Arakadaşlar kocama benle beraber ol diyorum olmuyor ertesi gün geliyor beraber ol dediğimde geçen gezmeye gittik güneş tepedeydi baya da dolandık gece başım çatlıo dedi ben de çok bozuldum ertesi gün biraz tavır falan yaptım sonra geldi beraber oldu benimle ama benim içimden gelmedi çok neyse sonra işte uzatma aşkm bilmem ne diye konuştu bende uzatmadım bu dün oluyor bugün işten geldi demin de yanına girdim yine istedim yok dio ben çok yorgunum biraz insan saygı duyar her tarafım ağrıyor dedi olmadı ben anlamıyorum çirkin bir kız değilim bir 67 boyum 60 kiloyum fiziğim de iyi ama sevmiyormu bir erkek böyle davranırmı bu benim kocam niye böyle yapıo sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. verdiğin cevaplara bakılırsa ailesi ile senin aranda kalmıiş gibi görünüyor.. bir söz vardır ne serden geçersin ne yarden geçersin. bir ailenin içine huzursuzluk girdimi kolay düzelmiyor. sakın ayrılmayı düşünme. biraz sabır birazda ailesi ile yakın durmaya çalış. ya da belki gerçekten ilişki yaşamakta birsorunu vardır. çözmeye çalış.
010 Yorumla
Soran+1 yılYok yıkmadım zaten sabırda ediom ama neler yaşadım bu son çabam o arada kaldı ama ben arada bırakmadım o beni suçluo ama ben yapmaıdm içten de bilio bunu arada bırakan kendi anası o da tarafını belli edio yardan geçio ben son kez çabalıcam yarim de var derse devam eder yok demezse ayrılcam
- +1 yıl
evliliğinizin üzerinden ne kadar zaman geçti bilmiyorum. kayın valideler genellikle bu konuda fazla titiz davranmazlar. aynı olayları bir çok insan yaşamıştır. bende yaşadım. eşimin hiç bir suçu yoktu. bende senin gibi ayrıkmayı düşündüm.. ancak şu gerçegiaklından çıkartma: ayrılıpta başka bir erkekle evlendiğin zaman mutlu olacagının bir garantisi yok. çocuklarınız var mı bilmiyorum. olayları akışına bırak tepki gösterme. bu tür olaylarda en iyi cevap tepki göztermemektir. gerekiyorsa cinsel ilişkiyi ertele. ilişki istiyormuş gibi bir davranış sergileme. zamana bırak. o mutlaka sana yaklaşacaktır. sakın ilişki talebinde bulunma ilgisiz davran belli bir süre
Soran+1 yılBir yıllık evliyim çocugum yok ama bir yıl cehennem gibi geçti eşim çok aşırı hassas davranıo ailesini aşırı baskılıo kaynanam tam bir cadı çok yourldm yok zaten bir daha istemem ilişkiyi ama çok iyi davranıcam güler yüzlü davrancam ona karşı iyi olcam on beş gün yine değişmezse boşncam çünkü bana sahip çıkmıo atıo beni
Soran+1 yılYani en azndan ben elimden geleni yaparm yine olmazsa ne yapayım
- +1 yıl
gerçekte çok zor bir durum. birinsan eşi ne kadar masum olursa olsun annesini tercih etmek zorunda kalıyor. hele birde sütümü helal etmem lafı yok mu annelerin en büyük silahıdır. insan annesine babasına karşı gelemiyor. eşine ve anneaine karşı biraz ilgisiz davran öyle dene. lütfen boşanmak son çaren olsun.
- +1 yıl
kendi ailen sana sahip çıkarmı bilmiyorum. ailen sana sahip çıkarsa dövüşkavga yapmadan eşine bu böyle yümeyecek ben geçici bir süre gidiyorum. bu süre esnasında sende tekrar düşün kararını ver. ya geribirleşme vaya ayrılık tercihini yap deyip geçici olarak ailenin yanına git.
Soran+1 yılBak öyle bir şey oldu sana anlatsam bana ha verirsin ben arada bırakmıom kadın bırakıo kadın dioki her şey benim istediğim gibi olacak sıkıntı çıkarıo aşırı bencil oğlunun yuvası yıkılmş umrunda değil anlatsam hak verirsin çok çingenelr Allah bilio ne yaşadıgımı ama yuva vazgeçmekde istemiom gelmişim 32 yaşna ailem bana sahip çıkar babam arkamda destek
Soran+1 yılAnnesne karşı gelcek bir durum yok beni ghiç sahiplenmio sorun o
Soran+1 yılAynen dengeyi kursa yeter * o beni atıo sağol inş Rabbim yardım etsin
En İyi Cevaplar
+1 yılAldatıyomu diye düşünmedim değil yani yanlış anlama daha gençsiniz iki tarafta birbirini ister nefisdir ya yaşadığınız bir durum ya yatakta olan bir durum ilişkinin en büyük sorunu susun
Acilen durumu konuşmanız gerek ablacım bak konuşun evlilikler bu yüzden yıkılıyo sohbet edin vakit geçirin nolur ya07 Yorumla
Soran+1 yılİşte vakit geçirmio sohbet etmio benmle ne bileyim sanki boşa kürek çekiom ben
- +1 yıl
Otur önemli bişey konuşcaz de konuş
- +1 yıl
Gerçekten konuş insanlar konuşa konuşa derken boşa demiyolar ya eğer hala devam ederse sende net tepkini koy haklısın sonuna kadar
Soran+1 yılKonşlmıo bir sene denedim konuşamdım çok sabt fikirli
- +1 yıl
Yapacak bişey yok tepkini göster ablacım başka yerde uyu uzak dur yemek yapma yani dikkatini çekecek davranışta bulun birlikte olma çünkü bişeylerin değişmesi gerek ya da boşanmak.. demek istemiyorum ama mutsuz bir evlilikten hayır da gelmiyo malesef
Soran+1 yılAynen yok mesafeli durcam yani surat asmıcam yemeği falan yapcam ama kesinlikle üstüne o derece düşmicem
Soran+1 yılYanında uyumıcam
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep hep seks olmaz bende sevmiyorum seks tadında güzeldir tadında bırakmak gerek
seks bir istek bir zevktir
Tadını doya doya almak gerekir
Hergün yapınca anlamı olmaz yapılacak bir is olarak basitlesir
Kocan seni özel olarak görüyor ve saygı duyuyor diyorum04 Yorumla
Soran+1 yılYok ya ne saygısı ağzına gelen her şeyi söylüo bana
Cevap sahibi+1 yılYorgun oldugundandır
Soran+1 yılSanmam bilerek yapıo tutuo kendni
Cevap sahibi+1 yılBöyle düsün senin isteğin yok ve kocan seks istiyor ne yaparsın kocan gibi ondan anlayışlı ol
Ruhsal olarak problemleri var eşinin beyin olarak yorgun annesinden gelen sesler etkiliyor, biz evlenmek için hatun bulamıyoruz adam böyle hatunu sahiplenmiyor bile, Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
62Cevap
+1 yılBizim Gibi İyi Niyetli, Temiz Kalplilerin Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Olmaz. Anca Kötü Kalpli, Çar, Çakal, Birden Fazla Kız Arkadaşı Edinen, İlgi Göstermeyen, Azı Küfür Dolu, Sürekli Cinsellik Fotoğrafları, Videoları İsteyen, Sürekli Yalan Söyleyen, Abaza Olanların Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Oluyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Kocan kesinlikle başkasıyla o işlemi hallediyor. Zaten seninle olmayacağını düşünseydi evlenmezdi. Belliki dışarda boşalıp geliyor ve sana gerek kalmıyor
012 Yorumla
Soran+1 yılNasl yani
Soran+1 yılPeki bunu nasıl anlayabiliriö telefonuda ortada hiç bırakmıo
Soran+1 yılNasl bu kadar emin olabiliosun başndan beri böyle ailesiyle anlaşamıom sanki bağlanmak istemdiği için böyle yapıo gibi geliodu ama
- +1 yıl
Aklına kurt düşürmüyeyim, ama erkek 7 nefsinden 7 sinede hakim olamayan aciz bir varlıktır. Ne olursa olsun cinsel isteğine yenilir ve sen istesende istemesende sonrasında sohbet olsada olmasada işini görmek için yatar seninle. Bu derece soğuk davranabilmek için ya cinsel tercihleri farklı olması ya da paylaştığı başkası olmalı gibi
Soran+1 yılYa bak kendini tutuo mesal banyo yapıom gecelik giyip yanına uzanıom şeyi kalkıo ama bir şey yapmıo
Soran+1 yılAnlamadm hiç bir şey
Soran+1 yılBen de öyle sanırdım ama bu tuhaf diom senin de nefsin var aman dio saanki kalksın et parçası dururum iner ben şeyimi kontrol ederim şeyim beni kontrol edemez
Soran+1 yılKonuşulmuo sorunca öyle dio şeyimi kontrol ederim ben 15 yaşndamıyım canm istemezse yapmam dio bilmiom zorla değil ama galiba sorun ailesi abartıo her şeyi belkide aldatıodur ama aldatıosa inş en kısa zamnda çıkar ben de yoluma bakarm çok yorldm bu işi düzeltmeye çalşmaktan
Soran+1 yılBaşndan beri böyleydi ama bu benim son çabamm zaten hep ben çabaladm o bebi hiç sevmedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖküz olduğu için yapıyor. Kadında aynısını yapsa. Tam tersi olsa. Sonra aman kocam veya karım beni niye aldattı lar başlıyor. Resmen aldat diyor sana, sakın yapma ama öyle biriyle de evliliğin ne kadar gider o malum.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok aldatmama * bu son ben çabalıcam olmazsa boşanıcam zaten
Cevap sahibi+1 yılZaten boşan öyle biriyle hayat geçmez..
Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Çok ağır şartlarda mı çalışıyor eşinizin işi yorucu mu? Yani çok yorgun oluyorsa akşama kadar enerjisi bitiyor olabilir.
012 Yorumla
Soran+1 yılYa yok masa başı işi
Soran+1 yılEvet yaşı 35 187 boyunda 84 kilo
Soran+1 yılParamız yok ama öyle ona çok sıkıntı etmio ben öğretmenim destek oluom ona zaten
Soran+1 yılYa bilmiom anlamadm ne yapsam boşş sanki
Soran+1 yılbir şey istemioki çok sinsiler ailece çok yoruldm bu son şans zaten olmazsa bırakcam boşancam
Soran+1 yılYazdm
Bencil. Başka bir şey değil. Onun canı çekince sadece.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. "benle beraber ol" "beraber ol" laflarını anlamadım.. siz o işe böyle hep böyle başlıyorsanız tepkisini sorgulayamam
10 Yorumla
+1 yılya da gerçekten bir sorun vardır. ya da belki de yaşlanmıştır. Belki psikolojiktir. Bir çok sebebi olabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Heycan kalmamış aranızda. Sadece hormonal baskıyla yapılır hale gelmiş.
04 Yorumla
Soran+1 yılHep böyleysi başndan beri
Soran+1 yılAynen hiç olmadı
Ağırdan al kaçan kovalanır hesabı. Çok üstüne gidersen kıymetin kalmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen zaten tövbe ettim bir daha yaklaşmıcam tutmak neymiş görsünn onla beraber de olmıcam bir daha
+1 yılBirtürlü denk getiremiyorsunuz galiba. Konusup cözmeniz lazım. Mesela yanına güzel git onun
05 Yorumla
Soran+1 yılKonuşma özürlü
- +1 yıl
Güzel birimisin
Soran+1 yılNormal çirkin değilim
- +1 yıl
E fiziğinde iyise daha ne. Acaba birimi var
Soran+1 yılFiziğimde iyi bilmiom olablr devamlı elinde telefon zaten
Aşk İlişkileri konusunda 648 cevap paylaştı. Hocam aslında durumu güzelce anlatmalısın trip atma küsme ne hissediyorsan söyle insanlar konuşa konuşa.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel hikaye ama olmamış "güzel bir kızım" diyerek pot kırmışsın bir dahaki sefere daha çok çalış bebegimsu
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ne hikayesi olanı yazdım
+1 yılAdam yorgun olabilir. Yorgunluk ve stres büyük etken.
00 Yorumla
+1 yılbiraz zaman tanı üstüne gitmek yerine nefes almasını sağla kendiliğinden düzelecektir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel uyum önemli bence ben evli olsam ve uyumu yakalamasam boşanmayı bile düşünürüm 😏
012 Yorumla
Soran+1 yılUyum var yapınca hoşluk oluo ama yapınca
- +1 yıl
Yapmamakta uyumsuzluk istek seviyesi yakın olmalı yoksa karısı yansın tutuşsun onun umru olmasın öyle bişey olamaz
Soran+1 yılİşte istemio ailesiyle kafayı yemiş anasıylada benm aram iyi değil
- +1 yıl
Anasından sanane bu güzel yaşları boşa geçirmeyin her gece saatlerce zevk alın 😉
Soran+1 yılBanane ama eşim öyle eşim sıkıntı yapoo yazık edio
Soran+1 yılSevmio benii
- +1 yıl
Yani üzülme canım olmuyorsa bitirirsin gençsin mutlu olmayı hakediyorsun. dertleşmek istersen konuşalım mesajlaşalım
- +1 yıl
Sevgi yoksa arada o kötü niye evlendiniz :(
- +1 yıl
Artık cevapta verilmiyor 😏
Soran+1 yılO mantıken evlndi bence benmle ben seviodum
- +1 yıl
Yazık olmuş senin gibi güzele ben istekli kadın bulamıyorum adam bulmuşta bunuyor 😏
- +1 yıl
Kullanıcın neydi
+1 yılAklı başkasındadır... Dünya güzeli de olsan erkek hep aç olur, doymaz...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılBende anlamadım libidosu düşük. Internetten yükseltici yemeklere falan bak😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa seni aldatıyor ya cinsel ilişkiden bıktı ve aseksüel oldu ya da gerçekten yorgun
00 Yorumla açık konuşayım ben sabah erken kalkıp bir posta atıp öyle işe gitmek isterdim sen düşün gerisini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen üzerine düşeni yapıyorsun belli ki ama anlayan yok 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin düşündüklerini genelde kadınlar yapıyor, erkeklerin yaptığını ilk kez sizden duydum. Bir erkek neden istemez ki, araştırmak gerek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. adam ya seni aldatiyor ya da yatak monoton geliyor artik
00 YorumlaBiraz uzak dur. O istesin olmazde. burnu sürtsün baktın olmuyor ozaman bir sıkıntı var demektir
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapcam zaten
farkliliklar yap sende kucuk oyunlar yap fetis gibi gizlice telefonunu kurcala google da arama gecmisine bak p*rno izliyormu ne tarz izliyor ne istedigini anlamaya calis!
10 Yorumla
+1 yılAllah o kocanın belasını versin lan ben 4 senedir yokluktayim adamın yaptığına bak 😂😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yıltemiz ve bakimli misin her zaman acaba ondan mi istemiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılHer gün duş alıom
- +1 yıl
dus almak değil sadece kastim
Soran+1 yılNe
- +1 yıl
kisisel temizligin
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılAhh ulen ah böyle kadına böyle adam bu yaşta hiç durmam har akşam yaparım
00 Yorumla
+1 yılYatakta olumsuz bir durum mu yaşadınız, erken boşalma ya da sertleşme gibi bundan dolayı senden utanıyor mu acaba ,
10 YorumlaDüş adamin yakasindan.. hergun hergun hergün. Ne la bu pancar motorumu.
16 Yorumla
Soran+1 yılYa her gün olmamı bir senelik evliyiz ama
Soran+1 yılSeksden sıkılırmı erkek o
Soran+1 yılNiye ben ne yaptım ki
Adamın işten şeyi kalkmaz beee dur hele sen evde kıçınıı döndürüp yatıyorsunn o çalışıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBende çalışıom büde ağır bir işi yok
+1 yılBence yatak odanızı fantezi olarak renklendirin sınırları kaldırın biraz
00 Yorumlaçok enteresan böyle erkeklerde varmıymış ya kadın isterken vermemek nedir türk deyilmi bu adam
00 Yorumla
+1 yılölçülerin ne? belki 2-3 kilo daha vermen gerekebilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılSal adamı nefes alsın
21 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
Aldatiliyir olabilir misin
04 Yorumla
Soran+1 yılOlablr
Soran+1 yılbir erkek niye yok der
Demek azdıramıyon ya da onun kuş kalkmıyor😅
10 YorumlaTahrik et. Elinden al karar verme yetisini
09 Yorumla
Soran+1 yılYa edilmioki tahrik hemn cazgırlaşıo
Soran+1 yılOlamıom ne yapayıö gün görmemiş laflar var kendi dedi ben picin tekiydim ben bilmiodum arkadaşım ne demek yani neye denio
Soran+1 yılYa valla yapamıoö öyle bağrıo küfürler edio evi tepeme yıkıo
Soran+1 yılPeki piçin tekiyim ne demek
Soran+1 yılO an demedi bunu çok önceden demişti
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılTarifi gerçekten de zor
00 Yorumla seni ben bir göreyim
00 Yorumla
+1 yılDemek senden zevk almıyor
00 Yorumla
+1 yılGunde kac kere istiyo
00 Yorumla
+1 yılVay be 😄 ne diyim bilemedim yazık ya
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle kurda kuzuyu kaptıracak farkında değil
00 Yorumla
+1 yılOdun iste mk nerden buluyosaniz boylelerini
00 Yorumla
+1 yılBöyle karım olsa kucaktan indirmem
00 YorumlaAlla alla aklıma kötü şeyler geliyor
00 Yorumla
+1 yılİş stresi geçim derdi derken adamın şeyimi kalkar
00 Yorumlasanırım monotonsunuz yatakta
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuda üstüne fazla düşüyorsan ondan olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok istekli biri misin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. yorgunmuş adam ondandır
00 YorumlaHep siz mi basım ağrıyo dıcrnız kanks
00 YorumlaKadınlığını kullan aklını başından al
013 Yorumla
Soran+1 yılNasıl evde gecwlikle dolaşıom ama nafile
Soran+1 yılYa koymuoki bak demin yanına gittim boynundan öptüm sırtını dönüo
Soran+1 yılBir kere işte ben üstlersem iki
Soran+1 yılYa baştan beri böyleydi
Soran+1 yılBir yıl
Soran+1 yılİyi sanki bilmioyrm ilk konştgmsu evlendm ama süre olarak beş dakikayı bulmuo
Soran+1 yılBeş dakika kısamı olur mesaj atayö sana
aaa bu ne ya kabus gibi
10 Yorumla
+1 yılAlla alla millet arar bu bulmus napiyor
10 Yorumlagüzel olduqun kadar salaksınız da
00 YorumlaNeden yaptı ki
00 YorumlaSeni sağlam mikeyim mi
00 Yorumla
+1 yılAklı mı dolu baskası nı vsr
00 Yorumla
+1 yılmorali bozuk olabilir kac yasindasiniz
01 Yorumla- +1 yıl