Eşimle 11 aylık evliyiz çok iyi bir insan kendisi onu çok seviyorum ancak problemlerimiz var ben çok çabuk sinirlenen bir insanım ve onu çok üzüyorum o bana göre daha sakin ben çok mutlu olmak onuda çok mutlu etmek istiyorum bana yardımcı olun nasıl mutlu olurum ve onu mutlu edebilirim kendisi çok kıskanç kıyafetlerime çok karışır ben çok bunaldım bu durumdan söylüyorum böyle yapma bunalıyorum diyorum ama aynı
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu anlaman için ancak bir erkek olmalısın sen.. eğer sorunlarınızı çözmek istiyorsanız siz birlikte birgün oturup sorunları masaya yatırıp ve yanlış ya da doğru olanı ayıklamalısınız.. yanlış yerzaman yanlıştır ve yanlış varsa ya sende ya da onda olacak bu yüzden o yanlış denilen şey ilişkinizden uzak tutmalısınız çözmelisiniz isten sende olsun ister onda.. bu şekilde inan mutlu olacaksınız
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayat güzeldir kardeşim.. yanında bir insan varsa iyi bir insan seni seven ve mutluluğunu isteyen.. bu gibi şeylerin o güzel hayatınızı bozmasına izin verme bak burda vemeyin demedim verme dedim sözüm sana bir kadın bir eş olarak.. çünkü inan ki biz erkekler ne kadar kontrol bizde gözükmüş oluyosada o evin kadını o evin kralıdır herşey onun elinde isterse muhteşem bir hayat ve muhteşem bir evlilik yapar onu istersede o aileyi rezil eder. mutlu hayatlar diliyorum sizlere
Cevap sahibi+1 yılama güzel kardeşim burda böyle birşey vardır istediğin şey nedir ondan? yanı bazı şeyler vardır ki erkeğin ona ikna etmeni onu hiç sayman ve silmen demektir bu yüzden ikana edecek ya da ondan isteyeceğin şey oluyorsa önceden doğruluk payı ne kadar o şeyin iyice bilmen lazımdır.. yoksa ilk başta da söylediğim gibi öyle bazı şeyler vardır ki bir erkeğin kabul etmesi ya da ikna olması mümkün olmuyor hiç bir şekilde
Cevap sahibi+1 yılsizde sağolun
Cevap sahibi+1 yılEig. için sağolun
En İyi Cevaplar
+1 yılöncelikle sanırım siz birbirinizi tanımıyorsunuz
oturun konuşun
o nelerden hoşlanır sen nelerden hoşlanırsın
hoşunuza gitmeyen şeyleri söyleyin birbirinize..
kavga etmeden güzel güzel00 Yorumla
Sen biraz sinirlerine hakim olmaya calis. Çünkü bir meselese varsa bagirip cagiran taraf haksiz durumuna dusebiliyor. Bu yüzden mümkün olduğunca sakin ol. Ve ona derdini bu şekilde anlat. Seni kiskanmasi aslında kötü bir durum degil.. seven insan kiskanir derler. Kiyafetlerine karisma isini birlikte ortak bir karar alin.. Misal sen biraz daha dikkat et misal oda artik karismasin..
05 Yorumla
İşte bu yüzden evlenmeye korkuyorum ben sevdiği için kiskaniyordur biraz alttan almayi denemelisin daha sakin olmaya çalış belki de öfke kontrol problemin vardır yardım almakta iyi gelir bende senin gibiydim psikoloja gittim Şu an daha sakinim
06 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
22Cevap
elbise nedir la alan beyenmiş almış daa ne ugrasıyon tamam hayatım de oda kıskandıgı için karısıyo bide yataa küs girme yin baktın göt göte döndünüz git gir kolunun altına hersey düzelir o zaman
02 Yorumla- +1 yıl
işte bu gurur evlilikleri yıkan tek sey baslarda bizde öyleidik kızardım oda kızardı sonra birgün girdi kolumun altına konuşmadık ama olanlar uçdu gitti sonra bekledin öteki kavgalarda baktım gelmiyo bu seferde ben cekdim kolumunaltına ya da ben sarıldım bu iş böyle o adam senin ömrünün yarısı hayat arkadasın baska liman aratma yatakta gurur olmaz
Adamın namusu olmuşsun evlenmişsinz. Tamam temel hak özgürlüklere kadar karışıyor bazısı. Öyle sıkabilir. Ama kıyafetine arkadaşına Bırskts karışsın
06 Yorumla- +1 yıl
Hesabını yapman lazımdı. Het ne kadar ben değişmem ya da değişmez diye beklersen yanılırsın. Sonuçta hayatın komple değişiyor soyadın bile düşün :) Hem seviyorsan bu kadar sıkılmaman lazım. Biz sana böyle hak vermiyoruz. Belki benim suçum ne sevdim evlendim. Ama hayatımı zehir mi edeyim. O zamanda ya kabullenceksin ya beraber bir çözüm bulacaksınız. ya da yollarını ayırwcaksın. Hangisi sana daha olur görünüyor?
- +1 yıl
İlkin dediklerini hep yap. 1 ay kadar filan. 10 sene zorluk çekeceğine 1 ay sık dişini. Sonra kadınlığı kullan. Eve geldinde güzel giyin bakımlı ol. Öyle evlendik nede olsa diye evin içinde pijama ile gezme. 1 aydan sonra hep mutlu oldugu yüzü güldüğü anlarda. Ki burda iş yine sende bitiyor anladın sen onu :) Böyle anlarda kocsnımda dedigi gibi erkege erkeklik yapıp. Hayır bunalıyorım izin vermesefe yapıcam filan dersen olmaz. Sen öyle yaptıkça daha terse döner. Böyle anlarda tatlı tatlı yavaş yavaş tek tek söyleyereı basamak basamak çöz sorunları :)
Seni sevdiği için karışıyo kıyafetlerine. bir süre o ne derse yap yani tartışma çıkarma zaten zamanla düzelir. Tartışmayın birbirinizle :)
03 Yorumla
+1 yıldüzelir düzelir merak etmeyin her evlilikte olur böyle şeyler ilk iki yıl kavga gürültü sonra alırsınız birbirinizin huyunu suyunu
018 Yorumla- +1 yıl
yoo aslında çok kolay basit bir kaç kuralı var
- +1 yıl
1 asal küs uyumayacaksınız ben yok biz var illaki anlaşamadığınız şeyler olacak ikinizde birbirnizi üzmek için bir şey yapmıyorsunuz bazen o susacak bazen sen ben hakılıyım demeyin özür dilerim canım diyip konuyu kapatın
- +1 yıl
eşin için söyleyim bir kadının kocasına hizmeti görevi değil lütfudur bunu bilip ona göre davranmak lazım bir kadının karşına alırsan hayatı zehir eder arkana alırsan dünyayı ayağına serer sana ölmeden cenneti yaşatır
- +1 yıl
eeee yazar bu kitaplarda aile ilmihalinde :)
- +1 yıl
hahahah sanada var orada merak etme :)
- +1 yıl
aslında onu güzelce okumak lazım inancınız bilemem yanlış anlamayına ama çoğu evli çiftin dinen nikahı düşüyor haberi bile olmuyor sonra ömür boyu habersiz zina etmiş oluyorlar ordaki kurallara riyat edilse ne güzel evlilikler olur tabi hepimizde nefis var zman zman sıkıntılar oluyor ama aşılıyor hepsi
- +1 yıl
rica ederim yardımcı olacağım başka bir şey varsa seve seve
- +1 yıl
ağrı kolay bir ağrı kesiciye bakar :) mutlu olunda :)
- +1 yıl
amin :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir iki gün seni bu hayatta ne mutlu eder onu düşün ve imkanların doğrultusunda yapmaya alış seni braz hayata bağlar eşinle ilişkiinede etki eder bu
01 Yorumla
+1 yıl11 ay çok erken. henüz evliliğe alışamamışsınız. biraz sen biraz o taviz vermekten çekinmeyin
09 Yorumla- +1 yıl
Ben kısa elbise giyerdim artık giymiyorum bu sefer pantalonlarıma dar demeye başladı kendimi düzeltiyorum diyorum hiç bir şey yapmıyorsun diyor hep ben kendimden ödün verdik çok yıprandım istemeden çok soğuk davranıyorum ona üzüldüğünü görüyorum ama inadımdan yanına gitmiyorum
- +1 yıl
O derece mi oldunuz yaa çok kötü.
- +1 yıl
Resme bakınca bazı şeyler belli oluyor sima larınızdan
- +1 yıl
Aslında senede pek inatçı görüntü göremedim
- +1 yıl
Bence inat değil sen deki.
Frekansına giremiyor karşındakiler
+1 yılkıskanc oldugunu bılerek evlenmedın mı sımdı neden sıkayet edıyosun
03 Yorumla- +1 yıl
sınırını kontrol et sonucta evlısınız sevgılı donemınde degıl daha dıkkatlı olmak lazım
+1 yılDüzelir inş. engelleri aşarsınız zamanla ama oturup sakin şekilde sorunları konuşun çözmeye çalışın buradan alacagın tavsiyeler o kadar etkili olmaz
03 Yorumla- +1 yıl
Ciddiyetini gösterecek şeyler yapmalısın mesafeli davran sözünde durmadığında.
Bende de var aynısından. Evli diilim ama uzun yıl süren bir ilişkim var. Çok çok kıskanç. Ama beni sevdiğinden, korumak isteyişinden dolayı böyle davrandığını biliyorum...
01 Yorumla
+1 yılAdamın başının etini yiyorsun anladığım kadarıyla. Üzüldüm ona.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz fedakarlik yap istedigi gbi giyin yani biraz kapali giyinn
00 Yorumla Sen sevgiliymiş gibi davranıyorsun, evli bir kadın olduğunun farkına var ve olgunlaş.
011 Yorumla- +1 yıl
Benim hiç sevgilim olmadı babam çok katıydı bu konuda zaten eşimle de görücü usulü evlendik ben her şeyi her ilkimi onunla yaşamak istiyorum ama olmuyor o çok yoruluyor işte ve biz hafta içi hiç bir aktivite yapamıyoruz hafta sonu sadece bir gün alışveriş merkezine gidiyoruz ve ben hep evdeyim çok bunaldım artık
- +1 yıl
Sende çalış anlarsın adamın halini. İşten gelince insanın sosyal hayata vakit ayırması zor oluyor senin anlayışlı davranman lazım. Amften çocuk gelişimi okuyorsun ileride yapabileceğin en fazla şey bir kreşte asgari ücrette ya da altında çalışmak ya da senelerce kpss ye hazırlanmak kocan sana anlayışlıysa sende anlayışlı olman lazım. Anlamadığım şey bu kadar tutucu aileden çıkıp görücü usulüyle evlenen birisinin kıyafetleri falan nasıl karışılacak seviyede oluyor? Senin baban karışmıyor mıydu kıyafetlerine? Ya da bekarken giydiğinden farklı mı giyiniyorsun? Evlenince değiştin mi?
- +1 yıl
Inşallah çalışırım çok istiyorum çalışmayı benim babam çok açık giyinmemize izin vermezdi ama elbise giydirirdi ki zaten ben o zamanda çok açık giymezdim eşimin ailesi biraz kapalı o da öyle görmüş şimdi benim giydiklerim ona açık geliyor ben normalde diz kapağının 4 parmak üzerinde elbise giyebilirken şimdi giymiyorum eşim açık diyor diz kapağının altında giy diyor onuda ben sevmiyorum yaşıma uygun olduğunu düşünmüyorum sanki o biraz 35 yaş üstü kadınlara oluyormuş gibi geliyor ben de bu yüzden hiç elbise giymiyorum evlendiğimden beri
- +1 yıl
Sen görücü usulü hiç tanımadığın bir damla evlenmişsin. Yahu ailenle ya da eşinle ilgili en ufak fikri olmayan bile düğünde giydiğin gelinliği görse anlar. Şu gelinlik normalde tesettürlü olabilecek bir gelinlik neredeyse. Bunu giydiren adam diz üstü elbise giydirir mi sana? Seni ailen böyle birine vermiş ve sen evlenmişsin tanımamışsın etmemişsin. Kusura bakma bu saatten sonra sıkıldım ettim deme sorgulamadan evlenmişsin sen.
- +1 yıl
Evet haklısınız zaten gelinlik yüzünden çok kavga ettik ayrılma derecesine geldik :( ve nişanlıyken yine kıyafet yüzünden çok kavga ettik babam sonunda eşime kızdı ben bitiriyorum sen bu kızı ilk geldiğinde gördün kıyafetini giyinişini biliyorsun madem beğenmiyorsun vermiyorum kızımı dedi bu sefer araya onun ailesi benim annem girdi babami ikna etti o şekilde düğün oldu yani ben ta nişanlıyken bu sorunları yaşıyordum :((
- +1 yıl
Diyorum ya sen bile bile evlenmişsin bence ortalığı tekrar germe bu şekilde devam et artık. Ha sevgilin olmasına bile izin vermeyen baban boşanman durumunda nasıl davranır bir de onu düşün istersen? Bekar kıza bu kadar katı davranan adam boşanmış bir kadını sokağa çıkartmaz herhalde bu durumundan daha kötü olabilir hayatın yani. Kocanı da değiştirebileceğini sanmıyorum o yüzden alışmaya çalış. Nişan zamanında devam kararı aldıysan artık arkasında durman lazım.
- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılDaha yeni evlisiniz. Birbirinizi tanıma asamqsindasiniz zamana bırakın bence. Sende biraz sakin olmaya bak bayanda fazla sinir iyi olmaz
08 Yorumla- +1 yıl
Bu sanada evliliginede zarar verir. Seni uzmemek için ugrasiyorsa sende aynısını yapmalisin
- +1 yıl
Yuva kurmak çok zordur. Ama yikmasi kolay o yüzden yuvana ve eşine sahip çık. Nezaman da canın skikirsa yazabilirsin
- +1 yıl
ALLAH herkesten razi olsun. Sen sadece sakin ol
- +1 yıl
Saygilar
Ateş yakın o ateşin etrafında oturum sıcaklık kaparsınız.
00 YorumlaYeni Evlilikte cinsellik yoksa tadı tuzu olmaz bence en büyük eksik o sizin
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfantazi dünyanızı genişletin çılgın fanteziler yapın:)
00 Yorumlageçer umarım sadece sabretmek lazım
014 Yorumla
+1 yılAşamayacak durumdaysanız aile terapistine gidin.
03 Yorumla- +1 yıl
İlk önce bireysel sonra her ikinizi birden görüşmeye alırlar. Kişisel sorunlarınızdan da bahsedin. Psikolog yönlendirmesi olabilir. Hayırlısı olsun. Mutlu olun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen sinirlenmene engel olabilir misin?
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman onun da elbisene karışma huyuna bişey diyemezsin
Cevap sahibi+1 yılOturup iki medeni insan gibi konuşun. Suçlamadan Eleştirmeden Amalı cümleler kurmadan
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurçlarınız ne
00 Yorumlaayrılın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikologa gidin
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
6 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım