19 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Hiçbir zaman doğru bulmadım. Ciddiyet olmaz dedim. Belki uzun bir süre daha olmayacak gibi. Çünkü fotoğrafta yazdığı gibi tek bir kişiye özel olmak istiyorum. O ilk duyguyu, o ilk heyecanı, o ilk mutluluğu tek ve son kişiyle yaşamak istiyorum. Duygularımı çok yoğun yaşıyorum. Aşırı sadık, bağlanan, sahiplenen, seven, deger veren biriyim. Bu yüzden vereceğim kararlar çok önemli. Aslında değer verilmeyi, sevilmeyi haketmeyen birine değer verirsem ve bu konuda yanılırsam çok üzülürüm. Dünyalarım yıkılır. 😭 Benim gönlüm bir tabanca gibidir. Mermilerim çok az. Herkese sıkamam öyle hemenden. Daha ciddi, daha olgunca bir ilişki için, karşıma böyle birinin çıkması için, zamanın geçmesini bekliyorum. Umarım ben de sadık, merhametli, dürüst, iyi niyetli birini bulabilirim. :(
Valla benim erkek arkadaşım adam gibi adam ama ben yinede soğudum çünkü hiç sözünü geciremiyor ne desem yapiyor aman kavga etmeyelim ozurdilerim falan bu kadar da olmaz ki.
vallahi ben tek kıza ait olurum hiç sıkıntı yok ama ait olunucak kız var mi ki? =D hepsinin akıl 5 karış havada hangisne ait olayım? ait olsam para yerler ya da kalbimi sömürürler başıma geldi orsan biliyorum aldatmayı deneyenler o yüzden takılmıycaksın bir gün o bir gün bu =D
valla allah yukarda hiçbir sevgilimi aldatmadım aldatmamda yani bir kızla konuşuyosam sevgili değilsem bile başka bir kızla konuşamam karakterim el vermez.
@genetikci18 sıkıntın varsa özelden yaz burda kalabalık yapma kimse boş işlerle uğraşmak istemez istediğin kişiye yorum yap ama bana değil ben istemiyorum yaş ilerledikçe evclik oynayanlar varsa devam et onlarla ve evliliğin temelini hazırlarım hayatın gerçek şartıyla
En İyi Cevaplar