AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
199Cevap
Evlenince eşim benden önce eve geliyosa bir zahmet. yemeği hazırlasın ortalığı toplasın ne olmuş yani şaka biyana huzur olmayınca hiç bişeyin kıymeti değeri olmaz
Yani yalan söylemeye gerek yok. Isterim. Tabiki her zama değil ama arada bir, misafir geldiğinde ya da nebilim hamilelikde yardım beklerim.
Evleneceyim kisinin bana karsi hep sayqisi maddi manavi yonen beni mutlu etmesi ve cocuk isderim ,,,, bunlarin hepsi bende var cok mutluyuz
Evlilik bir beklenti üzerine kurulmamalıdır. Iki tarafta insan olduktan sonra sadece sorumluluklar paylaşılır. Yardımlaşılir.
sadık olmasını isterim ben yemek yaparken o masayı hazrlasın çok değil azıcık yardımı dokunsun tamamdır ya seviyorsam o da beni seviyorsa huzurlu oluruz zaten :D
saygı sadakat sevgi. ortak kültürel payda.
bunların dışında ev işlerinde her türlü yardım ederim erkek olarak niye etmeyim :D evi pisletirken beraber pisletiyoruz neticede :D
Güven mutluluk beklerim bn. ve kimseyi evlendiğim adam kadar sevmediğimi ve kimseninde beni onun kadar sevmediğini fark etmek isterim.
Yardım konusunda erkek yardım etmeli ama erkekler emir vari cümleleri sevmezler. Biraz egolarinin oksanmasi sorunu çözebilir, mesela kadın mutfakta bana yardım etmen beni çok mutlu eder diyebilir.
Beklentim yok. Evliyim. Ama erkek islerini yapsin artik. Kalkib da bu kiz gibi o seyi itmem. Abartmislar. Ama kadinla alakali isleri. market alis verisini falan yaparim. hafif seyleri alirimeve tasirim. agir seyleri ona birakirim
Yo o konuda beklemem. Temiz ve düzenli olması şart ama. Değilse öyle biriyle yaşamam mümkün değil. Yani yardım istemez temiz ve düzenli olsun yeter.
Evlenemeyeceğimi o kadar kabullendimki ben evliliktende bir beklentim yok 😄
bbu yasta çok yazık. kim ne yaptı sana
@istadil yaşadıkların. Bana yeter dahasını bile bile yaşamak istemem
çok bir şey beklemiyorum ne yalan soyleyeyim :) doğaçlama takılacağız...
Ben bir zamanlar evliydim.. ne beklediysem cikmadi.. o kurdugunuz hayallerin cogu fos cikacak;))
Beklenti içine girerseniz daha çoook beklersiniz. Boşanmaların en büyük nedenlerinden biri iki tarafın da karşısındakine karşı bir beklenti içinde olması ya...
Sevgisini gostersin ve hep bana destek olsun varligini her zamn hissetmek isterim sonra emrine amadeyim
kardeş bir erkek gerçek sevgisini gösterince ne oluyor biliyor musun. kadın onu ya kullanmaya kalkıyor ya da erkeğe artık değer vermiyor. ben bunu bizzat birden fazla yaşadım ve yaşayanları da bizzat gördüm. bir gün sende ne demek istediğimi anlayacaksın
@mesut3434 cok dogru diyosun ama her kadinda ayni. deyil kimimizde deger biloriz
umarım
hayaller lay lay lom
gerçekler ''karııııı ne yemek yaptın açım ben'' (çoraplarını çıkarıp fırlattı ve koltuğa yayıldı)
Evlilikten beklentim "koşulsuz bağlılığım" ve "koşulsuz bağlılığı" acısıyla tatlısıyla bir ömür yalansız bu kadar... (Sadece başlık için yorum yapıyorum)
Bir insanin iki kisi icin dusunmesi demek yaninda birinin olmasi demek kisacasi ailende bulamadigin destegi bulmak benim acimdan
Ben direk ev beyi alabilirim evde kalsin yemek yaptin temizlik cocuklarala ilgilensin ben iki maas kazanirim sorun yok 😄😄😄
HİÇ BİR ERKEK BÖYLE BİRŞEYİ KABUL ETMEZ. BENCE GERÇEK DÜNYAYA DÖNMELİSİN. HAA KABUL EDENİDE SAKIN TERCİH ETME. KARISI DIŞARDA ÇALIŞACAK ADAM EVDE OTURACAK BİR ERKEKTEN SANA BİR HAYIR GELMEZ.
@mesut3434 o ev beyi isin espirisi homogis calisan biri olabilir veya bir yazar hatta hayallerinin pesinden kosan biri olsun o fark etmez ama ben eve geldigimde erkeklerin oturup kadinlarin kopek gibi calistigi sisteme karsiyim o yuzden bu konuda onun bisyler yapmasini beklerim
YANİ HAKLISIN. NETİCEDE EŞLER BİRBİRİNİ DESTEKLEMELİ VE ARKASINDA DURMALI. HAKLISIN BENDE EŞİMİN HER DAİM YANIMDA OLMASINI İSTERİM.
@mesut3434 dedigim gibi ev beyi bir andan evine bagli olmasini da saglar
İnsan doğumundan ölümüne kadar yardıma muhtaçtır her zaman sığınacak bir yer arar kız olsun erkek olsun bu böyledir
Sadakattir ve en önemlisi anlaşmaktır erkekler kadınlardan biraz daha tembel o yuzden ev işlerinde yardımı pek yapmazlar :)
Korumaci guvenilir sadık bir baba olabilecek evini gecindirebilecek akıllı bir eş vatana hayırlı sağlıklı evlatlar. Huzurlu mutlu bereketli eglenceli bir yuva
Bir evi 2 kişi paylaşıyorsa eğer, ikisininde sorumlulukları olmalı ve yerine getirilmeli. Şayet evden erkek ya da kadın olsun birinin üstüne sorululuk kalırsa adil olmadığı gibi tartışma ve huzursuzlukları beraberinde getirecektir
Bunu bekliyorum , istiyorum 😭😭😭
Böyle bir bebeği doğurabilecek kızlar lütfen neredesiniz😭😭
https://i.hizliresim.com/yVPVok.jpg
Böyle bir bebek için seninde fotoğraftaki gibi biri olman lazım
Haaaa ha doğru valla yakışıklı olsun ikiz dogururum
Evlilikten beklentim karşılıklı çekirdek kola yapıp saçma salak şeylere gülelim yeterli
Kendi döktüğünü toplasın, bana düşeni ben hall ederim
helal olsun
nerelerdesin sen
Mutluluk aşk sadakat saygı 4 çocuk sınırsız seks tatil ömür boyu yalnız olmamak vs
Müthiş 😀👍
😎😎
seni alan yaşadı desene!!
@ijklxl niye 🤔
senin gibisi zor bulunur yorumundaki gibiysen!!
hiç de yaşamadı biladerim , max 6 ay veriyorum.. ondan sonra dönüp poponu yatmalar felan lar filanlar başlıyo gerçi bu %75 erkek yapıyo insanız ya yoruluyoruz yani haftada 4-5 gün sen hesap et
@frenkali yatmayın nplm 😂
bende aynısını yaptım canm, şutladım gitti herşeyin dozu var bokunu çıkarmamak lazım diymi.)
karını mi 😅
hayr kız arkadaşımı, sanırım uzun bir süre seks düşünmiycem.)
sabah akşam yataktan cıkmıcagımız için sorun yok :D
Oha z😂
@Durms55 sana oha😀😀
niye ban 😨
@Durms55 oha denir mi bir hatuna :D
özür dilerim matbazelim 😊
@Durms55 peki
sevgilin şanslı 😊
@Durms55 kocam olucak adam sansli😀😀 diyelim ona
ama sana bir tavsiye önermek isteerim
@Durms55 . d önerme gardaş sende kalsın o tavsiye
önerme deqil rabbimin bize şart kildiqi bisey söylicekdim 😊
@Durms55 peki :D
belki inanmayacaksin ama ben imamlik yaptim 😊
@Durms55 gel imam nikahı kıy bana :D cabuk
imam arıyordum jdjfsf
parayi cok seviyorsun sanırım calısiyor msn?
kiyarim elbette ama 😊
kendime kiyarim 😍
senin gibisine daha rastlamadım kuzum. bune maşallah aklında hep seks. nerdeee ağlıcam şimdi.
Çalışmıyorsam ev işleri konusunuda beklentim az olur ama çalışıyorsam yarı yarıya olmalı 😊 aklı olan erkek karısının çalışmasını istemez😊
Fazla birşey beklememek lazım. Her evlilikte hayal kırıklıkları vardır.
Yardim icinden gelerek yaparsa ne ala.. yoksa beklentim olmaz.. maddiyat sen ben olamadig sürece sıkınti olmaz
Mış mış mışta... Miş miş miiiş.. La lala.. La lalalaaa :))))
Beklentiler realiteye hep mi tezat olur evlilikte? Yoksa tezat Beklentiler mi realiteye donusemez?
Diye sordurttu :)
Bana guzel davransin hayat arkadasim olsun yeter surekli surekli yardim beklemekde sikar herkesin gorevi ayridir yardim edilir tbiki ama oyle degil
Evet yardım etmeli. inatlaşmamalı. ve en önemlisi evliliğin getirdiği olgunluğu taşıyabilmeli
Evlilikten beklentim yardımı bir yana koy sevip sayıp değer verse yeterli.
Bana çok aşık olsun her baktığında hissedebileyim ve sürpriz yapmayı seven koca yürekli bir adam olsun yeter
Ev işlerini kesinlikle "Ortak" yaparız. Dikkat edin yardım değil, Ortak
Sadakat güven huzur mutluluk bunlar saygıyı doğurur saygının olduğu yerde sevgi zaten olur
Huzur bekliyorum da her zaman mumkun olmaz muhtemelen
Yardim etmesi önemli değil icinden geliyorsa eder. yoksa pekde gerekli değil . ben ne güne duruyorum😂
Öncelikle güven, sadakat, saygi, sevgi, huzur, ki evlilikte olmasi gereken şeyler bunlardir.
Sevgiliyken nekadar mutluysak okadar mutlu olmamiz😁
Sadakat , anlayış , sevgi, saygı, gerisi ufak tefek şeyler hal olur..
evlilik bence saçma birşey önemli olan duygu ve aşk attığım bir imzanın çok önemi yok bence sadece baskı yaratıyor insanda sonrada aşk öldü muhabbeti başlıyor bence bütün nedeni o imza arkadaş
İyi gunde kotu gunde yanimda olsun aksam yataga girdigim zaman aklimda sacma sorular olmasin guvenle beraber yatabilecegim bir hatun cok zor biseymi bekliyorum bilemedim
Yardımlaşmak çok önemli
Bütün işi kadıncağızın üzerine yıkılmaması lazım. Özellikle pencere temizliğini ben yapmak isterim. Karımın pencereden düşüp ölmesini istemem ak
Bana yardım etmese de olur. ben kendi işimi kendim yaparım.
Beni adam gibi sevsin sevildiğimi hissedersin yeter başka bişey yapmasana olır
İlgili bir es güzel bir evlilikte ne varsa ondan
Beklemiyorum etmesin.. İstemem ben öyle birini ya..
İki tarafında kendini bilip karşısındakine saygı ve hoşgörü ile yaklaşmalı
Hayatıma yalnızca eşlik etsin çok beklenti her iki taraf içinde olmasın
Rutin herşey ve sorumluluk görev olunca sıkıcıdır."Lafı olmaz" der gibi düşünün işler bu şekilde yapılmalı kimin yaptığı çok önemli olmamalı
Tam istediğim gibi birini buldum şu an evliyim ve mutluyum. Gerisi boş 😊
Açıkcası evlilik için Ada'm gibi biri lazım gerisi kolay
Adam gibi kimdir sence? Herkes farklı anlam verir buna. Bu nedenle açıklaman iyi olur
Sırtımı güvenle yaslıya bileceğim erkek olsun yeter ha bide saygı 😂
Çocugunu gönder arkasindan sende git diye birsey derdi hep annem ben kendi isimi kendim yaparim 😂😂
Beni kıskandırmasın başka bir şey istemem :D ev işlerine de yardım etse iyi olur
Mutlu huzurlu guzel bir hayat sürmek geri kalan ömrümde
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!