Ben hala bir gün o kişiyle karşilicama inaniyorum yavrilerrr 😅😂 birgun banada öyle biri denk gelir.. sanirim 😒

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
19 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Hiçbir zaman doğru bulmadım. Ciddiyet olmaz dedim. Belki uzun bir süre daha olmayacak gibi. Çünkü fotoğrafta yazdığı gibi tek bir kişiye özel olmak istiyorum. O ilk duyguyu, o ilk heyecanı, o ilk mutluluğu tek ve son kişiyle yaşamak istiyorum. Duygularımı çok yoğun yaşıyorum. Aşırı sadık, bağlanan, sahiplenen, seven, deger veren biriyim. Bu yüzden vereceğim kararlar çok önemli. Aslında değer verilmeyi, sevilmeyi haketmeyen birine değer verirsem ve bu konuda yanılırsam çok üzülürüm. Dünyalarım yıkılır. 😭 Benim gönlüm bir tabanca gibidir. Mermilerim çok az. Herkese sıkamam öyle hemenden. Daha ciddi, daha olgunca bir ilişki için, karşıma böyle birinin çıkması için, zamanın geçmesini bekliyorum. Umarım ben de sadık, merhametli, dürüst, iyi niyetli birini bulabilirim. :(
Polat Alemdarın fedaisi, Âlemin hızlı delikanlısıyım. Mermilerim az bak düz durun vuramıyorum yoksa. :D -.-
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Valla benim erkek arkadaşım adam gibi adam ama ben yinede soğudum çünkü hiç sözünü geciremiyor ne desem yapiyor aman kavga etmeyelim ozurdilerim falan bu kadar da olmaz ki.
İşte siz bu sunuz s**ken yaraniyo size
@Erkkkkkkkkkk yo onuda yaptık.
Tek bibkiza ait olmayi bilmek yetmiyo canisi o kizi mutlu edebiliyo mu agladiginda ici gidiyo mu o önemli 😑
Cevap
100Cevap
vallahi ben tek kıza ait olurum hiç sıkıntı yok ama ait olunucak kız var mi ki? =D hepsinin akıl 5 karış havada hangisne ait olayım? ait olsam para yerler ya da kalbimi sömürürler başıma geldi orsan biliyorum aldatmayı deneyenler o yüzden takılmıycaksın bir gün o bir gün bu =D
valla allah yukarda hiçbir sevgilimi aldatmadım aldatmamda yani bir kızla konuşuyosam sevgili değilsem bile başka bir kızla konuşamam karakterim el vermez.
Karşılaştın zaten. Sadece henüz bunun farkında değilsin
Ama bizleri hep kaptılar. Ya da biz birilerini kaptık. Özelini bilemem ama boş erkeklerle vakit harcadıysan bizi aramak yerine, sana müstahak :)
denk gelir sanada illa ki bir adam umudunu kaybetme
Kızlar yanlış erkeğe aşık olmadığı sürece adam gibi adam var da seven kadın gibi kadın yok işte.
Bağlı kalabileceğim bir kadın bulduğumda Adam olacağım.😉
Tek kadina ait olduğuma inandim taki baskasinin kollarina gidip inancimi bitirene kadar
Hm anladık 😒
@genetikci18 neyi anladın ne kurdun kafanda
Anlayacağımı anladım ben sana ne?
@genetikci18 o halde yorum yapmazsan sevinirim ben evcilik oynayacak yaşı geçtim
O pek yaşla olmuyor canım 😏 her neyse istediğim kişinin görüşüne yorum atabilirim muhatap olmak istemiyorsan cevap verme 😊
@genetikci18 sıkıntın varsa özelden yaz burda kalabalık yapma kimse boş işlerle uğraşmak istemez istediğin kişiye yorum yap ama bana değil ben istemiyorum yaş ilerledikçe evclik oynayanlar varsa devam et onlarla ve evliliğin temelini hazırlarım hayatın gerçek şartıyla
Sen adam gibi adam parçasını biliyonmu dinle onu 😅 süper
maalesef bilinsiz bayan ya da bayanlar tarafından tüketildi
Biri de çıkar sevilecek kadın var di da sevmedik mi der; fit olursunuz.
Ben arabes bir insan seğilim
Dogru duzgun kiz kaldimi sorusuyola esdeger nitelikte
Adam gibi seven kadına adam gibi adam denk gelir tabiki.. yeter ki hak edip bekleyin.
bız aıt oldukta onlar olmadı be kızım. demekkı bızde kadın gıbı kadın aramaya baslamalıyız
Bizde sevdik ama ayrılan hep karşısı oldu elbet vardır
Adam gibi adam çok arayan mevlasını da bulur belasını da demişler
Sever eğer bırakmam, bırakılırsam eğer sallamam bile :D
Soruya cevabım.
Kadınlar yanlıs erkege asik olup..
Dogru erkekle arkadas oldugu surece...
Yoooooookkkk
Endişeetme. Resulullah'ın ümmeti henüz sona ermedi. :)
erkekler fuhuş pesinde kız olsada yapsak kafadalar adam gibi adam kalmadı
Peki Sana Soruyorum Sen Adam gibi Adam Olacak Kişiyi Hakediyormusun Peki Ulan Size Sevdiğimizi Söylesek Elinin Tersiyle İtersiniz..
Her gordugune ait olan degilde tek bir erkege bağlanan ona ait olan kiz var mi peki... halen var adam gibi adamlar ama değecek kiz yok
Kalmadı yok kımse 2340 güne yakın bağlıydım ne oldu KOCAMAN BİR HİÇ
bu kadar güzel kız varken çok zor bu devirde. ha asıl önemlisi bu kadar kaşar kaynarken ortalık :)
Peki sen ne kadar kadınsın? Belli yaşa kadar kopuk tiplerle takılıp sonra düzgün erkek arayanlardan biriysen eğer yazık...
Senin fotonu birisi paylasmis az once nasilim diye gordun mu
Kaldirilmis sikayet etmistim ismini unuttum hatirlaynca yazarm buraya
Senin fotografini paylasmis iste nasilim elestirin diye unuttum valla ama hatrlarim gorursem illa denk gelir
Angrgril di galiba yaa
Angrygril
Evet bende okunmus kisiyi bekliyorum :D acelem yok.
Umarım ilerde hiç kalmaz öyle adam. Seven erkek her zaman kaybeder.
Adam gibi adam varda senin görüntüye uyuyorlar mı orası soru işareti olabilir
Doğru düzgün kız kaldıysa burdayım çok acı çekmiş biri olarak karşındakini üzmem
Yeter ki layık olan kafamızın uyuştuğu kızı bulayım gerisi kolay.
Istedigin herşey var olay olup olmamasi degil onu aricak kapasite olup olmamasi
Kızlar sizi sevene bir şans verseniz mal mal tipler yerine
Tek bir adama bağlı kalmayı bilen kadını bekliyorum bende.
Eğer ben birine aşık olmuşsam ondan başkasını gözüm görmez
Evet haklisin ama bende şunu dusunuyorom erkeklere ne oldu da adamlık tan çıktı hiç düşündün mu
Adam gibi adam çok ancak sizler madamlarla takılıyorsunuz
yok canım varsa bile onlar uyuyodur biz adam olmayanlar burdayız
önce insana sormak lazım sen adam gibi adamı hak ediyor musun diye
Iyi adamlar yanlis kadina asik olur iyi kizlarda kötu adamlara
Buradayız da onu dünya da tek yapacak olan beni bulamayan kız var :D
hep demagoji hep demagoji.. nedir bu kızların derdı ya
12 yıl once bırını sevdım. hala ondan baskasını sevmedım sevemedım. ımkansız olduk ama ne o benden nede ben ondan baskasına asık olduk :(
Eşşek olduğum için 1 haftadir pismanim
Hüzün :(
Ya bırak bu adamliksa artık ben yokum sırf öyleyiz diye hayatımızı zuurttuler yeter se yeter
Cok varda iste bizde ki şanşsızlık malesef 😂
Kalmıştır diye umuyorum.
Kalmıştır. İnanıyorum buna.
Denk gelir. Sen korkma. Nesilleri hala tükenmedi.
madam gibi madam kaldımı?
Çok bekletmemişimdir ineşe 😥
Yok nerdeee bulursaniz bana da sesleniverin :D
Geleceğin müzmin bekarı olacaksın :D
Peki sen şu ana kadar hep bir erkeğe sadık mıydın?
Kalmadı ne kadın ne erkek
Benle tanismamissin demek 😊
Bulursan banada haber et 😂
Adam kalmadı madam verelim.
7 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar