Eşinizi aldattınız. O ise tepki olarak sessiz kaldı ve rahmini, bir çiftin mutluluğu için bağışladı. Bunu nasıl yorumlarsınız? Canınız yanar mı?
Cevabın nedir?
+1 yılErkek vicdanı, sevgisi olsa başta aldatmazdı. Hadi aldattı diyelim boyle bir şeyde vicdanı rahat etmesin, kahrolsun.
Kadının "aldatan" eşi için kendinden vaz geçmesi ya büyük bir asalet göstergesidir veya depresyona girmiştir.
Ya da kadın beni eşim aldattı ne ondan ne başkasından bir şey istemiyorum. Birbirini seven ve sadık çiftler mutlu olsun istemiştir.115 Yorumla- +1 yıl
Kadınının sergilediği davranış olayı derinlemesine düşünmeden bakınca asil bir davranış gibi geliyor. Ama böyle bir şeyden sonra bunu kaldırmayıp depresyona girerek boyle bir karar da vermiş olması muhtemel olasılıklar arasında.
Erkek , kadın bunu neden yaparsa yapsın, canı acımalı, vicdan yapmalı ve kendini sorgulamalıdır. Hem aldattığı için hem de eşi boyle bir şeyi onun yüzünden yaptığı için - +1 yıl
Bence %10 fazla bir olasılık.
Umarım bu olayı sen yaşamamışsındır. Soru sanki sen yaşamışsın gibi geldi.
En İyi Cevaplar
+1 yılKadının adama duyduğu aşka, inanca bakın. Bu kadın demek istiyor ki güzel kardeşim; madem sen baba olamayacak kadar onursuz bir adamsın;
ben de ne senden çocuk yapacak kadar gurursuz , ne de bir başka erkeğe bu aşkı ve çocuğu bahşedebilecek kadar ruhsuz biriyim.113 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler hanımlar
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Anladığım kadarıyla kadın ayrılmayı düşünmüyor.
Böyle bir durumda kadın rahmini bağışlıyorsa, kocasına "sen baba olmayı haketmiyorsun" demek istiyor. Kadın için onurlu bir davranışken, erkek için de ağır bir durum.322 Yorumla
+1 yılsenden hiçbirşey istemiyorum demek
çok agır bir hareket
anlayana tabi622 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
129
Cevap
155Cevap
+1 yılEğer beni çook sevdiğim biri aldatsaydı, benim canım acırdı. Küçük bir olayda belki bu kadar olmaz ama büyük bir aldatmaysa olabilir. Sevdiğim kişi beni terk ettiğinde benim aklım hep onda kalacak ve başka kişileri sevmeyi de düşünmeyeceğim. Ondan başkasını da istemeyeceğim. Artık kimseyle olamayacaksam şayet benim yerime mutluluğu tatmak isteyenlere yardımım olabilir. Benim işime yaramayacak artık, bari başkaları mutlu olsun.
O kişinin gözünden bu açıyı anlatmak istedim. Hala salaklık mıdır bu? Birini ömürlük sevmek salaklık mı? Peki aldatan kişinin geride bıraktığı kişiyi düşünmemesi salaklık değil mi? O kişiyi, aldatan kişi bu duruma sürükledi!
Güzel bir soru ve bazılarının ne kadar duygusuz, umursamaz olduğunu gösterdi. Kadının yaptığına salaklık diyorlar, ama neden yaptı diye sormuyorlar. Teşekkürler.23 Yorumla- +1 yıl
Aldatan kişiyi umursamayan biri için bu gereksizdir tamam ama belki kadın onu çok seviyordu. Cidden biraz duygusuz insanlar varmış burada. :(
+1 yılCezayı kendine vermeyi dogru bulmuyorum. Bir erkek olmadıgım icin simdi buna bir sey diyemicem ama bir arkadasım boyle bir sey yapsaydı tepkim sert olurdu. Neden kendini cezalandırdın derdim. Her ne kadar baska birinin mutlulugu olsada psikolojik yonden illa kotu olurdu 😐
90 Yorumla
+1 yılDemek istiyor ki bu dünyaya asla bir erkek için çocuk getirmem ama ben çocuk isteyenleri mutlu edebilirim diyip tepki olarak bağışlamış
286 Yorumla- +1 yıl
son kısmı unuttum canım yanardı evet :)
- +1 yıl
ama kıymetimizi bilmediler bende sevmekten vazgeçtim :)
- +1 yıl
Ben kendimi seviyorum kafam rahat artık
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten aldatmayla birlikte bir iç yangın başlar. Eşimin bu hareketi ise oldukça can alıcı bir intikam yöntemidir. Ama, aslında burada olan şey o kadının içindeki çöküş.
İşte bu çöküşün yarattığı ruh hali onu bu eyleme itmektedir. Sonuç olarak, aldatmak kötüdür!50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe gerek var bunu yapmaya? Aldattığını ispat etsin mahkemede hem maddi hemde manevi tazminat adı altında adamın tüm mal varlığını elinden alsın ve boşansın bundan daha büyük bir ceza bence olamaz. Türk erkeklerinin %90nin tepkisi affınıza sığınarak söylüyorum "oooooohh ne güzel vurcam vurcam çocuk mocuk yok korunma parasından yırttık" olacağı için bu hareketle kadın kendisine etmiş olur.. Aldatan biri karısından veya kocasından çocuğu olmayacak diye üzülür mü sence? Üzülcek olsa zaten aldatmazdı. Böyle bişey olsa aldattığı kişiden çocuk yapar illa çocuk istiyorsa...
10 Yorumla
+1 yılBu kadar asil bir kadın niye hala benim eşim?
Aldattığım eşim niye hala benim eşim?
mantık hatası var soruda..103 Yorumla- +1 yıl
sende fark ettin dimi ;))
bu anlayan bir beyin için müthiş bir ders... bu başıma gelseydi benim kahrolurdum. ciddiyim.
111 Yorumla"senin gibi birinden cocugum olmasini istemem" mesaji vermek istemis ve galiba bosanmak gibi bir dusuncesi yok. vermek istedigi mesaj iyi hos ama "bu ne pehriz bu ne lahana tursusu" dedirtiyor insana. o zaman neden hala hayatinda olmasina izin veriyosun? omur boyu sana bakarak vicdani sizlasin diye mi? bence saglikli bir davranis degil..
30 YorumlaHmm 😂
Şahsen aldatan biri için öyle bir şey yapmam boşanmak daha mantıklı :))
Biz mutlu olamadık başkaları olsun diyor herhal 😂61 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Eşim yok ama evlenince mutlaka aldatacağım. Bunu gerçekten çok istiyorum. Çünkü onu çok seveceğim ve beni sevmesini istiyorum o yüzden aldatacağım. Deveye diken kadına s... n yaranır çünkü. Efendi düzgün adam olmak istemiyorum. Swing life yaşamak isteyen biriyim bu yüzden eşim rahmini bağışlarsa onu ttakas edemem o yüzden o zamana kadarki masraflarımı kendisinden talep edip onu sokağa atardım. Boşanmadan önce de hırpalar döverdim. Çünkü eşimi çok seven biri olacağım. Canım karım canın cehenneme :))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aldatan kişi, bu eylemin ne olduğunu anlayabilecek kapasitede biri olsa , aldatma eylemini gerçekleştirmezdi zaten.
212 Yorumla- +1 yıl
Ağzımdan aldin yazmama gerek kalmadi 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılBunu bir çok şekilde yorumlayabilirim ama hazmedemem sanırım onun yaptığını değil kendi yaptığım şeyin ağırlığını kaldıramam yani efsane bir ders olur çok pahalıya maal olmuş bir ders nerden aklına geldi bilmiyorum ama böyle bir durumda olmayı karşılaşmayı düşünmek bile istemem
10 Yorumla
+1 yıl1 tane daha senin gibi ya da sana benzer ne kadar eğitsem de kendi yolnu çizecek olan belki bir gün bir kızın kalbini kirletecek bir insan daha doğurmak istemiyorum acım bende saklı olan bende olanlar kimsenin canını acıtamasın diyordr yanlış bir düşünce ama travmatik bir düşünce
10 Yorumla
+1 yılAldatılmak dünyanın en korkunç , en başedilemez şeyi değil. Aldatıldı diye kendisine bu denli büyük bir ceza vermesi onun onurlu değil anlık öfkeyle gemilerin tamamını yakan bir aptal oldugunu gösterir. Adam istediği kadar vicdan yapsın, kadın cezayı kendine veriyor. Adama karşı yapılacak en iyi hareket onu terk edip umursamamak olurdu.
10 Yorumla
+1 yılBu kadinin kendisine yapabilecegi en buyuk hakartir. Aldatildiysan ayrilirsin ama sen rahminden cerrahi bir operasyonla vazgeciyosun sen rahmini bagislasanda yumurtaliklar sendeyken karsi taraf ta hamile kalmaz yani soruda cok mantik hatalari var nersen tutsam elde kaliyor
11 Yorumla
+1 yılBen bunun erkeği cezalandırmak yerine kadının kendi kendisini cezalandırması olarak görüyorum. Her kadın anne olmak ister çocukken bile hayallerini kurarız ama kalkıp bu olay üzerine vücut bütünlüğünü bozup böyle bişey yapması kadını cezalandırmak. Yani ben erkeğe bişey olacağını düşünmüyorum bir kere aldatan bir insanın fırsat bulduğunda yine aldatacağını düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılçok erkek merkezli bir kurgu olmuş.
aldatılsam hatta onu bırak sevilmediğimi farketsem, içim kan aglasa da o insana öfke duyarım ve ona cevap verme ders verme ya da trip atma tenezzülünde bile bulunmam. çünkü hiçbirini hak etmiyordur. rahmimi neden bagışlayım ben anne olmayı hakettıgımı düşünüyorsam?10 YorumlaYani ben bosanmayi tercoh ederim anne olmak vs. Guzel duygu...
52 Yorumla
+1 yılEsim beni aldatti diye gidip rahmimi baskasina vermem mantiksiz adami bosar baskasindan cocuk yaparim. kendi cocugumu kucagima alamayacak miyim ben hic
11 YorumlaO kadin o kadar kirilmis ve o kadar umutsuz ki her seyden vazgeçmiş.. fizyolojik bir ihtiyac olan cinsellikten dahi
21 Yorumla
+1 yılUtanmasını bilen bir erkeğe atılmış en sert tokattır
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2008 hırvat maçından beri bwn böyle geri dönüş gmrmedim adam mal olur 3 gün kendine gelemez lan olum bu ne ya hakketten düşünsene adamı imana getirecek bir olay kadın adamon yüzüne etse öldürse daha iyidi
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAbla enişteye şimdiden geçmiş olsun valla adamın suyunu çıkarırsın
- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle bir düşüncem var absürd gelebilir kadın adamı okadar çok sevmişki bir daha başkası ile birlikte olmamak için bunu yapmış
12 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı ama bu sitede kaçtane mantıklı insan varki
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tüplerini bağlatmanın da ötesinde bir durum rahim bağışlamak. Aldatma konusu bir yana organ nakli başlı başına takdir edilesi bir fedakarlıktır.
11 YorumlaRahmini aldırmamıșsındır umarım :( bir anlık hırsla onu kızdırcam diye hayatını bozma belki așık olur evlenirsin çocuğun falan olmaz çok pișman olursun...
13 Yorumla
+1 yılBakış açısı önemli. Kadının amacı gerçekten birilerini Mutlu etmek olsa böyle bir ihanete uğramadan önce de yapabilirdi bunu.
Kadın rahmini başka bir kadına vererek başka bir erkeğin spermi ile döllenmesini sağlıyor diğer kadının yumurtalarının.
Her iki taraf içinde ağır birşey.10 Yorumla
+1 yılöyle agaca böyle tırtıl çok zor bir durum bir kadın annelıgınden bu derece vazgecermiki :/
32 Yorumla- +1 yıl
ilerde çok büyük pişmanlık yaşar bence heleki çocuk fılan gördmmü hem boşa çekmiş demek o kadar adet sancısını
bir erkek olsam kahrımdan üzüntüden ölürdüm galiba
31 Yorumla
+1 yılBildiğim kadarıyla bir kadının rahminin olmaması onun ilişkiye girmesine engel değil ama soruda kastettiğin erkeğin vicdan azabı çekmesiyse, umarım çeker.
30 Yorumla
+1 yılOnu çok seviyor çünkü boşanmamış onun yerine senin gibi bir eş baba olmayi hak etmiyor demiş. Cesaret isteyen bir davranış çünkü kendi anneliginden vazgeçmiş ya da çocuğum senin gibi bir babayı hak etmiyor anlamına da gelebilir
20 Yorumla
+1 yılokurken içim acıdı. kendini böyle cezalandırması veya beni böyle cezalandırmasına gerek yok.
11 Yorumla
+1 yılÇok acı bir durum o erkek kadının peşinden yıllarca koşsada zor affettirir artık kendini kadın kadın olma özelliğini başkalarına vermiş her kadın anne olmak ister kadın bu saatten sonra adamın adını bile duymasın
10 YorumlaKadın kendine yapmış olur ne yaptıysa çünkü o adam aten karaktersizin teki ve isterse defalarca baba olabilir. Ama kadın bir karaktersiz yüzünden anneliğinden vazgeçmemeli. Inadına doğru insanla mutlu olmalı
10 Yorumla
+1 yılÇok extreme ya her kadın yapmaz hem aldatsam rahmini bağışlamaz benimkini bağışlar kedilere 😅
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Allah korusun aldatmadığım aldatmayacagım ıcınde boyle bı soru bana uzak olsun k bakma
13 Yorumla
+1 yılSana veya ilişkimize verebileceğim en güzel hediye bir çocukken artık buna gerek kalmadı demek istiyor. Sana hayatımı bağlayamam demek istiyor olabilir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılTepki olarak çocuk sahibi olma şansından vazgeçmek...
Ben buna ilkin inanmazdım. Baktım ciddi, önce acır, sonra da bu psikopatlıktan korkardım herhalde.20 Yorumla Bu çok ama çok ağır bir tavır. Kadının yaptığı ise büyük bir cesaret.. yalnız yazıyı okur okumaz taa benim canım acıdı. Kadına çok üzüldüm. Böyle profildeki bir erkekten asla çocuk yapmamanın garantisini yaptırmış. Keşke bağışlamasaymış. Belki boşanır yeni bir hayata başlar.. bebek sahibi olmak o kadının da hakkı...
Bence.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı. Peşinden canı yansın diye intikam almak mantıksız. Tepki olarak bir kadın bunu yapmamalı zaten olayın arka planında kişi kendine kızgındır. İlla ki canını yakmak istiyorsa bu dediğin olaya kadar can yakacak çok fazla yöntem var ama uğraşmaya değmez.
20 YorumlaYanmaz hem aldatılıyor hem Rahmini bağışlıyor amma salaklık
51 Yorumla- +1 yıl
Adam aldarmiyomu benmi yanlis anladim
Demek ki kadın için önemi yokmuş harbi kadın derdim bu arada erkek olsam vicdan azabı çekerdim değmiycek bir insan için karısının çocuk sahiibi olmak istememesi artık
20 YorumlaAslinda cok anlamli tabi tibben mumkun mudur bilmiyorum ama bende dusunurdum beni aldatacak bende bagislar baskasinin cocugu olamayan birine mutluluk katmak isterdim
10 YorumlaYani aldatırken sorun olmadıysa tahmini bağışlaması nede sorun olsun sen onu canını aldatarak yakıyorsun sonra o senin canını yakınca sorun oluyor aldatan kadın ya da kadın gebersin daha iyi
11 YorumlaÇok ağır ya madem sen aldattin bende başka birine veriyim de en azından birinin evliliğini kurtarayim demiş ben erkek olsan ve eşim bana bunu yapsa ölürüm kahrimdan
10 YorumlaBeni aldatan bir adam yüzümden rahmimi bağışlayacağım öyle mi? Adam beni umursamayıp aldatıyor, sevmiyor. Ben ne diye gidip rahmimi bağışlayayım? Boşanırım bende onu umursamam olur biter.
10 Yorumla
+1 yılBence onu terkeden yaptığı hareketten de bir şey anlamaz ama günümüz şartlarında rahim bağışlamak için ölmek gerekiyor yine de bizimkiler beyinlerini az biraz yaksın.
10 YorumlaErkek kendini affettirmek için pipisini bağışlasa veya kestirse, temizlense olmazmı?
70 Yorumla
+1 yılAldatılsam rahmimi bağışlamam şahsen. Gereksiz bir hareket. Yeniden evlenebilirim ve anne olabilirim. Hiç bir kadın bu kadar kolay pes edecek kadar aciz olmamalı
10 YorumlaIntikam alacaksa ayrilir. Daha yakisikli daha zengin daha kulturlu bir adamla evlenir ondan cocuk yapar. Ne olursa olsun kendime boyle bisey yapmazdim.
10 Yorumla
+1 yılÇok ağır bir hareket intihar eşiğine getirirdi beni büyük konuşmayı sevmem ama zaten bir karım varsa niye aldatayım ki kafa dengim olduğu için evlenmişimdir zaten onda bulduğum mutluluğu başkasında aramam ki
30 Yorumla
+1 yılSenin gibi adamın soyunu devam ettirmek istemiyorum ve seni çocuk sevgisinden mahrum bırakıyorum demek ve gerçekten çok ağır..
11 YorumlaAldatan insan zaten eşini kaybetmeyi göze almıştır.
Kadın böyle bir durumda 2-0 yeniktir.40 Yorumla
+1 yılkadınım bana karşı rahat olduktan sonra ikimizde isteklerimizi birbirimizle yaptığımız sürece kadınımın elini tutar öyle çıkarım o kadının karşısına :)
10 Yorumla
+1 yılErkek olsam. Omur boyu vicdan azabi cekerim. O kadar agir bir durum ki. Erkeklerin cogu anlamaz ama. Ya ben anlatamiyorum iste...
20 Yorumlaerkek bunlar ondan ne anlarlar aldatan adamda duygumu var ki aldatırken canı yanmamış kadının rahmi gitti diyemi yancak
20 Yorumla"Senden baba olmaz" demek istemiştir ve çok ağır bir hakarettir ki haksız da sayılmaz ama karşı tarafı incitmek olsa da amacı olan kendine olur.
20 Yorumla
+1 yılSeni baya sevmiş ama değmicegini anlamis seni birakio başkasıylada olabilirdi ama senin yaptığın ihaneti kendine yakıştirarmamis gururlu kadinmis
20 Yorumla
+1 yılbana tepki olarak rahmini başka yere vermesi kendisini cezalandırmak olur. Kaldı ki şükür kimseleri aldatmadım :D
20 Yorumla
+1 yılAldatmadigim icin o psikolojiyi bilmiyorum. fakat ben bir nane yediysem ve cezasi varsa agzimi acma gibi bir luksum olamaz... Adalet budur...
20 Yorumla
+1 yılkadına üzülürüm ben yine aldatan o kadını rahmini bagisladiktan sonra başkasına giderse bide çocuğu olursa erkeğin ve kadın ömür boyu evlat sevgisine aç kalır yani değmez öyle bir insan için rahmini bagislamaya bile.
10 Yorumla- Devamını Gör (224)
Devamını Gör(269)
6 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldattığınız eşinizin, rahmini bağışladığını öğrendiniz. Sizce bunun anlamı ne demek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler