AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Ben hiç evlenmedim o yüzden istemem.. Zaten ailemde böyle bir şeye karşı çıkar.
Gerçi seversem iş başka ama :)
Büyük konuşmayı sevmem, hayatın ne göstereceği hiç belli olmaz ama ilk tercihim tabikide olmaz
Seviyosam ve yakışıklı ve gençse aşıksam kesinlikle evet mesela bu konu dün fox tv de dizi olarak yayınlandı BANA SEVMEYİ ANLAT dizinin adı
paraya bakar
evlenmezdim. çünkü onun başka bir kadınla birlikte olması benim hep aklıma gelir ve rahatsız olurum
bencede tek sana özel olmali demi
Ben hiç evlenmediğim için evlenmemiş birini isterim ama evlenmiş olsaydım böyle birisiyle evlenebilirdim.
paraya bakar
@JulioCruz para ne alaka
Büyük konuşmayayim ama ben evlenmem bekar biri olarak
Bir suru evlenip. ayrilan var onlarla evlenmesi daha mantıklı olur
Boşanma sebebi önemli.
Bunun haricinde, ben sevdikten sonra bekarmış, boşanmış, bakirmiş, değilmiş, umursamam.
selam ben 3 çocuklu bir bireyim benimle evlenir misin?
@HayaliAdam 3 çocuk çok bee.
Yalan dı demek herşey
@HayaliAdam Bir tane olsaydı kabul edecektim. 😂
tüh 2 sayıyla kaçırdım :(
Cok seviyosan zaten engel olamazsin ama ben askimdan olsemde evlenmezdim
Neden cunku kendi hayatini yasaymazsin hic bir zaman sadece es olsa tamam ama cocuklar la olmaz yok
Ben evlenmezdim herhalde kocamin ilk ve tek cocugu benden olsun isterdim
Evlenmem çünkü ebeveyn olma hissini ilk defa beraber yaşamak isterim 😊
Valla nedir ne olacağımız belli değil buyük konuşmamak lazım hayırlısı neyse o olsun herkes için.
Seversem olabilir ama tabiki ilk cocugu benden olsun bakire olsun isterim.
etrafta evlenmemiş , çocuksuz , sırım gibi oğlanlar varken mi 😂😂
Evlenirim, sevdikten sonra onun çocuğu benim çocuğum olur
Paraya bakar
Boşanmış olursa belki dusuk bir ihtimal oda ama cocugu olan biriyle hayır net
Çocuklu olması sorun olabilir. Sorumluluk almak o çocuğun Yeni bir bayana alışması babasını Başka kadınla paylaşıyor olması gibi durumlar yüzünden zor olur.
Ben de daha önce evlenip boşandıysam olabilir ki sanmıyorum büyük ihtimal yine olmaz diğer türlü hiç istemem hoşuma gitmez evlenmem
Seviyorsam ve ona güvenebilirsem evlenirim. Çocuğunu kendi çocuğummuş gibi de severim.
Boşanmış olabilir bu gayet normal bir durum. Fakat çocuğunun olması sıkıntılı bir durum. Çocuklu istmem..
Bende bosanmak uzere yeni evli cocuksuz biriyim toplumda ne derler diye cesaret edemiyorum;(
Yahu sanane toplumdan? Sen kendi mutluluğunu düşünsene
Derler diye düşündüğümüz için o hayvanlar istedikleri gibi çalıp oynuyor. Dünyaya onun eziyet etmesi için mi gönderildin?
Evlenmek istemem, çünkü her heyecanı birlikte tatmak isterim; ilk çocuk, ilk evlilik deneyimleri vs. vs.
Hayir baskasindan olan cocuk her zaman problem olur.
ya cok sevdiysen
Maddi durumu iyi ve çoçuklar küçük ise sanırım bayanlar tercih eder
Çocuklari için kadınla gorusmek durumunda fılan kalir istemem buyuk konusmayım da yınede
paraya bakar
Evlenmiş boşanmış çocuklu bir bayanla evlenmem, büyük konuşmayalım tabi ama olumsuz. ...
Çocuk olmasa evlenirdim ama çocuk olması sıkıntı bu yüzden evlenmezdim sanırım
daha neler bence evlenmemeli çocukları büyüyünce hesap sorar
Boşanmış olması problem değil de çocuk konusunda kendime güvenmiyorum. Evlenmezdim.
Ya aşk varsa?
@aerolite Mantıken istemezdim ama aşıksam engel olmayabilirdim.
Bence de ... İçinde gerçek aşk olan bir ailede herkes mutlu olur.
Birsey demiyecem buyuk konusurum basima gelir bikmiyom
senin zaten büyük konuşmama zamanın gelmiş :D
ne alaksı var cok ayıp bır erkeğe bu laflar yakışmıyor
Neden boşandığına bakarım ona göre evlenirim. Hem o kadar ayrılan var ki tertemiz dürüst var. Bir evlilikle kötüleyemem
Hayır niye evleneyim. Gitsin kendi gibi çocuklu dul birini bulsun
Ben erkegim ana bosanmis cocuklu bir adamla evlenirdim.
Fahrettin sen misin? Yoksa
Bilmem büyük konuşmamak gerek ama
Seviyorsam evet diyeyim
Boşanmış daha iyi olabilir kız deyince yaşı küçük gibi algılanıyor nasıl istediğinize bağlı
Evlenirdim tabi ki.. fakat eski eşiyle gorusemez bu konuda sıkı davranirim.
Evlenirdim, karşındakinle anlaşamayıp boşanmak bir kusur değil bence.
hyr evlenmem. 20 yaşındayım ve bekarım. Niye evli biriyle ve çocuklu birinle evleneyim.
Ben evlilik yolunda ilerliyorum biriyle ama çocuğu yok ssevdiğim içinevlenecegim kkim ne derse desin
ADAM GİDİ ADAMSA BENİ DURUMUNDAN DOLAYI GÖZ ARDI ETMEYECEKSE ÇOCUKLARINI BİLE SEVERİM.
Annem bu duruma kesin karşı çıkar ama benim inadım inattır böyle bir adamla gerçekten seviyorsam evlenirim. Hem böyle birisiyle evlenmek hoşuma gider evlilik konusunda tecrübeli sonuçta.
Çocuğun sorumluluğunu almamak şartıyla evlenebilirdim..
Evlenmem neden kendi cocugumu büyütmek varken baskasının cocugunu napıyım
seviyorsam ve beni mutlu edicegine inaniyorsam evlenirdim :)
paraya bakar
mutluluk parayla alınmıyor @JulioCruz
alııyor... yaşarsan bir gün, zengin kısmet buldğunda anlarsın
sevgilim zengin zaten baya
Bosanmis olabilir ama cocuklu istemezdim cunku annelik konusunda eksik kalirim diye dusunuyorum
Zaten veremezsiniz ona istediğini çocuğun beklentileri hep eksik kalır ancak Bebek olursa değişir tabi durum onada kabullenebilmesi kişiler arası değişir bence
Bel kısmı dudak bükerek ki kısmıda çok ciddi bir gerçek ile karşı karşıya kalmak :(
Boşanmış ve çocuklu olman seninle evlenmem için bir engel değildir, adam ol yeter
Evt hicama asiktim ama karsilikli olsa belki vazgecerdim
evlenmezdim çünkü adamın bir yarısında hala çocukları olucak cocuklari oluncada eski karisida olucak yani eski karısını adam illaki görücek o yüzden istemezdim.
Evlenmem, çünkü onu hep eski karisina baglayan bir cocugu var
Hayır, ailem izin vermez onlar istese bile ben istemem.
Eğer çook seviyorsam ve o çook iyi biriyse evlenirim
Evlenmezdim çünkü ilkim o olcagı için onun da ilki ben olmak isterim
Banane ya işim gücüm yok dul mu alcm bide veledi olck ohh çek bba çek
ne kadar çok sevdiğime, ne kadar güvendiğime ve o anki yaşıma bağlı
yas olmus 25
Ben evlendim. Hem de 2 çocuğum vardı. Eşimin ilk evliliğiydi. Hatta kızımla çok da iyi anne-kız ve arkadaş oldular.
Bu işte en önemlisi kadına düşüyor.
Seviyorsa sevgisini çocuklara da yansıtır.
Ama çocuk da sorunlu olmamalı.
Yaş farkınız kaçtı acaba?
8 yaş benden küçük
Anladım teşekkür ederim.
Birşey değil ama benim durumum herkese örnek olacak gibi olmayabilir. Bunun eğitim ve akrabalık gibi etkileri de var. Ve yaşınız küçükse bu durumu tavsiye etmem.
Sorumun benimle alakası yok sadece merak ettiğim için sormuştum.. Dediklerinizin harfi harfine katılıyorum. Malesef sadece iki taraf birbirini sevince olmuyor, işin içine aileler de giriyor.. Aileden alınan kültür, yaşam tarzı da çok önemli bir faktör tabi ki..
Üslubunuz için teşekkür ederim.
Ama şu da bir gerçek ki evlilik hangi durumda olursa olsun ki insanların çoğu sevdiği insan ile evlendiği insanın nasıl değiştiğine şaşırıyor. O yüzden sadece sevmek yetmiyor. Tanımak da lazım...
Günümüzde ki biten evliliklerin çoğu tanımadan evlendikleri için değil mi zaten. Bunun nedeni ise ya aile baskısından kurtulmak yahut evlenmek için evlenmek olması... Rica ederim bu arada.
Sadece aile baskısı olsa. En çok da seviyorum zannedip de küçük yaşta evlendikten sonra 20'sinde kucağında bebesi ile dul kalan çok kadınlar var.
En büyük sorun da ekonomik sıkıntılardan kaynaklanıyor.
Ve daha bir çok neden sıralanabilir fakat en büyüğü eğitimsizlik fikrimce..
Kendim öyleysem evet. Değilsem hayır
daha önce evlenmemiş bir kadınla mı evlenmek istiyorsun cocuksuz vs?
Olabilir.
He oldu :D Kendine bak bence. Bu kafa yapısını şu an hiç bir kadın istemez. Bencilleşmenin anlamı yok. Neden bekar erkekler varken senle ilgilensinler ki..
Neden olmasın?
bencilliğe gerek yok. Dul çocukl bir kadın seni daha iyi anlar ve başına kakmaz ilerde..
Orası hiç belli olmaz.
çok bencilsin. Böyle giderse ikinci evliliğinizde biter..
hayır değilim.
Ben illa bekar olsun demedim.
Sadece olabilir dedim ama sen anlamadın.
Cocuklu bir kadınlada tabiiki evlenirim.
Neden evlenmeyeyim?
o zaman bir şey demiyorum.. Gönlünüzce olsun.
:)) eyvallah
Evlenmezdim.
Ben bir kadinin varligi ile yasayamam çünkü sürekli sorun cikarirdim
İyide bu direk geçimsizlik
Hayır çünkü demekki geçmişte hatalar yapmış ayırılmış brnle evlendiğinde yapmığıcağını nerden bilcem
Türkiye'de dul kadın olmamak için katlanan onlarca kadın varken boşanmalar varsa sorunun çoğu erkektedir. hele ki küçücük çocuklarıyla ortada kalmayı göze alamayan bir kadınsa söz konusu o erkek beladır. Kendisini ona emanet etmiş kadını Küçücük çocuklarıyla ortada bırakıyorsa bokluk erkektedir günün birinde size kıymak ne ki onun için.
cok seversem ve sevgimin karşılığını alırsam evlenirdim😂
paraya bakar
Evlenilebilir. Sonuçta bu işler gönül işi. Ancak sosyal çevre durumu zorlastırabilir.
cok dusunmem gerekilen bir konu ama seviyorsam mutlulugum garantiyse evlenirim