bu soruyu soğuyorum çünkü ciden kalmado bir kadın önünde soyulsa bile eşine sadık kalıcak bir erkek var mı bu dünyada varsa basalım nikahı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbu ne biçim soru başlığı insanlara hakaret edemezsin eğer namuslu erkek varsa zaten onlar seni bulmaz çünkü diğer abazalar gibi varlıkları bile fark edilmez yoklarmış gibi davranılır. mesaj atmazlar veya takipçileri çok değildir çok gezmezler ve hayatlarına bakarlar o yüzden onları bulamazsın onlar görülmek istemiyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılVar ben varım da artık kızlarda kalmadı senin o dedigin kadinlarda evli erkeklere gitmelerde ortalik artik bozuldu üniversiteler fuhuş yerine döndü artık liseye de indi ilkokulda basliyor artik bunlar benim zamanimda da vardı çıkma etme bu yoktu sigara vardı bu yoktu ama iste ilkokul cocuklari yapiyor lise yapiyor nereye gidiyor ülke Avrupalasacaz diye Avrupadan beter hale geldik Avrupalasmayi ciplak gezmekten icmekten s. icmaktan erkeklerin altina yatmaktan kizlari yataga atmaktan anlayan toplum var Avrupa bizim yanimizda daha namuslu kaldi Avrupalilasmak bunlar degildir üretmektir calismaktir ama bu millette üretme calisma olmaz tabiki de istedikleri o degil zaten bu millette ne ahlak ne ar namus edep adap haya şeref kaldı adam insanliktan çıktı bu millet tek bildikleri araba ev iphone almak adam insan olmayip yasamayan toplumun bunlari istemesi olamaz zaten ama o kadar serefsizzz yüzsüzzz toplum ki istiyor iste hayvanlardan daha asagilik oldu bu millet
20 Yorumla
+1 yılBu tarz sorular bana samimi gelmiyor. Çünkü kadın deneyimsiz adamı güçsüz görür. "Bu hiçbir kadına cinsel teklifte bulunamamis, eskorta falan da gidip ogrenememis" diye düşünür.
Erkeklerin çoğu da onunla sevişecek hatuna denk gelemez. Kadının erkeğin altına yatması için erkeğin ona güç sağlaması gerekir çoğu zaman.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇükleri en önemli varliklari. Net yani
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
46Cevap
+1 yılVar ama kizlar öylelerini sıkıcı bulup deccal exlerinden medet umuyorlar gibi genelde
52 Yorumla
Soran+1 yılyok ya ben sıkıxı bulmuyor tam tersi bakir bir erkek isterim öyle her haltı yapıp gelmesin karşıma
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın
- Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılNamuslu kavramı biraz abes olur artık dünya artık namuslu degilki içinde namuslusunu arayasın herkes kendini över ben namusluyum işimde gücümdeyim evden işe işten eve buyur
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 971 cevap paylaştı. Hayatınızdaki insanlar öyle diye, genel öylemi, ayrıca sen nikahı basacaksın belkide bizim seni alacağımızdan nasıl bu kadar emin oldun?
016 Yorumla
Soran+1 yılçünkü temizim😊
Soran+1 yılfiziğim çeker belki 47kiloyum hahaha yaş kaç temiz baby zkkz
Soran+1 yılhala hala kıvamın neymiş töbe ya 😄
Soran+1 yılseven her haliyle sevsin be rakuncuk
Soran+1 yılhaha bende teşekkür ederim yaşınız kaç ki
Soran+1 yılway iyimiş
Soran+1 yılyorumların yaşın ama temiz olduğunu düşünmüyorum bay rakun
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
u +1 yılVar kardeşim bulursun birgün herkezi ayni gözle bakarsanız olmaz kadınında erkeginde var
20 Yorumla
+1 yılBir kadın önümde soyulsa yardımcı olurum. Hırsızın peşine düşerim. İnsanlık ölmedi daha.
10 Yorumla
+1 yıltuş mu bu basasın AHAHAHAAH (yani şimdi basiyim dedin ya tuşa falan basılıyor onu espiri yaptım)
14 Yorumla
Soran+1 yılhahahhaha anladım espiri diye belirtmen zkkzkdk
- +1 yıl
komikti dimi ama AHAHAHAAH
Soran+1 yılahahah iyidi keyifli birine benzion
- +1 yıl
arkadaşlarım espirilerime hep güler.
+1 yılNamuslu kadın mı var da namuslu erkek arıyorsunuz? 😒
01 Yorumla- +1 yıl
Önünüze Can Yaman koysak, Kenan İmirzalıoğlu koysak çıplak şekilde *ötünüzü verirsiniz kocanızı unutup.
Karşılıklı bence nikah ta ciddiysen kimliği atayım hemen
00 Yorumla
+1 yılYazı yazabilen bir kevgirle çok evlenmek isterim hanfendi. Uygun musunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir kadın kendini versede teslim olmayacak erkek bulunurda, evli olupta eşiyle tartışınca sanaldan ilgi beklemeyen kadını bulmak imkansız. Buradan gizliden yazışan evli kadınları sorgula önce patron.
00 Yorumla
+1 yılAttığın yalana tüküreyim onlara da değer vermiyor nerde it kopuk varsa onlara gidiyorsunuz
00 YorumlaKucaktan kucağa atlayan karılar bize ders veriyor yine
00 YorumlaVar ya hanimci eşimde eşim diyen erkek çok öyle soyunsa dokunmayacak çok var bize denk gelmiyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSon bir tane kalmıştı oda Ağrı dağın eteğinde uçan güvercin olsa sana düşmez 😂
00 Yorumla
+1 yılErkek o bahsettiğin namussuzluğu hemcinsi ile mi yapıyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz efendi oldukça kızlar s*kmeye çalıştı o yüzden gerek yok bu saatten sonra çatara patara
00 Yorumla
+1 yılAw namuslu kız kalmadı artık a4mlar bolu tüneli gibi olmus giriyorsun çıkısı belli değil bu da gelmiş erkek kaldı mı diyor
00 Yorumla
+1 yılKaldı tabi ama sana deng gelmemiş demekki
113 Yorumla
Soran+1 yılyoo kalmadı
- +1 yıl
Bunu karşındakini tanımadan bilemezsin
Soran+1 yıltanıdık da noldu odayalan çıktı
- +1 yıl
Baya dertlisin anlasilan
Soran+1 yılyok be sadece karşımdaki kişininde beni gibi olmasınj isterdim 🥲
- +1 yıl
Anlatmak istermisin
Soran+1 yılya şu şekil çok büyükdert değil benimki eminim senin derdin daha farklıdır mesela hiç öpüşmedim karşımdaki de öyle olsun isterim ama yok önüme gelen her haltı yemiş
- +1 yıl
Benim isimden başka bı derdim yok
Soran+1 yılevden işe işten eve yanımda olsun isterim eşim ideal evlenilecek birisin
- +1 yıl
Yazsana bana konuşup dertleselim
Soran+1 yılgizli kalayım 😉
- +1 yıl
Peki nasıl istersen
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Az da olsa var
09 Yorumla
Soran+1 yılnerdee
Soran+1 yılsıkıcı bulmadın ve etrafımdakiler hep şerefsiz her kızla yatmış tipler o yüzden bulamıyorum
Soran+1 yılbakir misin diyemi. sorcam napcam zjzkzkzk
Soran+1 yılgörücüdede hemen soramam ya hahaha peki bir erkek yalan söylerse nasıl anlarım sence
- +1 yıl
İlk görüşte sor demiyorum. Sohbetini, muhabbetini, karakterini, tipini vs. sevdiğin biri olursa ve o kişi ile hayatına devam etme fikrini hayalinde canlandırabiliyorsan o zaman sormalısın. Yalan söylediğini anlamanın bir ihtimali yok. Karşındakine güvenmen gerek. Güven problemleri yaşıyorsan düzgün bir ilişki yaşayamazsın asla.
Soran+1 yıldoğru haklısın cidrn bu konuda teşekür ederim tavsiyen içim😊
Herkes hak ettiğini buluyor zaten.
00 YorumlaOlanları da siz istemiyorsunuz. 🙏
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 717 cevap paylaştı. Namuslu kadın kaldımı
00 YorumlaVarda evlilik dusunmuyo
00 YorumlaEskiden de yoktu ki şimdiye kalsın.
00 Yorumla
+1 yılPortakalı soymadan içini bilemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar ama seküler birisiyim
05 Yorumla
Soran+1 yılseküler nedir
Cevap sahibi+1 yılDini inancım yok
- +1 yıl
Aha alakası ne
Cevap sahibi+1 yılAlakası çok, düşünemüyorsanız sizin sorununuz.
- +1 yıl
İyi öyle olsunn
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen varım sanırım daha öpüşmedim bile
17 Yorumla- +1 yıl
Yaşın 18se normal bi zahmet yaşamamış ol
Soran+1 yılbende tebrik ederim çiden kalmadı piyasada
Cevap sahibi+1 yıl@gölgedeyürüyenkız 14 yaşında cinsellik yaşayan var yaşın çok bi önemi yok :))
Soran+1 yılbu arada çocuk haklı şimdiki nesil 15 16gidio iyce bozdu devir
Cevap sahibi+1 yılEvet basabilirsin nikahı😂😂
- +1 yıl
ilerde de aynı böyle kalmayı başarırsan iyi
Cevap sahibi+1 yıl@gölgedeyürüyenkız kalırım inşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılNamusludan kastın nedir?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok eğer bakir ise ben varım vicdanım rahat söyleyebilirim😇.
Lakin bunların içindeyim de kızlardan böyle namuslu biri bana layık olacak mı?
Hadi diyelim geçmişte erkek eli bile değdi eline bana karşı dürüst olacak mı dersin? Dürüst olmasına bile razı kalırım artık. Hayır yani niye yalan söylüyorsun. Evlenemeyeceksin diye dünyanın sonuna mı geldin? Hayatın ne getireceğini biliyor musun? Seven her şekilde sever abi.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnamuslu kadın var mı. o erkeğin önünde soyunan ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaldıysa da bu sitede yoktur
00 Yorumla
+1 yılHiçte bile ben 8 yıldır sevgilimi hiç aldatmadım
015 Yorumla
Soran+1 yılya bir erkeğin aldatığını nasıl anlarız sizce 7 24ilgi alan biri aldatıyor
- +1 yıl
Seni öteliyorsa aldatıyordur
Soran+1 yılnasıl yani ötelemekteb kasıt
- +1 yıl
Mesela telefonda akşam konuşuyorsunuz sen konuşmak istiyorsan ve o ben uyuyorum derse , telefon konuşmalarınız kısa sürüyorsa, buluşmalarınız nadir oluyorsa, seni gittiği yerlere götürmekte kararsızsa
Soran+1 yılbu dediğinin hepsini yapıp aldatan gördüm 7 24arıyor ilgili hediyeler o bu inanılmaz neler gördük
- +1 yıl
Valla danada o zaman en pisliğinden denk gelmiş. En iyisi çok eskiden tanıdığın biriyle olmak. Hani derler ya kankanızla sevgili olun diye bencede öyle olun. Dürüst insan bulmak çok zor. Şahsen ben 7-24 aradığım birini asla aldatamam. Yani benim kişiliğimde yok ama o öyle değilmiş ben kendimce yorum yaptım
Soran+1 yılayn haklısın ciden aslıbda en başta dost gibi olcan sana her haltını desin sonra bakir değilse bırakırım valla 724konuştupu halde aldatan görünce insan güvenemio
- +1 yıl
Bakir zor kanka ya
- +1 yıl
Önceden bir hata yapmış olabilir herkes yapar ama önemlisi ders almak bence
Soran+1 yılya nebilim sevdiğin birine önceden bir başkasıyla yatini düşğnmek kötü bende yapabilirdim ama yapmadım oda öyle olsaymış
- +1 yıl
Herkes hata yapabilir ya bence bazen alttan alınabilir. Belki oda karşısındaki insanın kandırılışına gelmiştir
Soran+1 yılbende kandırılabilirdim ama kanmadım beni elemeye çalışan sevgilimden ayrıldım çok aşık olmamam rağmen
- +1 yıl
Sen o zaman çok iyi birisin biz kötüyüz :))) senin istediğin kriterler gerçekten çok zor
Soran+1 yılya kötüsün demedim isteğim basit bence bakir olsun benim olsun hahaah bak ilk öpücüğü almış olabilir ona bişey demem ben almadım ama olsun onuda eklersem piyasada adam klamzz
- +1 yıl
O zaman ben sana bakir birini arayayım :))
+1 yılben varım kanka hadi gel bas nikahı
16 Yorumla
Soran+1 yıldüğün nerde olsun zjzjjz
- +1 yıl
düğünsüz evlenelim :D nikahtan
Soran+1 yılhahaah bir önce testen geçirelim
- +1 yıl
valla bak tek derdin sorudaki konuysa tertemizim :D
Soran+1 yılway be tebrik ederim ciden😊nefsine sahip çıkan birisin
- +1 yıl
Ben anlamam bas nikahı 🤣
babana sor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHarcadılar onları
00 Yorumla Kalmadı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYoktur
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılyok kalmadı bence
00 Yorumla
+1 yılVar bir sürü
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılvardır
00 Yorumla
+1 yılNamuslu erkek kaldı
00 YorumlaBelki
00 Yorumlaevet buradayım
00 YorumlaBen varım ama değer bilmezler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok kalmadi
00 Yorumla Ben varım sadık bir köpeğim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen varım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar elbette
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİllaki çok az vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen😀😂
00 Yorumla
+1 yılNeden seni alsın