Evet bir polisten teklif aldım ! Polis ile sevgili olmak nasıldır ? Avantajları ve Dezavantajları nelerdir ?
Cevabın nedir?
türkiyede.. eli hiç bir iş tutmayan.. sadece ve sadece lise mezunu olan piskopat erkekler polis oluyor.. emin olun alayı piskopat.. hiçbirşey yapamıyacaklarını anlıyorlar gidiyorlar polis oluyorlar.. sınavları geciyorlar yok fiziki yeterlilik vsvs sonunda veriyorlar beline silah cebine rozet hadi sokaga cıkıyorlar.. gecen gece meydandayım.. polis cagırdı gittim nereye gidiyorsun dedi cevap verdim.. tamam uza diyor ... ben orada ona cok güzel cevap verirdim ama .. görevde oldugu icin zararlı ben cıkıcagımı bildigim icin sustum.. anlıyacagınız bizim üniformalı polis memurlarından bir cacık olmaz... önüne geleni polis yapıyorlar.. anca rütbeli olucak komiser başkomiser.. yoksa tırt.
81 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlumsuz yorumlara aldırma iyidir bence şerefli ve kutsal bir meslek. Arkadan atıp tutanların biraz g*tü sıkışsın 155 i arayıp polise abi şöyle abi böyle derler . Mesela kendini güvende hissedersin . Bir işin oldumu halleder çevresi geniştir.
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa kardeş her mesleğin iyiside vardır kötüsüde ona bakarsan tacizci doktorlar , istismarcı öğretmenler haberlerde izliyoruz herkezi aynı kefeyemi koyacaz şu bir mayısta bile helal olsun dedim allah polisimize zeval vermesin provakotörlere pabuç bırakmadılar
- +1 yıl
senin pravakator dedigin yine polis zaten ya da diger cesitli kamu calısanları hem kutsal dedin hic gulucegim yoktu gelmisin bide bası sıkısınca kimi arıcaksın dyorsun 155 i aramıyalım polis teskilatı kendi icinde bir olusum hatta devlet icinde devlet olsunlar cok bir is yaparlarmıs gibi vatandasa zulmun dısında..
uzak dur polislerden ehh bazılari iyidir dersin iyisi bile kötüüdür.. he varsa binde birr neyse, ben bizzat yaşadım görevlerini uykusunu yemesi içmesi hepsi dengesiz uyum içinde görevden cıkar yanıma gelirdi uykusuz oldugunu bilirdim içim huzursuz olurdu neyse bunlar tabikide acıma içgüdüsüydüü o zamanlar iş öyle degil hayal kurarsın dibine kadar aşık oldum tamam bittti gitti nokta dersin seni öyle baglarki kendine bilemezssin sonra bir gecee sana derki ben yapamiyorum niye dersinn sen cok iyi insansın ben dengesizim şöyleyim böyleyim der ve o dikaka bitirir seniii.
21 Yorumla- +1 yıl
Şaka mı yapıyorsun aynısı başıma geldi
Gizli Üye(36-45)+1 yılpolis haftası kutlu olsun bu arada:) nasıl bir his polis eşi olmak? www.kizlarsoruyor.com/.../q2858373-polis-haftasi-sevdiginiz-kadin-polis-olsaydi-ne-hissederdiniz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
12Cevap
+1 yılben rskli yanlarını sayim sen iyi yanlarını bulmaya çalış :) görevdeyim dedimi ne görevi diyemezsin , nöbettim dedimi inanmıyorum nerdesin deme lüksün yok, operasyona çıkacaz bu akşam görüşemicez dediği zaman sorgulayamazsın, ne yaptığını ve ne yapacağını herzaman bilemezsin, her daim konuşamazsın ama gerçekten sevebilirsen hepsine katlanırsın :)
12 Yorumla
Soran+1 yılgüzel :D
kontörün biterde sevgiline ulaşamazsan 155 i beleşe ararsın çok iyi bir durum
103 YorumlaBenimde sevgilim polis şöyle söyliyim gerçekten zor. psikolojileri de çok çok normal sayılmaz. Hakkari'de şu an.. bir olay oluyor yazamıyor Canından can gidiyor bişey olcak mı diye beklerken. Uzun zaman oldu beraberiz çevik kuvvet olduğu için rahat rahat konuşuyorduk şarka gidince daha azaldı konışmamız. Birde tek avantajı avm ye girerken kimliğini gösteriyor x ray cihazından geçmiyyorruz o kadar xD
20 Yorumlahiçbir meslek edinemeyen boş insanlar hep polis oluyor düşük seviyede insanlardır kendileri.ygs de 270 puan yap torpille mülakatı geç polis ol kolay
90 Yorumla
+1 yılpolisler bir süre sonra paranoyak oluyor o kadar olayın icinde bulunduklarından dolayı önermem :)
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kız arkadaşım polisti ben ise bir kamu kurumunda çağrı merkezi personeliydim çok güzel bir duygu anlaşabilirsen aileler anlaşırsa ve severse iyi ben ve sevdiğim kız anlaştık ama ailesi bir türlü benimle anlasamadigindan olmadıydı ama dene derim yanında polis var ise her zaman 1 0 öndesin demektir
10 Yorumla
+1 yılbir polis sevdim konuştuk cok zor ama gurur verici onunla gurur duyuyorum beni sevmese bile
00 Yorumla
+1 yılya bikere cok sık mesajlasamıyosun.. hop diye kalkıp gezelim dediğin zamn gezemezsin.. her dk musayıt olmaz..
10 YorumlaAvantajını bilmem ama dezavantajın kafası atarsa vurur sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltv den gordugumuz kadarıyla psıkolojıler pek duzgun degıl gıbı
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolisler hiçbir zaman insan olmadı ve insan oldukları gün artık polis olmayacaklar. diyenlerdenim
102 Yorumla
Soran+1 yılolaya sadece yüzeysel bakanlardansın yani
Cevap sahibi+1 yılbiraz öyle
Saçma soru , her polisi neden genelliyorsun ki?! herkez birbirinden ayrıdır . Yaşayarak göreceksin avantajlarını ve dezavantajlarını .
21 Yorumla
Soran+1 yılmesleği göze alıyoruz farkındasmısın ?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,9b cevap paylaştı. son umudun değilse boşver.
80 Yorumlabence uzak dur. o kadar diyorum sana..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzak dur..Kafanı duvarlara vurmamak için
32 Yorumla
Soran+1 yılneden ?
Cevap sahibi+1 yılBaşka yorumum yok..
kulakların cok cınlar :D
00 Yorumlabence asker iyidir..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl teklif aldın merak ettim anlatsana
00 Yorumla
+1 yılPolisler capkindr nettttt
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyi polisin ta..
10 Yorumla :Dacınası durum
11 Yorumla
Soran+1 yılneden
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem