(Bu durumda değilim veya inceden gönderme yapmıyorum sadece fikirlerinizi merak ediyorum siz ne yapardınız)

Dürüstlüğünden ötürü teşekkür eder, kapıya kadar eşlik ederim.
Bir süre gözüme görünmesin. Sakin kafayla evliliğimizin gidişatını düşünmek adına kendisinden zaman isterim. Sevgilim olsa o an ayrılırım. Ancak eşim olduğu için düşünüp en doğru kararı vermem gerekir.
Asla affetmem.
Affetmiş olsaydım bile aramız hep mesafeli olurdu. Sürekli aklıma gelir moralim bozulurdu. Soğuk davranırdım yatakları ayırırdım. Affetmem çünkü affetsem de asla düzelmeyecek bir ilişki olurdu soğuk ve mesafeli olurdu. Ayrıca ihanetin affedilebilecek hiç bir yanı yok bence. Bu yüzden ayrılıp herkes kendine yeni bir sayfa açmalı.
Affetmezdim
@Metehn25 Evet oda burda
@Metehn25 Kanka tanıyorsundur diye demedim zaten çok girmez o
Göstermelik affedip sonra gözünün önünde ben de aladatırım:D (şeytanlık)
Ooooo alfaa reiss
Cevap
47Cevap
Kanka bu gece kinciyim rolum boyle bu aksam cevaplar sert olacak simdiden ozur dilerim rolumu basaracakmiyim bakalim 😥 s. ktir git fahise sen benimle dalgami geciyorsun kiminle yattiysan git asagilik dahada sertte gidetde burada keselim istersen kesinlikle bugun rol modelim gercek kisiligimden uzak bazilarin nefret etme duygulari basladi fakat gecmise bakmadan bunun rol oldugunu bilmeyecekler 😭😭😭
Affetmek demiyim de başkasını tercih ettiyse eğer demek bir şeyler bitmeye başlamış ya da eksik kalmıştır, yetmiyordur. Affedince sürekli kendini tekrar edecektir canımız yanacak. Atlatmaya çalışırmıyız bilemiyorum, başıma gelince o an karar veririm şu an söylemek çok zor ama kadın aldatıyorsa eğer gerçekten bir şeyler azalmış demektir.
Söz konusu cinsel bi aldatmaysa oturur konusur, düsünürüm. Ama baskasini seviyorsa zaten ortada konusacak bisey yok demektir. Ayrilir yollar.
Biri ona girmişse mundar olmuştur gözümde Affetmem imkansız gibi Asla zarar vermem hayatımdan çıkartırım hemen... Zaten beni kim niye yatarak aldatsın ki sürekli ilişki içinde olacağız Benim libidom başka 😜
Evet, affederim ama açıkçası beni öfkelendiren bi aşırı kıskanma durumunda falan bulunursa başına kakarım bu durumu.
Bir de kuytularda ağlarım, hep yaparım bu bktan hatayı.
sadakatsiz asla affedilecek bir konu degildir boyle ucuz karaktersiz biri hayatimda yer alamaz... ne erkek ne de kadin bunun affi olamaz affeden kendine saygisi olmayan degerleri durusu olmayan silik biridir...
Ben affettim bin pişmanım ilkini yapan ikinciyi üçüncüyü de muhakkak yapar pişman olduğu şey aldatmak değil aldatırken yakalanmak ben bunu yaşayarak tecrübe ettim
Bu anki psikolojimi bağlı gözlerindeki samimiyeti görmem gerekir
"O anki psikolojime bağlı "
affetmem bir kere yapan bir daha yapar o şansı bir kere almış benim gibi biriyle ilişki yaşıyor kaybetmeseydi kardeşim.
Aldatmak bilinçli yapılan bir harekettir ve özrüde affıda yoktur. Bunu yapmadan önce düşünecekti. Aklı neredeydi? Diye sorarlar..
Valla O kadar zoruma gider ki çok zor affederim ve ben çok kindsrım da bunun acısını mutlaka çıkarırım ondan sjsjsj

bamyaya. r. im. belasını valla
Affederim tabii ki
Mezarda...
affetmiş gibi yaparım unutmuş gibi yaparım ama beklemediği bir anda beklemediği biriyle aldattığımıda gözüne sokar sonra ayrılırım bir kere aldatan her zaman aldatır
Hatasız kul olmaz. Affetmem veya affederim demek öyle basit değil bence:
Işte aldatma olmasın diye farklı zevkleri birlikte yaşayabilmek güzel olur .
Fiziksel bir aldatışsa evet afederim ama duygusal aldatışsa o biraz zor
Affetmezdim. Sırf kendi gelip söyledi, daha fazla uzatmadı diye saygılı davranırım.
Dürüstlüğü her hatanın üstünü kapatmaz ama anlama imkanı verir.
her kesin bir ikinci şansı vardır ama böy bir şeyi asla affetmem
Bu tarz hatalar insan olarak affedilir ama eş olarak kalınmamalı
Onu ne kadar çok sevdiğimi bağlı. Tavrına bağlı. Affederim büyük ihtimal.
Hatası büyük ise asla, küçük ise bir şansı hak eder.
Hayatım ordan badem yağını getir boynuzlarımı cilalıcam de
Kırılan vazoyu toplayıp yapıştırmak gıbı, olsa bıle eskısı gıbı olmayacagı kesın
aynı gözle bakamam, hep beni aldattığı aklıma gelir. affetmem o yüzden.
Midesiz değiliz o kadar, ne affedicem ya
Cocugum varsa şayet düşünürüm
Affedemem kodumda yok
Hayır, affetmem.
Affettim diyip aynısını ben yapıp ayrılırım
Affetmem. Mahkemede görüşülür.
Yani zor olurdu affetmek
ona bir şans daha veririm
Affetmem biter bitiririm
Aldatmanın affı olmaz
Hayır affetmem
Allah korusun