Eski sevgilim bana tecavuze kalkismisti bana cok kotu gunler yasatmisti... ayrildim. Hep ariyordu bisekilde ulasiyordu bana. bende intikam amacli ona geri dondum cok seviyormus gibi yaptim sonra biraktim tekrar engelledim... intikam tatlidir ama haketti! Eski sevgilisine bile tecavuz etmis serefsiz benimleyken
Kimseyi üzmedim yarı yolda bırakmadım herkesin iyi gününde de kötü gününde de yanında olmaya çalıştım, enayi damgası yedim. Şerefsiz dünyasına fazlayız
İkisi de geçti başımdan ama Allaha şükür hatamı fark edip erkenden umut vermeyi kestim. Hem kendime hem karşımdakine yalan söylemek çok kötü bir durum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben birakildim ya 2 senemi. verdim tam ailelerle tanisma fasli. ve nisanlanma zamani gelmisti konusuorduk hersey iyiydi bir anda sogudu sebepsiz tek. kelime etmeden terketti mal gibi kaldim Allah onunda kalbini yaksin
Belki istemeden, ancak kendi irademle asla yapmayacağım bir davranış. Belki çok küçükken olabilir ama onu da sevgi olarak saymak ne kadar doğru olabilir bilmiyorum :)
Umut vermedim, en azından bunun için gereken çabayı gösterdim. Bu durumda yarı yolda bırakmam da söz konusu olmuyor. Umut da beklemedim kimseden. Yarı yolda bırakılmadım.
Çok seviyordu beni ama ben sevilmeye alışkın olmadığım için bıraktım. İkimizin de hayalleri vardı ama ben herseyi mahvettim. Canım çok yandı bırakırken. Başkasının bana yaşattığını beni seven birine yaşattım ve nasıl böyle bişey yaptım bilmiyorum. O günden beri de kendimi affedemedim.
En İyi Cevaplar