi hissetmesin diye üzerine düşüp kendi çocuğumu ihmal ederim

0
    0 Yorumla
  • mervecngzz
    mervecngzz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 56%
    +1 yıl

Ben evlenmezdim açıkçası çünkü hayatında benden önce benden daha yakın olduğu bir kadın olmuş ve ondan çocukları var ben buna dayanamam kıskançlık duygusu daha ağır basardı ve çocuklu biriyle evlenmek çok zor o seni kabul etse çocuklarına kendini sevdirmek zorundasın bu kadar sorumluluğu bir anda alamazdım

2
    0 Yorumla
  • noAnqel
    noAnqel Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl

Cok seviyorsam evlenirdim ama esi vefat etmisse olabilir diger turlü esiyle ayi ama cocuk sebebiyle yine gorusmeleri olcak o gorusme cocuk icinde olsa birarada olmalari beni rahatsiz eder acaba òzlüyormudur onu diye diye sorular kafamda olusur acikcasi

4
    0 Yorumla
  • Vatrǽ
    Vatrǽ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 42%
    +1 yıl

valla benim basımdan öyle bir olay geçti tavsiyem o adamın cocuğuna olan davranıslarına dikkat etmeli yani hata yapınca cocuğunun hatasını kabulleniyormu ya da benim oğlum/kızım yapar bişi olmaz canı sağolsun mu diyor? eğer sürekli bu kafadaysa olmaz evlenilmez.

1
    0 Yorumla
  • Waldeinsamkeit
    Waldeinsamkeit Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 55%
    +1 yıl

Ben evlenmem çünkü ortada çocuk var ben çocuk istemiyorum genel olarak. Ama çok seviyorsam evlenebilirim. Birde şöyle birşey var ki mahkeme genelde çocuğu anneye verir. Adam da dul değil boşanmış çocuk ona rağmen babada. Demekki bu adam sorumluluk alabilen aklı başında iyi bir insan. Evlenilir bence.

0
    0 Yorumla
  • dondurmalıkahve
    dondurmalıkahve Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 66%
    +1 yıl

Evlenmezdim. Yani bir insanla anlaşamazsan bunu tanışırken de anlarsın zaten. Hadi diyelim anlayamadı evlendi. Evlenir evlenmez çocuk yapcak hali yok evliyken de mi anlayamadı? Çocuk doğurmak iki saniyelik iş değil 9 ay sürer ve o çocuk ömür boyu onların çocuğu olarak kalır. Çocuk doğurup boşanmak zaten başlı başına büyük bir sorumsuzluk bir kere çocuğa yazık. Çocuklu ve boşanmış bir erkeğin güvenilir bir yanı da yok. Zaten bu devirde insanlara güvenmek çok zor bir de böyle birine güvenmezdim.

0
    0 Yorumla
  • kraft
    kraft Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

Evlenmem, eşek çukura bir defa düşer. Evliliğe komple karşıyım o yüzden evlenmem. Yoksa banane boşanmış çocuğu varmış, bakireymiş, dede olmuş falan filan. Bunlar insanın kiiisel sorunları, karşı tarafı alakadar etmemeli.

3
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:))
      Aslında hiç evlenmemek en iyisi ama nereye kadar diye soruyor insan.

Yorumla
    • kraft
      kraft
      +1 yıl

Hemen cevapliim 45 e kadar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

peki 45 e kadar ne yapcaz?

Yorumla
    • kraft
      kraft
      +1 yıl

Takılcaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pekâlâ :))

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Erkek kafalı kız... Bir bardak süt için evde inek beslemeye karşıyım diyenlerdensin sen de.

Yorumla
    • CAN_01
      CAN_01
      +1 yıl

Büyük lokma ye büyük söz konuşma

Yorumla
  • darkxxo
    darkxxo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

cnkü o cocukların annesi olmayacagm icin beni kabul ederler mi etmezler mi. bir sorun olsa sen kim olarak karısıyorsun deseler sesim cıkmaz. esim cocuklara da kızamaz bana da bisey diyemez. bende zor durumda kalırım esimde. yani olmaz o is zor biraz lakin cocuklar büyük olur artık kendi kararlarını alacak yasta olur orası ayrı mesele.

0
    0 Yorumla
  • asdfzxc
    asdfzxc Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Cocugum yoksa premsip olarak sanirim asik degilsem evlenmezdim cunku bunu yargilamicagini dusunup soyluyorum birini hep benden daha cok sevicek o hep benden daha olucak tabiki buna karsi degilim ama kiskanabilirim ama 40 yasima gelsem ya da bir cocugum benimde olsa dert etmem

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

eğer aşık olursam ve o evleneceğim kişi mükemmel biri olursa benim için çocuklar sorun olmaz. Hatta çocukların babada kalmasını isterim ki onlara yardımcı olabileyim. Ama çocukların yaşı da önemli. Yani 17 yaşındaki kız veya oğlan çocuğu varsa kabul etmem, çünkü anlaşamama ihtimalim yüksek

1
    0 Yorumla
  • ƛdeliтα
    ƛdeliтα Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 45%
    +1 yıl

Bak sende bir erkeksin lakin , bende yaşadığım için şuna şahidim.
    Erkek bekarken çok farklı ve evlendikten sonra çok farklı.
    Sizin durum nedir bilmiyorum ama erkeği de kadınıda iyice tanımak gerek bir evlilik düşünmek için.

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kesinlikle cok cok iyi tanımak gerekli.
      Ben eğer kafamda aradığım kadınla ilgili 10 kriter belirlemişsem en az dokuzunu onda görmek isterim.

Yorumla
    • ƛdeliтα
      ƛdeliтα
      +1 yıl

Siz neden evlilik düşünüyorsunuz?
      Neyin eksikiği var hayatınızda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eğer aradığım insanı bulursam daha mutlu ve huzurlu olacağıma inanıyorum.
      Ha şu anda yine mutlu ve huzurluyum ama birşeyin hep eksik olduğunu hissediyorum.
      eksik tarafımı doldurmak istiyorum. bir puzzlenin iki kayıp parçası gibi..
      O resmi görmek istiyorum

Yorumla
    • ƛdeliтα
      ƛdeliтα
      +1 yıl

Hayat tek yaşanmaz haklısın ama evlenmek yine biraz geri planda kalsın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten hemen olmaz.
      Tanımak tanışmak gerek önce.

Yorumla
  • _Reborn_
    _Reborn_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 38%
    +1 yıl

Hiç evlenmemiş kızlar evlenmezler. Kızma ama sormak zorundayım sen boşanmış bir adamsın neden kendin gibi boşanmış kadınla evlilik düşünmüyorsunda maymun iştahlı davranıp bekar genç kızlara göz dikiyorsun?

2
    0 Yorumla
  • sonpazil
    sonpazil Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 63%
    +1 yıl

Hazır yapılmış yavru. 😍 mis gibin. Benim hoşuma bile gider. Çok çocuklu aile isteyenlerdenim. Hazırda bir tane varsa Ben daha az doğurucam demek bu. 😂

3
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zaman sizi şöyle alalım :))

Yorumla
    • sonpazil
      sonpazil
      +1 yıl

😀😁😁😁

Yorumla
    • AutoCad2007
      AutoCad2007
      +1 yıl

Ahaahhaahaahaasshasdgjs yine güldürdün beni :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

kızlar yemin ediyorum A. PTALSINIZ.

ya erkekler, siz boşanmış dul olsanız asla evlenmezler. Evlenirlerse de gerçekten çaresiz durumdadırlar.

siz de kalkmış burada 'kalp söz dinlemez' arabeskliğinde cevaplar yazmışsınız. ya biraz kendinizi bilin, kendinize saygınız olsun !

Siz dul olsanız, ideal erkekler asla ama asla evlilik düşünmez, hatta faydalanmaya bakar sizden. S. alak olmayın !

Cevap: evlenmezdim. türk erkeklerinin evlilik için olan kriterleri b. k gibi. Evlenmeseydi mk banane.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yurdum erkekleri aptal aptal kriterlerle evlenir, sonra evlenmeyin abi diye millete akıl verir küçük beyniyle.
      Beyler.. Hadi naş !

• BayanUykucuuu
    BayanUykucuuu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 52%
    +1 yıl

hayatta her şey olabilir bence Şu an hayır veya evet diyemem çünkü hayatın karşına ne getirecegi belli değil.

5
    1 Yorumla
    • HiçKorkmaz
      HiçKorkmaz
      +1 yıl

EİG%

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

evlenmem çünkü çocuğunun mızmızlıkları ile ve eski eşinin kaprisleri ile ve adamın çevresindeki kişilerin beni hep adamın eski eşi ile karşılaştırmaları ile uğraşamazdım... Ben de boşanmış bir hatun olsam bir derece... En azından eşit olurduk...
    Sevmek aşık olmak meselesine gelince, o bambaşka bir şey zaten... Ama hiç yoktan evlenmek için bir neden yok... Sevgi sabrı ve toleransı arttırır, sevgi olmazsa olmaz...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Buyuk konusmamak gerek
    Kafa yapimiz uyuor ise
    Sevgi ask anlayis saygi var ise evlenirim.
    Ama eski esiyle hic bir problem ve cocuk la ilgili bir. problem yasamamk kaydi ile.
    Cocugun nafakasi bakimi velayeti mumkunse duzenli bir sekilde ayarlansin. Ancak iyi bir babadan iyi bir es olur bence

1
    0 Yorumla
  • gizemelodi21
    gizemelodi21 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 66%
    +1 yıl

boşanmış ve çocuklu olması sorun olmaz ancak neden boşandığını bilmek isterim, iki taraf da hatalıdır ortada bir anlaşmazlık varsa

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet

Yorumla
  • tambirakrepp
    tambirakrepp Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 34%
    +1 yıl

Bu çok zor eğer çok asiksam belki olabilir fakat benim evlilikten beklentim çocuk la uğraşmak değil kocamla dolu dolu hayatı yaşamak başkasının çocuğa bakacagimi sanmam. Çocuk annesi nde kalacak ise belki olabilir ne diyim aşk herşeyi yaptırabilir

1
    2 Yorumla
    • JulioCruz
      JulioCruz
      +1 yıl

Aşk değil para.. Para ve güzel bir hayat sunduğu müddetçe, adını aşk koyarsın

Yorumla
    • kostik70
      kostik70
      +1 yıl

Çok doğru insan aşıksa erkeğin kötü yanlarını görmez

Yorumla
  • evrimdışıı
    evrimdışıı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 60%
    +1 yıl

evlenmem cunku bakireyim ve cocugum yok :) bakıre olmasaydım evlenmen sorun olmaz ama cocugun sorun olurdu. evlensenmış ayrılmıs olsam ve cocugun kucuk olsaydı sorun olmazdı :) ve bende evlenmiş ayrılmış olsam ve benımde cocugum olsa olmazdı :)

1
    2 Yorumla
    • AteşliÇılgınErKeK
      AteşliÇılgınErKeK
      +1 yıl

Maşallah baya aciklamissin 😀

Yorumla
    • kostik70
      kostik70
      +1 yıl

Hep kendine yontmuşsun olayı ananemin sakalı olsa dedem olurdu 😂😂😂😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çocuklu biriyle evlenmek istemem çünkü ben ilk defa anne olurken onunda ilk defa baba olma heyecanını yaşasın isterim. Boşanmıs olma nedeni makul bir nedense boşanmış biriyle evlenebilirim. Ama öncelikle tercihim kendim gibi hiç evlenmemiş, çocuksuz biri olur. Kime aşık olacağını bilmiyor insan bunlar sadece düşüncelerim ☺️

0
    0 Yorumla
  • siyahibirkiz
    siyahibirkiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 31%
    +1 yıl

seviyorsam ve seviliyorsan tabiki evlenirim çocuk bir engel değil boşanmasıda herkes doğru insanı bulamayanilir

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Buyuk konusmak olmaz ama evlenmem dıye dusunuyorum. Sıfırdan baslamak ısterım daha once evlenmiş ve birde cocugu olmus bırının bazı seylere heyecanı gıtmıs onları baskasıyla yasamıstır benımle aynı tadı almaz, çocukta bıle bu aynı benım ılk kez cocugum olacakken onun bı parçası var hemde benden başkasından. Yanı cocuk demek eskı esının de her zaman adının gecmesı, varolması demek. Bılmıyorum ben istemezdim

0
    0 Yorumla
  • Jessica_marina
    Jessica_marina Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 58%
    +1 yıl

Evlenirim seversem ama belki ilerde pismanliklae olur cunki ben kiskancim cocuklari varsa esiyle gorsucekler konsucaklar kabul edemem boyle seyleri ama eyer esi vefat etmisse evlenirim dusunmeden hic cocuklarida benim cocuklarimda olur

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evlenmek gibi boşanmakta çok normal eğer iki tarafta çocukluysa olabilir ama kişinin içindeki sevgisine bağlı ben her şeye katlanırım sorun olmaz derse neden olmasın kendimde boşanmış birisi olarak evlenmemiş kişilerden teklif alıyorum yani önemli olan kalbin atması bu kadar takılmamak gerek.

1
    0 Yorumla
  • bestecs
    bestecs Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 77%
    +1 yıl

Ben evlenmem, çocuklarına anneleri kadar sıcak bir his hissettiremeyip kendimi kötü hissederim ve evlendiğim eşim çocuklarının yüzüne baktıkça eski eşini hatırlayacak ve beni sevdiğinden şüphe duyup ben tekrar kötü hissedicem kendimi.

0
    0 Yorumla
  • malinka
    malinka Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 34%
    +1 yıl

Kendim daha once evlenmedigim icin esimin bosanmis ya da cocuklu olmasini istemem zaten ailemde buna izin vermez, otesinde zaten mutlaka sorun olur arada cocuklarin olmasi, ne kadar aramiz iyi olsada anlassamda uvey anne olmak zordur!

0
    0 Yorumla
  • Petek__
    Petek__ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 54%
    +1 yıl

istemem ama insan cok sevince onun gecmisini kabul etmek zorunda. ama ben etsem bile ailem etmezdi ve bu is olmazdi sanirimca ve toplum icinde baya bir kinarlardi benim kararimi. gercekten seviyorsa edersin diye dusunuyorum.

0
    0 Yorumla
  • Atalante54
    Atalante54 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 36%
    +1 yıl

Cocuk olunca farkli bir durum hic cocugu olmamis bir kadinin baska birisinin cocuklarina bakmasi zor bir olay uvey annelik hisleri devreye giriyor kendine guvenip cocuklari cok seven bir insan yapabilir boyle bir evlilik ancak

0
    0 Yorumla
  • yendimkızbaşıma
    yendimkızbaşıma Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 57%
    +1 yıl

Cocuklu isem isterim.. cocugum yoksa istemem dengi dengini bulmali herkes

5
    1 Yorumla
    • CAN_01
      CAN_01
      +1 yıl

Kesinlikle katılıyorum sana

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benim annem hic evlenmemesine rağmen babamin çocuklari da olmasına rağmen evlenmiş :) iyi ki de evlenmişim der babamin ilk evlilginden olan çocuklari için aramizda üveylik söz konusu bile olamaz onu benden daha çok sever hatta evlenirdim bende.

3
    0 Yorumla
  • Hatunaycaa
    Hatunaycaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 52%
    +1 yıl

Kesinlikle hayır büyük konuşmayım ama o çocuğun ya da çocukların sorumluluğunu alamam hem herseyin ilki güzeldir karsimdakininde benimle aynı heyecanda olmasini isterdim

1
    0 Yorumla
  • emily1690
    emily1690 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 120 , eic 70%
    +1 yıl

Yaşım 30un üzerinde ise ve mantığıma uyuyorsa evlenirdim. Tabi evleneceğim kişinin çocuğununda istemesi gerekiyor. Onun istemediği bir evlilik ileride ciddi sıkıntılara yol açabilir..

1
    4 Yorumla
    • JulioCruz
      JulioCruz
      +1 yıl

Para...

Yorumla
    • emily1690
      emily1690
      +1 yıl

@JulioCruz parayla ilgili değil, çok param olsa da yapabilirim. Bu sevgi ve saygıyla geçebilecek bir ömür için. Hayat arkadaşlığı. İleri yaşlarda elimden tutacak bana kol kanat gerecek kişi o kişiyse kabul ederdim yine de.

Yorumla
    • JulioCruz
      JulioCruz
      +1 yıl

Tamam işte sen parayı ve harika imkanları olan bir hayatı bul. Adam sana onlar verebilsin...

Sen hayat arkadaşlığı, sevgi, güven gibi klişelerle boşluğu kendin doldurursun

Yorumla
    • emily1690
      emily1690
      +1 yıl

Hı hı tamam

Yorumla
  • Sinsirellanız
    Sinsirellanız Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 715 cevap paylaştı.

Büyük konuşmak gibi olmasın ama evlenmemiş ben bekar bir insanım kendim gibi bekar birini isterim çocuğum olduğunda ilk o heyecanı bende yaşasın falan zaten boşandığı karisinda yasamis yani herseyini. Asla istemem.

1
    0 Yorumla
  • seydaderen
    seydaderen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 44%
    +1 yıl

ben tercih etmem çocuklar küçükken sorun olmaz ama büyüdükleri zaman mutlaka sorunlar ortaya çıkıyor. boşanmış aile zaten sorunlu bir ailedir. o kadar sorunun içinde yaşamayı tercih etmem

1
    0 Yorumla
  • Ottamann
    Ottamann Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Hayır çünkü ilk çocuğumun ondan olmasını isterim, ve kendimden olmayan bir çocuğa bakamam açıkçası. İster istemez araya bir duvar girer bence ki zaten evlenirsem ister istemez o çocukların sorumluluğunu da almış olurum. Kısacası hayır, evlenmem

0
    0 Yorumla
  • defne67
    defne67 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 40%
    +1 yıl

Hımm büyük konusmak istemem ama zor.. çok seversem belkide? ilk heyecanları yaşadığı için ben kendimi kötü hissederim baba olmuş sevgi yaşamış bitsede beni eski eşi ile kıyaslar diye düşünürdüm..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Ben güzel bir kadın tanıyorum, oda çocuklu bir erkekle evlenmişti!!! Kendi kendime hep soruyordum niye bu kadar güzel bir kadın böyle biriyle evlensin diye... gel zaman git zaman bir süre sonra foyası meydana çıktı, meğerse kadın kısırmış yani çocuğu olmuyor! Kadının çıkarı ya da avantası yoksa bir işte asla evlenmez!!! Bu misaldeki gibi... (Kadın evlendiği adama bile söylememiş kısır olduğunu garibim eşi doğum kontrol hapı aldığı için hamile olmadığını zannediyor :D :D :D

0
    0 Yorumla
  • Busresena
    Busresena Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Evlenmek isterdim ama çocuktan dolayi eski eşiyle sürekli görüşülecek anne çocuğu kullanacak babanla konuş diye baba dayanamayacak yeni eşe şut.. Çok var bu tarz hikayeler

2
    0 Yorumla
  • D____P
    D____P Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 73%
    +1 yıl

Cok seversem belki. Ama zor bir durum eger cocuklu ise. Eski karisi sorun yarata bilir, cocuk benden nefret ede bilir. Boyle bir sey olsun istemem

2
    0 Yorumla
  • ici-vesma
    ici-vesma Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 41%
    +1 yıl

Evlenmezler.
    Çünkü çok gördüm evlenirim deyip iş ciddiye dönünce topuklayarak kaçanları.

2
    32 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sende mi aynı durumdasın?

Yorumla
    • ici-vesma
      ici-vesma
      +1 yıl

Evet.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neyi problem ediyorlar?

Yorumla
    • ici-vesma
      ici-vesma
      +1 yıl

İlişki teklifi karşı cinsten geliyor.
      Bunun üzerine ben daha temkinli davranıp, ilk başta ben anne babasının bunu çevresine kabul ettiremeyeceklerini söylüyorum. Yaşım 28-29-30-31-32-33, anne babamın güdümünde değilim diyorlar. Daha sonra iş ciddiye binince anneme ve babama seni savunamadım deyip, helallik isteyip kaçıyorlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayırlısı olsun bakalım

Yorumla
    • ici-vesma
      ici-vesma
      +1 yıl

Kadın milletine sakın güvenme, sağ gösterip sol vuruyorlar. Daha dürüst birini görmedim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

illa ki dürüstleri vardır.
      Pireye kızıp yorgan yakmak olmaz bence :))

Yorumla
    • ici-vesma
      ici-vesma
      +1 yıl

Evlilik amaçlı 5/0...
      Bir de sen dene, bu sözümü de yaz kenara...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende umduğumu bulacağımı düşünüyorum.. ne bileyim belkide umutsuzluğu sevmiyorum.. umarım ikimizde umduğumuzu buluruz bundan sonrası için.

Yorumla
    • ici-vesma
      ici-vesma
      +1 yıl

Dene gör.
      Ben yaşadıklarımı paylaştım sadece.

Yorumla
    • LolaLui
      LolaLui
      +1 yıl

Neden kendiniz gibi boşanmış çocuklu kadınlarla ilgilenmiyorsunuz? Hor görülmek istemeyip hor görüyorsunuz? Öyle kadınlar sorun çıkarmaz ve sizi anlarlar yani..

Yorumla
    • ici-vesma
      ici-vesma
      +1 yıl

@LolaLui
      Benim evlatlarım yanımda değil ki, evlatları yanında olmayan hanım var mı?

Yorumla
    • LolaLui
      LolaLui
      +1 yıl

belki büyüdü yanında yaşamıyor ya da çocuğu olmadı bir hastalığı vardı ya da ne biliyim neyse?
      Ayrıca çocuk sevilmez mi..
      Ben dul olsam evlenceğim adamın çocuğu olması asla sorun olmazdı..
      Bencil olmamak gerek..

Yorumla
    • ici-vesma
      ici-vesma
      +1 yıl

@LolaLui
      Sen de saçmaladın şimdi.
      Bekar - boşanmış konusunda adaletli olunsun istiyorsun. Sonra kadın da tamam benim gibi olabilir dediğimde de, bence çocuklu oluşu sorun olmaz diyorsun.
      Önce doğru düşünce ile düşünmeyi, akılla da yazmayı öğrenin. Daldan dala atlayan hallerinizden inanın gına geliyor.

Yorumla
    • LolaLui
      LolaLui
      +1 yıl

siz yanında çocuk olduğu için istemediğinizi söylediniz bende kişisel görüşümü söyledim..
      Ayrıca eleştiri vs anlamında yazmadım benim ne haddime.. Sadece gözlemliyorum insanları anlamaya çalışıyorum olay sadece bu..

Yorumla
    • ici-vesma
      ici-vesma
      +1 yıl

@LolaLui
      Adalet istiyorsan, her şekilde adaleti savunmalısın.
      Bana tavsiyede bulunup kendi hemcisinin aleyhine bir şey olunca adaletsizliği savunmamalısınız.
      Yazık ya, erkekleri neden sizin gibi etten kemikten bir canlı görmüyor, her türlü fedakarlığı illa erkekler yapmak zorundaymış gibi konuşuyorsunuz. Evlilik iki kişinin fedakarlıklarıyla oluşmuyor mu?
      O halde senin son sözünle ben de "bekar ve hiç evlenmemiş" kız istemem çok doğal. Aşk neticede herşeyi halleder. Di mi?

Yorumla
    • LolaLui
      LolaLui
      +1 yıl

ya tamam ama herkes hakkını istemeli.. Demin bunun üzerine bence yazdım zaten.. Bencilliği sevmiyorum olay bu sadece.
      Neyse haklısınız..

Yorumla
    • ici-vesma
      ici-vesma
      +1 yıl

@LolaLui
      Ben de bencilliği sevmiyorum. Hemcinsinize takındığınız tavır da adalet diyorsunuz, erkeğe gelince fedakarlık istiyorsunuz.
      Benim için evlenip boşanmış olması da önemli değil, bekar olması da. Ruh-beyin-ten-kültür uyumunu yakalayıp bir de aşk varsa zaten 10 çocuğu olsa ne yazar ama benim çocuklarım yanımda değil, onun yanında olursa benim açımdan sorun olmasa da evlatlarımın bana hesap soracağını da görmek gerek. Yani evlatlarımında bu adalet boyutunda hakkı var...
      Bu gözle bakamıyorsunuz, çünkü bekarsınız ve evlatlarınız yok!

Yorumla
    • LolaLui
      LolaLui
      +1 yıl

Anlıyorum.. o konuda haklısınız tabi.

Yorumla
    • ici-vesma
      ici-vesma
      +1 yıl

@LolaLui
      İşte kadınlar tek konuya takılıyorlar ve detayda boğuluyorlar.
      Ben erkek olarak kadını düşün bir ayrı, evlatları düşün bir ayrı, maddi-manevi durumu düşün bir ayrı, anne ve babaları düşün bir ayrı, ancak sıra bana geliyor.
      Vallahi bu dünyada kadın olmak lazımmış.
      Sözüm kendini ve sorumluluklarını bilen ve yapan erkekler için. Zaten sorumsuz erkekten ben de nefret ediyorum, bu konuda da kadınlarımız çok acı çekiyor.

Yorumla
    • LolaLui
      LolaLui
      +1 yıl

her cinsin kendine göre zorlukları var ki her şeyi yapan özgür erkeklerimizin bize yaşamı kısıtladığını biliyoruz

Yorumla
    • ici-vesma
      ici-vesma
      +1 yıl

@LolaLui
      Öyle erkeklerin Allah ta belasını...
      O zaman da kadınlarımızın tarafına geçip, haklarını savunuyorum. Ama daha br kadın görmedim erkekler de çok mağdur oluyor, bazı hemcinslerimiz yüzünden diyen.

Yorumla
    • LolaLui
      LolaLui
      +1 yıl

Biz o yüzden fevri çıkışıyoruz işte kusura bakmayın

Yorumla
    • ici-vesma
      ici-vesma
      +1 yıl

@LolaLui
      Nolur bizi de sevin artık. Biz de etten kemikten canlı bir varlığız. Sizin gibi sevmek, sizin gibi sevilmek ve hakkımızın sizin tarafından da korunmasa dahi biz korurken sizin tarafınızdan desteklendiğimizi görmek istiyoruz. Kadın Allah'ın emaneti diyen bir dinin ümmetindenim. Allah'ın hediyesi dediğimiz kadınlarımızı bu kadar sahiplenirken, bir dirhem empati çok görmeyin. Bakın dokunduğunuzda bizden de ne sözler çıkıyor. Ama yorgunuz ve sizlere hem kırgın hem küsüz.

Yorumla
    • LolaLui
      LolaLui
      +1 yıl

Şimdi bunun üzerine bence yazdım. Sizide hak veriyrum haklısınız.

Yorumla
    • ici-vesma
      ici-vesma
      +1 yıl

@LolaLui
      Okumak istiyorum...

Yorumla
    • LolaLui
      LolaLui
      +1 yıl

www.kizlarsoruyor.com/.../a73533-kadinlarin-erkeklerin-bencillikleri bunu yazdım

Yorumla
    • Bsr000
      Bsr000
      +1 yıl

cocuksuz olursa evlenilir bence

Yorumla
    • Bsr000
      Bsr000
      +1 yıl

@ici-vesma neden boşandın?

Yorumla
    • ici-vesma
      ici-vesma
      +1 yıl

@Bsr000
      Çocukluyum.
      Sebebi, kültürel ve bireysel uyuşmazlık.
      Ben yine de evlatlarım için boşanmak istemedim ama dinletemedim. Ahlaki sorumluluk sahibi biri olarak defaetle anlattım, gitti.
      Şimdi 7 senedir tek başıma yaşıyorum.

Yorumla
    • Bsr000
      Bsr000
      +1 yıl

@ici-vesma valla burdaki sorularına yazılarına bakıyorum da ben olsam ben de bosanirdim senin gibi birinden.

Yorumla
    • ici-vesma
      ici-vesma
      +1 yıl

@Bsr000
      :)
      Ne güzel, beni iki dakikada tanıdınız.

Yorumla
  • Karamelkedi
    Karamelkedi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

Kesinlikle evlenmem. Her zaman arka plana atılır, hizmetçi gibi kullanılırsın. Hiç bir zaman değerin olmaz. Kıymetin bilinmez. Yaptıkların mecburiyet gibi görülür. Ne yapsan yaranamazsın. Büyük konuşmak istemem ama asla çocuklu biriyle evlenmeyi düşünmem. Zaten önceden çocuğu olan biri o ilk heyecanı yaşadığı için çocuksuz biri gibi aynı duyguları hissetmez. Çevremde çocuklu biriyle evlenip mutlu olan kimseyi görmedim. Düşman başına...

0
    1 Yorumla
    • Melikexx1
      Melikexx1
      +1 yıl

Haklisin, ben evli cocuklu bi adamla evlendim cocuga asla laf ettirmiyolar sen iyi bisey diyosun kötü algilaniyo, tv deki herhangi cocuk hakkinda yorum yaparken bile acaba kendi kizininn üstüne alinirmi diye dusunmek zorundasin çok yorucu oluyor, Şimdi bi olay olsa ben hakli olsam beni kimse s... takmaz kiz hakli derler ben cocugu kiskaniyor oluyorum, ben cocugu kiskanmiyorum (18yascocuk) Ben eşimi kiskaniyorum sevdigimden, belki kizda benden kiskaniyor babasini belkide annesi dolduruyor babani yiyebildigin kadar ye bak sana ortak geldi gibisinden zaten abartmadigi sürece ben cocuguna harcamasina karismam ki ama benim evimin huzurunu bozacak derecde olmaya basladiysa tabikide art niyet ararim ben burada şöyle de bi gerçek var ki eger cocuk ufak olsaydi annesi birakp gitseydi yeminle kendi cocugum gibi bakardim çünkü o zaman oda beni severdi minnet ederdi gözünü benle açardi, Simdi 18 yasindaki kiza ben napabilirim kendim 30 yasindayim daha abla olayim ona desem görüsmüyor gelmiyor nadir geliyor hemen gidiyor tanimiyorum bile iyice geldiginde hep guleryuzlu olurum sohbet etmeye calisirim hep ben cabalarim yani

Yorumla
  • Surup35
    Surup35 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    +1 yıl

Eger cocuklu bir erkek esinden ayrildiysa onunla evlenmem.. hicbir kadin yuvasini hele ki cocugu varsa bozmaz eger hayatinda baskaca biri yoksa.. onun disinda kadin bosanmayi israrla istediyse ya calismiyodur, ya dovuyodur, ya aldatiyodur, ya kumar icki vs vardir.. erkek dedigin bosanmaz, karisinin ve cocugunun basinda durur.. sirf cocugunun basini baska adamlar oksamasin diye.. ha bir de su var.. cocugu kadin istemiyor adamda kaliyor, adam elinden geldiginde cocuguna bakiyor bu baska

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (471)
Devamını Gör(516)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kızlar boşanmış ve çocuklu bir erkekle evlenir miydiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Boşanmış, çocuklu biriyle evlenir miydiniz? 109 cevap verildi
Kızlar boşanmış erkeğe guvenıp evlenırmıydınız? 6 cevap verildi
Boşanmış çocuklu biriyle evlenir miydiniz? 110 cevap verildi
Boşanmış çocuğu olan biriyle evlenir miydiniz? 31 cevap verildi
Boşanmış çocuklu biriyle bekar olarak evlenir miydiniz? 8 cevap verildi
Evlenmiş boşanmış çocuklu biriyle evlenir miydiniz? 72 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir giydiğini bir daha giyer misin?
  • Bir olay olduğunda bunu ilk kime anlatırsınız?
  • Nankör birine kapın açık mıdır?
  • Ölsem de unutamam diyebileceğiniz biri var mı?
  • Kadınların sevemediği hitap şekilleri nelerdir?
  • Duygusuz yaşanır mı?
  • Aşk mı, kariyer mi?
  • Kan değerleriniz nasıl?
  • Telefonunuz bir günlüğüne konuşabilseydi sizin hakkınızda ilk hangi sırrı patlatırdı?
  • Sen mi yola gelirsin, yol mu sana gelir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨