AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
ya evlenılırde yasına göre olmasılzım bence evlenmıs ayrımıs cocuklu bir bayan daha mantıklı genç bir kız hem ysca kucuk hemde annelık daha tatmamıs o duyguyuveremez
Çok riskli bir durum ortada bir çocuk olduğu için eski eşle sürekli görüşmek zorunda kalınacak üstelik çocuğun psikolojiside bozulabilir ben böyle birşeyin içine girmek istemezdim şahsen
sanki hemen pat diye evlenecek diye bir şey yok. Bir şekilde bir yerde arkadaş oldun. anlaşma varsa. paylaşma eğlenme vs. zamanda geçti ise ve hala iyi birliktelik varsa aşka dönüşebilir. Aşka dönüşürse kötü. Aşk heves gidince biter. bir gun bir ay ya da bir yıl. ama sevdalık varsa ömür boyu gider. en güzeli heves gidiyormu onu denemek lzm. yani zamanla sıkılma seks vs.
Evlenirdim tabi çoçukların ne suçu var? Büyük lokma ye büyük konuşma diye bir söz var ben evlenmem diyenler geçmiş olsun sizlere çünkü Allah büyük konuşanı sevmez yapmam dedi şeyleri yaptırır..
Asla ve asla ve asla. bir kere igrenirm oyle biri bana yaklassa. Geneli bunlarn zaten gozu grnc kizlarda oluyor. Ve ben ilkimi bir baskasnn artigna harcamak istemem.
Çok ağır ıthamlarda bulunuyorsun. Bu 25yasında evlenmıs ayrılmıs biride olabilir. Yanı bu sende olabılırsın bu kadar buyuk konusma, basına gelir. Bende istemem, istememeni anlarım ama evlenip ayrılmak sonrada hıc evlenmemiş bırıyle evlenmek suc degıl tıksınecek bır durum yok.
Suc oldugnu soylemedim ven istemem ki onlarn zaten kendileri gibi evlenip ayrilmislari tercih etmeleri lazm. Hele cocuk konusuna hic girmedm bile. Hic kimse baskasnn cocugnu cekemez herhalde
Çok önyargılısın. Umarım öyle biri ile evlenmek zorunda kalırsın
Büyük lokma yut büyük laf konuşma çok insan tanıdım yapmam dediğini yapan
3tane evli ve cocuklu. yaratk begenmemis. .. Kardesm hadi evliyi gectim cocuklu biriyle evlenecek genc bir kadin bik bulunur yer yuzunde. Akil var mantik var. Romantik sacma sapan mesajlar verecez diye yalan soyleyecek halimiz yok. Birinn askndan olsen de kimse cocuklu biriyle evlenmek istemez.
@Indonesia bosa umut etme yalniz yaslanirm daha iyi baskasnn artigi ile evelenecegme
paraya bakar
Su kadinlar paraya bakarcilar bir bitmedi mi hala. Siz kadnlarn kicnimicna bakarsnz ama kadnlarn cok az kismi paraya sohrete gore erkek secer. fakat bunu kullanmak isinize geliyor ne de olsa kadinlar tarafndan begenilme oraniniz dusukse egonuzu bir bahaneyle kurtarmaniz lazm
benimde şu an bir sevgilim var evlenmiş boşanmiş ve cocugu var ben onunla evlenmeyi dusunuyorum Allahin izniyle olirsa tabi cunku cok seviyorum tabiki bazi seyler kafaya takiliyor ama aşabiliyo insan ama ilerde olacak sorunlarida bilmemiz gerek ama mesela ben herseyi goze aldim... evlenirdim...
Ileri de ne gibi sorun olur
Korkma hayırlısı olsun
herşeyin hayirlisi aşk engel tanimiyor..
paraya bakar
Evlenmem ama bu çocuğun sorun olacağını düşündüğüm için değil ister istemez çocuk bağdır ve eski eşiyle iletişimi olmak zorunda çocuk oldugu sürece hiç bir zaman kopamazlar kıskanç biri olacak kabul etmezdim çocuğu olmasa düşünebilirim evlenip ayrılması sorun olmazdı sadece aşk olarak bakmamak gerek mantık da şart ailelerin anlaşması da önemli benimsemek sart yoksa ilerde sorun yaşayıp mutsuz oluyorsun ne anlamı var mutsuz olduktan sonra..
Çok sıkıntılı bir durum yani korkabilirdim sonucta cocuklara annelik yapamazsam haklarına girerdim kendi cocuğumla ayırmamam lazım. Bunu basarabilirim fakat ailem onaylamaz
Çocuklu olmasaydı evet. Çocuk olduğu için hayır. Ben daha kendi çocuğuma annelik yapabilicem mi buna bile şüpheli yaklaşırken o çocuklara ablalık bile yapamayacağıma eminim. Ben zaten huzur için evleniyorum ama onun eski karısından olan çocukları eminim bir çok sıkıntıya sebep olacak. Mesela beni sevmiyceklerine de eminim. Onun için istemem.
Seviyorsam elbette evlenirim. Çocuğuna da öz çocuğum gibi davranmaya özen gösteririm. Çocuğunun psikoloji için arada bir eski eşiyle görüşmesinede izin veririm. İlişkimiz yürüdüğü kadar yürür artık.
seviyorsan iyi biriyse evlenebilirsin şöyle dısunurum evlenmeyip her haltı yiyen erkekler de var adam evlenmıs cocuk yapmıs olmamıs ayrılmıs yani bu kadar basit.
Hayir.
Cunku o cocuktan dolayi esi ile bagini koparamaz. Kendi sartlarinda biri ile evlenmesi daha uygun olur. En azindan birbirlerini anlar ve saygi duyarlar.
paraya bakar
@JulioCruz
Para ile evlenecek o halde...
Maalesef öyle.. Çğu kadın para için her şeye katlanır. Yeterki menfaati olsun
@JulioCruz
ne kadar mutlu olabiliyorlar acaba...
bana kızacaksın ama ben gerçekçi bir adamım.
para mutluluk... her türlü açığı kapatır. sıkıntı çıkmaz
Boşanma sebebi çok önemli bunun için. Çocuk konusu ise muallakta bence, bu sorumluluğu alamazdım sanırım. Sadece eşimin çocuğu olduğu için değil kendimde çocuk istemiyorum 😊
Evlenmem. Evlensem bile o çocuklara çocuğum gözüyle bakmam. Bakamam. Kendi çocuğum olduğunda onlara farklı kendi çocuğuma farklı davranırım. İstemeden. Ayrıca çocukların psikoloji yönünden sorunları da çıkabilir.
Hayatındaki eksik ne kardeşim.. Anladığım kadarıyla hala evlisin ya da boşanmak üzeresin huzurluyum diyosun eksik var hayatımda diyosun?
Çocukların küçükmü onlara baksınmı istiyorsun senle evlenecek kişi? Aşk mı eksik Hayatında? Sevmiyormu eşin seni ya da sen eşini?
boşanalı cok oldu.
Çocuğumda bakılacak olmaktan çıktı zaten.
11 yaşında çocuğum.
Kızların fikirlerini öğrenmek istedim.
Bazen evlenmek istiyorum.
Bazende ne gerek var diyorum.
Böyle bir ikilemdeyim şu anda.
Bence gerçekten doğru insanı bulmadan bu işlere girme yine ikilemler yakanı bırakmaz. Bende boşanmış biriyim hemde eşine aşıkken
Bunun bayanı erkeği yok ki!
Ebeveynler ve çocuklar anlaştıktan sonra sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Evet bende öyle düşünüyorum.
seviyorsam evlenirim. sonuçta aynı durumda bende olabilirim. bence bir sakınca yok
Empati kurmanız çok güzel👍
teşekkür ederim 😊
Cocuk 1 taneyse evlenirdim fazlasina karsiyim da :d
Cesaret ve öz güven 👍
@CAN_01 teşekkürler :))
Rica ederim Allah Gönlüne göre versin
Evlenmem. Bosandiysa kesin bir suçu vardır. Kendi gibi birini bulsun.
Ağır saçmaladın.
Boşanmış belki de çocukluyla evlenmezdim. Zaten çocuklarla anlaşabilen biri değilim yazık günah sabinin ne suçu var ki bana katlansın
Eğer seviyorsam evlenirim. Bir engel değil bunlar. Çocuğu da kendi çocuğummuş gibi sever korurum hatta hiç sıkıntı değil.
kimse ayrılmak için evlenmiyor. insanın başına ne geleceğini bilemeyiz. yani büyük konuşmamak gerekiyor. evli birinide sevebilirsin. eşinden boşanmış çocuklu bir erkeğide. ya da kadını farketmiyo
Hayır çünkü kadınlardan hevesini aldğı için bana istediğim ihtiyaç duyduğum hayatı yaşatmayacak büyük bir ihtimal hele bir de çocuk varsa aboooov :@
Ben hevesimi almadım
@nanesuyu Aaay kıyamam yazık sana be :D
Alırız daha. Acelesi yok😈
@nanesuyu Al bakalım bende daha hiç kimseyle çıkmadım sorun etmiyorum kendime :D
Sana bütün KizlarSoruyor ekibinin önünde çıkma teklifi ediyorum
@nanesuyu :D Ahahahay bende kabul ediyorum canımın içi Aaaşkım :D :P :P Hahahay Koptum
Canım Benim😜😘😜
@nanesuyu Aşkımmmm evime gel :P :P :P hahhaaay
Evin nerde aşkımmm😋
Nerde buluşacaz aşkım. Gel evime
@nanesuyu xD hahahay
Canım ne Zaman buluşacaz 😋
@nanesuyu yarın bir gün aşkımmmm :P acelesi yok ya buluşuruz birgün
İyi geceler aşkım💃🏻💃🏻😋
Evlilikte esitlik mantigima daha cok yatiyor yani bosanmis cocuklu erkek bosanmis cocuklu kadinla evlensin ya da bosanmis ama cocuksuz yani bu durumda olmadan evlenmem
bir erkek dulken neden hic evlenmemis istiyor sen dulsun dul dulla evlenmeli
Adam 7 cocuklu karisi olmustu hic evlenmemis 40 yasinda kizla evlendi mutlularsa iyide kadin hem bakici oldu hem hizmetci gibi
Dulda olur bekâr da önemli olan anlaşmak
Onemli olan anlasmak ama vazi erkek bu durumdan faydalaniyor neymis hic evlenmemis kiz olsunmus sen dulsun utan
belki cok sevsem evet ama o kadin hep cevremde olurdu biraz sikintili olurdu ama adama guvenirsem evlenirdim
Ben qenel anlamda cocuk sewmediqim icin bu benim icin sorun olurdu ama ewlenip bosanmasi o onun yasantisiymis yasamis bitmis ben anlasirsam olabilir ama cocuksuz
Çocuklu olmaz herhalde. Çünkü beni kabullenmezse diye üzülürüm çocuk için. Ve kendi annesiyle büyümek onunda hakkı.
Evlenirdim adam tecrübeli sonuçta olgun ama çocukları varsa once bir düşünürdüm
Değişik bir bakış açısı güzel cevap👍
Yaşı yaşıma uygunsa bir de aşık olursam kimse engel olamazdi yani bu eksiklik veya fazlalık değil insanın başına herşey gelebilir
Burda hayır diyenlerin çoğu parayı ucundan görsün değil adamın çocuğu torunu olsa evlenir :D
Kisi kendinden bir isi
@asdfzxc Bak anlatmak istediğim şey parayı önüne atıp benimle evleneceksin değil. Artık herşeyin paraya dayandığına sende benim kadar inanıyorsun. İnsanlar nasıl daha rahat bir yaşam sürerim mantığıyla durumu iyi olan kişilere yöneliyorlar. Buna da mantık evliliği diyorlar :)
Boşanma sebebi önemli
Adamın karakteri çok daha önemli
Bana ihtimami her şeyden önemli
Ama benim de 2. evliligimse olur ancak.
Asla evlenmem. Adam herzaman cocuklarin annesine karsi degisik bir hisste bulunacakdir
Malesef hayatı boyunca umduğu sevgiyi bulamayan bayanların yaptığı hataların son halkası olmaya aday bir durum.
Seviyorsam evlenirim benim için o tür şeyler problem değil
Eyvallah
Evlenmiş ama çocuksuz bir adamla evlenirdim ama çocuklu adamla evlenmezdim. Benim de çocuğum olsa olabilirdi belki
hayır evlenmezdim ben daha kendi çocuğum yokken bir de başkasının çocuğunun sorumluluğunu taşımak istemem
Paraya bakar
@JulioCruz parayla alakası yok bakıcısı olsa bile çocuk sorurmlulktur sonuçta ben ilk kez evlenmişim eşimle olmak istiycem ama o en ufak bişeyde bile çocuğuna gidicek ben bunu yaşamak istemem
İyi bir para, asla yaşayamayacağın imkanlar...
Her kadın bunu düşünüp tartar. Sonunda her şeye katlanır
@JulioCruz sen çok fakirsin galiba abi bu nasıl bir kafa yok öyle birşey çık o aptal kafadan ya da genelleme yapma kadın kadın diye
@JulioCruz ben katlanmam sen ne sanıyorsun ki para her şeyin çözümü değil başkalarına bakıp ta genel eleştiri yapmazasın
Yok yahu. Benim maddi sorunum yok. Hem yaşadıklarımdan, hem de kadınlardan yol çkıyorum.
2 bin lira maaşı olan adamla mı evlenecek, 10 bin lira çocuklu boşanmş adamla mı
Tabi ki 2. siyle
Kadınlar hesabını kitabını bilir.. Menfaatine uygunsa onun adını aşk koyar.
Hep söylerim kadınların duygusal olduğu KOCAMAN bir yalandır.
Kadınlar duygusal değil, HESAPÇIDIR
@JulioCruz pardonda hadi ordan git abi
@pokerfacemama bana mı dedin
Asla evlenmem deyip de büyük konuşmuş olmak istemem ama şahsen ben istemem kabul edemem sanırım. Sebebiyse sorumluluk. Yanında da kalacak olsalar uzak da olsalar adın üvey anne ben kendi yapıma uygun bulmuyorum açıkçası.
Benim erkek arkadaşım da evlenmiş boşanmış bir insan ama çocuğu yok. Onu sevdiğim için evlenip boşanmış olması benim için sorun olmuyor geçmişi aklıma bile gelmiyor. Çocuğu olsaydı tek korkum ona gerçekten annelik yapabilir miyim üzerine olurdu.
Reis azgınlığa göre değişir tabi sanada bağlı şempaze gibiysen azgın olsada evlenmez hiç öyle anlamlıya gerek yok gerçek net.!
seviyosam evlenirdim hatta çocuğuyla çok iyi anlasabilirsim bile sonucta sevdiğin kişinin bir parçası canı benim için sorun olmazdı.
Şu anki görüsüm , evlenebilirdim. Gerçekten seviyorsam ve aramızda çok yaş farkı yoksa. Çocuğu problem olmaz bakardım yani
hayır. bir insanın evlenip çocuk sahibi olup boşanması için 24 25 olması lazım. bende yaşıtım biriyle evlenirim olursa eğer. o yüzden sorun yok :D
Seversem evlenirim, annelik yapamam belki çocuklarına ama anne eksiklerini hissetmemelerini sağlarım :)
Seversem evlenirdim yasi cok buyuk olmamalı ama çocukları beni sevmeli annesiyle sorunlu ayrilmamis olmalari vs gibi önemli kriterler var
Çevremde bunun istatistiği yarı yarıya! Şayet erkek tarafı, çocuk bizimle yaşayacak diye diretmiyorsa o iş oluyor, diretiyorsa mevzu kopuyor.
Boşanmamış çocuklu erkeklerle/kadınlarla evlenmek isteyip soru açan bile var bir sürü 😂 Elbet vardır
Bir ihtimal boşanmış olabilir ama çocuklu biriyle evlenmek istemem. Çünkü bu çok büyük sorumluluk gerektirir.
Bir noktada o çocuğun sorumluluklarını az çok bende almış oluyorum. Sorunlar olabilir. Hayır, evlenmezdim.
Büyük konuşmak istemem ama evlenmezdim sanırım. Ailem sorun edebilirdi ama çok aşıksam ikna etmek için elimden geleni yapardım.
neden boşandığı önemli açıkcası benim için. Eğer kafama yatmışsa güvenmişsem evlenirim neden evlenmeyeyim ki sonuçta insanlar anlaşamayabilirler
aşk bu cocugun ne zarari var sana annesiz bor evladı sahiplenmek kadar büyük bir sevap var mı evlenirdim
Ben Evlenmem. Cünki onun icin ilk sirada sürekli cocugu olacak. Ve dügünde balayinda ve ilk cocukta ikimizin heycani ayni olmayacak sonucta o herseyi yasamis olacak. Kendi kisiligime göre konusuyorum tabiki..
Evlenirim ama maddi durumu iyi olursa evlenirim ve cocuk annesindeyse. Acıkcası cocuga bakmak istemem düşünsene yeni evliyim tam cinsellik yasıycam diğer odadan cocuk sorun cıkaracak. İnanılmaz soğurdum o ilişkiden.
Çocuk sorun değil ki ha öz ha üvey çocukla anlaşabiliyorsan evleneceğin kişiye de aşıksan bir sorun yok
cocuklu olmasa belki biliyomusun bazi istisnalarda evlenilir ger 5 yildan faladir bosanmissa ve duzenli olarak cocugun abkiyorsa
hayır. gerek yok. ben hiç evlenmemişim. çocuğum da yok. niye gidip milletin ailesine bakıcılık yapayım :)
paraya bakar
seviyorsam ve çocuklar eski karısında kalıcaksa tabiki :D
Seviyrsam daha once evlilik bende yapmissam evlenirim.. hic evlenmediysem de cok sevmem lazim
Evlenmek istemem yani benim esim olsun ya ilk ne biliyim hani onunla da mi boyle film izliyodu falan diye dusunmek istemem
Cocuk konusunda da olmaz di ya bilmiyorum kabullenemezdim