erkek arkadaşlarınıaa karışmıyor aynı şekilde sizinde karışmanızı istemiyor birbirlerinin evlerinde kalınabilirmi ne düşünüyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Fazla rahat erkekle olmaz ona erkek demekte yanlış..
özgürlüklerşmiŞ kısıtlamayalım diyorsa
Tamamda herşeyin bir sınırı var yani kimse kısıtlama taraftarı değil aşırı rahatlıkta iyi değil yani...
dimi mesela çok yakın kız arkadaşi var onun evinde kalabiliyor bunu normal görüyor sizce normal mi
Bu tabiki normal değil sonuçta sen başka erkeğin yanında kasan bundan rahatsız olması lazım eğer ilişki içindeyseniz... o zaman siz hem sevgili olun hemde başka kızlarla ya da erkeklerle aynı ortanda yatın kalkın ilişkinin sadakatin ne anlamı kaldı.. sen o kızla aynı ortanda neler yaşadığını bilemezsin ki...
bu konuda bana güven diyor o benim sadece yakın arkadaşim aramızds bir şey asla olmaz aynı şekilde benimde olsa bir sorun görmüyor
Bizim kültürümüzede ahlaki değerlerimizede uygun değil... ama tabiki ikinizde bu konuda okeyseniz bir şey demeyede hakkımız yok...
ben o okey dediği için çok şey yapmıyorum ama uygun da gelmiyor
Önemli olan sana uygun gelip gelmemesi zaten sana uymuyorsa bu topun altına girmemelisin sürekli kafanda düşüncelerle dolanır durursun..
ama seviyorum
Sevmek güzel şey ama bazen sevmek tek başına yetmez geleceğini düzgün şekillendirmek için mantığınıda devreye sokman gerek... mantıklı düşünmezsen seviyorum dediğin insandan ilerde iğrenmeye başlarsın... ..
ya ama hani güveniyorumda mesela arkadaşı evinde kalıyot ama bir ilişki yaşamicaklarında biliyorum sizce
Ateşle barut bence yanyana durmaz mutlaka bir yerden sonra bazı şeyler yaşanır... onunda işine geliyor farklı tadlara bakmak demekki.. sen güvensende insanoğlu rahat durmaz yani...
offf içime dahada şüphe koydunuz sağolun😂😂
Buraya soru sorma amacınız o sorunun amacına uygun cevap bulması bence... şimdi tam tersi yorum yapsam sizde sevinip onunla hayat kursanız ilerde sıkıntı yaşayacaksınız ve onun vebalini bende çekeceğim bu sonuçta vebaldir...
ayn çok teşekür ederim ya bana öyle bir toplumda olduğum için normal karşılamsdığkmı. söyledi ama benmle aynı fikirde olanları görünce aslında benimkinin daha mantıklı olduğunu şimdi anladım çok teşekür ederim düşğncenizi paylaştınız için peki arkadaşu bidaha evinde kalırsa napmalıyım
Rica ederim önemli olan cevap bulabilmeniz doğru tarafsız bir cevap... arkadaşı kalmaya devam ederse bu bana ters kusura bakma diyip yolunu çizmen lazım... onsuz tabiki..
anladım teşekkür ederim:)
Rica ederim :)
:) sağolun iyi günler
Sizede iyi günler... :)
bu arada baya ilişki uzmanı gibi duruyorsunuz?
Onlar bu işin okulunu okumuş bendeki amatör diyelim :)
baya iyisiniz ama bu konuda
Teşekkür ederim buda sizin güzel bakışınız...
bana göre değil herkes kendisine göre bulsun zaten
ya banada ters te bilmiyorum sevgi var
Sende rahatsan olur ama seni rahatsız ediyorsa olmaz. Bunu sende biliyorsun
O kadarıyla da olmaz şutla
çok yakın arkadaşım diyor sen abartıyorsun durumu asla aramızds bir şey olmaz annesi filanda var yanlarında sizce
Annesi olması bir şeyi değiştirmiyor bu hislerine engel değil gaslighting yapıyo sana
o ne demek
Konuyu çarpıtmak, kendi istediği yöne çekmek yani, bunu yapması normal değil belki dikkatini çekmeye çalışıyor. sen bunu sorunca da ne alakası var, önemli bir şey değil, sen çok kıskançsın o benim arkadaşım vs vs diyerek kendini sorgulamanı sağlıyo sorun onda olmasına rağmen böyle yaparak işin içinden sıyrılıyo
aa evet kıskaçsın diyor ciden
Rahat erkekten bir halt olmaz
öylemi ama sanada karışmıo sende ona birbirmizin özgürlüğüne karışmayalım diyosa
Özgürlük isteniyorsa bu yola girilmesin lütfen
birbirimizi kısıtlamayalım diyo sizce
Savmalamasin
nasıl
Daha iyi olur
dimi kısıtlasa filan zaten çok iyi değil
Evet
Bokunu çıkmadığı sürece sıkıntı yok
yani kız arkadaşının evinde. kalabilir öylemi?
O biraz boku çıkması
yakın arkadaşım diyor aramızda asla bişey olmaz sığ düşğncelsin diyor bana sizce
Ben kalırsam olur
aynı. şekilde güvendipi biri olsa bendedr kalmasında sakınca. görmüo
Seks olur illa ki
güven bana diyorsa
Güven bana senin haberin olmuycak :)
😂😂
:) neşeli birine benziyosun bu arada
valla bu gidişle neşem kalmıcak zjjsjdk
Aman beee boş ver. Yaşın kaç
20 ya nasıl boşverem zkkz
daha flort asaması mı cıddı mısınız?
flörtü geçtik çıkıyorz ciddi
pekı sen mınyon alıngan bırı mısın?
yoo değilm
senle uzunca konusalımmı ne dersın?
Uzak ol o erkekten biz ona bişey diyoruz ama demem
söyle ya ne diyorsunuz özgürlük kısıtlamayalım diyor ne ben senin hayatına karışırım nede sen
Burdan diyemem o sözü ban yerim ya
başı nasıl
G...
ya da T[][]
hahahah anladım zkzkkdkdkd
Bide öyle erkekler şey olur biraz rahatına düşkün senle herşeyi yaşar dikkat et
öyle biride pek değil aslında
ısıran köpek dişlerini göstermez çok masumsun sen ya sjsjsj
güzel sözmüş kzksksk peki nasıl anlicam benle her şey yaşamaya çalıştığını?
Knk burdan yazamam sonra ban yerim konuşcak isen konuşuruz başka yerden anlaması çok ta zor değil
temas filan yok aramızda hiç
O daha kötü zaten hiç olmaması fırtına habercisi
lann korkutma beni😂😂
Ciddiyyim erkek eğer temas yoksa daha kötü bence
çekinmiş olamazmı sonuçta
İşte sıkıntı o zamanla gider o çekinme o zaman sen gör ben senin yerinde olsam kolayca anlardım bu durumu nasıl birisi olduğunu
nasıl anlayabilirim. püf noktası varmı😄
Knk özelden konuşsak olur mu daha yeni bandan çıktım ya ciddiyyim
hesabı aç knk istek atim
At.
attım
mesela
çok yakın kız arkadaşı obun evinde kalabiliyor
misafirliğe mi kalıyor
evet
bu sn nasıl geliyor
normal mi. sizce
değill tabi
mesela sizin çok samimi oldunuzn bi kız arkadaşınız evinizde kalsa olmazmı aranzıda asla ilişki olmicanı biliyorsunuz sonucta
asla diye bir şey warmı
(sence)..
off ya
sevgilin mi bu?
Aaa yanımda olsa tokatlarım o nasıl herif be
olmaz
neden
nedenini soruya yazmışsın neden diye soruyorsun. iyi git sevgili ol o zaman neyi soruyon
ya şunu demek. istiyorum. yakın kız arkadaşının evde kalması normal mi
sence normal mi?
değil bence ya ne kadar yakında olsa
değilse zaten mesele bitmiştir. sen ne duymak istiyorsun?
batıkente gıdıyoöö